هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
لطفا فقط رتبه های برتر بیان نظر بدن
کسی را میشناسم با ریاضی و فیزیک منفی برق آزاد میخونه
بعضی رتبه های بالای 1000 به این دلیل برق میرن که بهشون بگن رتبه برتر![]()
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
برق هم مثل هر رشته ای باید توش بهترین باشه تا یک جای خوب بری.... یعنی یک فرد کاملا توانمند از نظر علمی.... نه اینکه صرفا مدرک داشته باشی....
یه نگاه به اطراف بندارید ببنید الکترونیک و مخابرات چقدر پیشرفت داشته.....قابل توجه کسانی که خودشون رو مشاور می دونن
سلام ، ممنونم از نظری که دادی ، من خودم این رشته رو خوندم و لیسانسش رو دارم ، این نظرمم تنها نظر خودم نیست و تقریبا 80% دانشجو های دانشگاهمون با من هم نظر هستن ؛ در مورد بازار کار هم باز خودم دنبال کار گشتم و میگردم ، در این خصوص که با اطمینان 100% میتونم بگم که کاری که ارزش سختیشو داشته باشه نیست ؛ شرکت های خصوصی استخدام پیمانی یا اگه شانس بیاری قراردادی دارن با حقوق 1 میلیون در ماه ؛ برای لیسانس رو میگم ، تو شهر ما (اردبیل ) من کل شهرک صنعتی ها رو زیر پا گذاشتم و هیچکدومشون استخدام نداشتن ؛ تو کار دولتی هم که خودت از من بهتر میدونی که چه وضعی هست ، من کسی رو ناامید نکردم فقط میگم اگه واقعا روحیه تون با درس های ریاضی و منطقی سازگاره انتخابش کنید
من خودم اگه رشتم ریاضی بود خر میزدم میرفتم برق تهران یا خواجه نصیر بعدم گرایشه قدرت
واااااااای برق عالیه عاااااااااالی
مرگ اون مباحث جذاب فیزیکشم
حیف که مامانم نذاشت برم ریاضی گیر داد به تجربی
میخواستم بگم ولی گویا قبلا گفتن...
برقیای شریف اکثرا به دلیل اینکه رتبه های سال قبل اومدن برق اومدن برق!!! خیلیا تحت جو میان!!!خیلیا به خاطر اسمش*!!!کاش یکی بود امار خروجیا ی برق رو مقایسه میکرد خیلی امار جالبی میشد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)