ب نظر من امسال دیگه دوباره میوفته تو تیر ماه، فک کنم بهتر باشه ولی در کل خیلی فرق نمی کنه یکم وختش بیشتر میشه...!
قبل از ماه رمضون
بعد از ماه رمضون
ب نظر من امسال دیگه دوباره میوفته تو تیر ماه، فک کنم بهتر باشه ولی در کل خیلی فرق نمی کنه یکم وختش بیشتر میشه...!
صددرصدبعدازماه رمضانه قلبش اگه باشه که میوفته توامتحانای نهایی بچه هاخسته میشن..بایدیه فاصله ای باشه
نگین
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
احتمال زیاد تو خرداد نمیزارن و میره توی تیر اونم بعد ماه مبارک رمضان و سوالاتونم خعلیییی سخت میشه
پاسخ به سوالات سربازی
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
اصلا مشخص نمیکنه !
باید صبر کنین خود سازمان سنجش اعلام کنه !
واقعا نمیشه گفت قبل است یا بعد.ولی
دیدم بعضی انجمن ها گفتند که چون آزمون های سنجش تا بعد از ماه رمضان است پس قععا کنکور هم بعد از رمضان است.ولی لازم می دانم بگم که اون ازمون که بهش می گن سنجش و باز هم میگن مربوط به سازمان سنجش میشه کاملا در اشتباه هستند. شرکت تعاونی خدمات آموزشی کارکنان سازمان سنجش آموزش کشور!!!! ببنید ربطی به سازمان سنجش نداره ، بازنشسته های سازمان سنجش اون جا هستند. فقط از اسم سنجش دارن سواستفاده می کنند!! البته باید این هم توجه کنید که در سال های گذشته بین زمان برگزاری و اعلام نتایج دست کم یک ماه وقت بود، از اون طرف هم بین اعلام رتبه و اعلام قبولی در دانشگاه یک ماه دیگر.میشه دو ماه.
و مورد اخر اینکه بهتر است قبل از رمضان باشه.چون درس خواندن در رمضان واقعا سخت است.البته اگر کسانی که روزه می گیرند. از طرفی اگر یه ذره ریز بشی می بینی که اگر ازمون بعد از رمضان باشه مسلما خیلی از کنکوری ها روزه نمی گیرند و بعضی ها دلواپس می شوند که چرا ما روزه نمی گیریم!!!!!
از طرفی شما باید از همین الان طوری بخوانید که قبل از 12 خرداد اماده کامل باشید.اگر افتاد بعد از رمضان خوب چه بهتر.
ویرایش توسط alireza7513 : 04 تیر 1394 در ساعت 17:24
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)