لطفا ساعات مطالعتون رو به شکل زیر بنویسید:
ادبیات = 7ساعت
عربی = 4/15ساعت
دینی = 5
زبان = 5
زمین = 0
ریاضی = 7
زیست = 10
فیزیک = 7
شیمی = 9
کل مطالعه هفتگی= 54/15ساعت (هفته قبل 44ساعت بود)
میانگین مطالعه در روز = 7/45
درصد مطالعه دروس عمومی = 35%
لطفا ساعات مطالعتون رو به شکل زیر بنویسید:
ادبیات = 7ساعت
عربی = 4/15ساعت
دینی = 5
زبان = 5
زمین = 0
ریاضی = 7
زیست = 10
فیزیک = 7
شیمی = 9
کل مطالعه هفتگی= 54/15ساعت (هفته قبل 44ساعت بود)
میانگین مطالعه در روز = 7/45
درصد مطالعه دروس عمومی = 35%
ویرایش توسط marsad : 11 مهر 1393 در ساعت 22:11 دلیل: آپدیتش کردم
این اطلاعات طبق برنامه درسی ام میباشد :
ادبیات = هفته ای 7 ساعت .
عربی =هفته ای 7 ساعت .دینی =هفته ای 7 ساعت .زبان =هفته ای 4 ساعت .زمین =هفته ای 3 ساعت .ریاضی =هفته ای 10 ساعت .زیست =هفته ای 24 ساعت .فیزیک =هفته ای 10 ساعت .شیمی =هفته ای 24 ساعت .کل مطالعه هفتگی= ؟حدودا 85 ساعت:yahoo (4): ...
میانگین مطالعه در روز = 12 ساعت ... با در نظر گرفتن تایم های استراحت از ساعت 8 صبح شروع میشه و تا 22 شب کارم به پایان میرسه... جمعه ها هم تا عصر خواب
♥
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
برنامه من روزانه 11-12 ساعت مطالعه
ادبیات : هفته ای 7.5 ساعت
عربی :هفته ای 7.5
دینی : هفته ای :6
زبان : -
ریاضی : 10.5 ساعت
زیست: 16.5 ساعت
فیزیک:10.4 ساعت
شیمی : 9 ساعت
برنامم از 5 صبح شروع میشه تا 10 شب
12 ساعت مطالعه از 17 ساعت
هر 1 ساعت درس 20 دقیقه استراحت .
واقعا این مقدار در روز به صورت مفید می خونید؟؟
اگه اره که دمتون گرمــــــ
من ادم این همه خوندن نیستم ..حداقل فعلا که روزای اولمه
این نوع مطالعه با توجه به این بازه زمانی و زمانی که درسا هنوز اونقد سنگین نیست اشتباهه!
دو حالت داره! یا شما کند خوانی! یا به قول دوستمون فقط به عقربه ها فکر میکنی!
منم دوستم از صبح هفت تا 9 شب 10 درس میخوند میانگین!
ولی من اون ده درسو تو دو ساعت!
یه مثال نقض بزنم قشنگ مطلب جا بیفته واست!
یکی با یه دینامیت یه ساختمون 100 طبقه رو تو چند ثانیه با خاک یکی میکنه!
یکی کارگر میگیره 6 ماه پروسش طول میکشه!
اینکه آدم 10تا15ساعت در روز بخونه عالیه خیلی عالیه اما برای کسایی که تازه یکی دو هفتست میخوان شروع کنن اصلا خوب نیست چون هر چقدرم اراده داشته باشن وسط کار میبرن به نظرم با روزی 4 - 5 - 6 - 7 - 8 شروع کنین و به مرور نه انقلابی! خودتونو به ایده آلتون برسونید . ربطی هم به کند خوان یا تند خوان بودن نداره هر کسی یه جوری میخونه و میفهمه و طول میکشه تا اگه کندخوانه خودشو با استانداردای مطالعه ی صحیح یکی کنه
ادبیات: 5/10
عربی :5/30
دینی:3/20
زبان:3/40
چمع ساعت عمومی :17/40 معادل 36 درصد کل برنامه
ریاضی:3/10
زیست:9
فیزیک:11
شیمی9/10
جمع ساعت مطالعه اختصاصی 32/20 معادل 66 درصد کل برنامه
جمع ساعت هفتگی :50 ساعت
میانگین مطالعه در روز 7 ساعت
بازم مرام تو که اومدی نوشتی. بقیه همه زدن زیر حرفاشون!
داداش ساعات عمومیت رو کمتر کن و به اختصاصیا اضافه کن. بخصوص زیست که برای تجربی باید بیشترین ساعت رو تو برنامه داشته باشه و همچنین شیمی.
ریاضیت رو اگه میتونی ساعتش رو کمی بالاتر ببر.
آینده ای بساز که گذشتت در برابرش زانو یزنه. ایشالا میتونی
قربانت
عمومیا رو کمی موافقم البته نمی تونم کمترش کنم جاش باید به اختصاصیا اضافه کنم چون من نقطه قوتم رو عمومیاست باید میانگین 80 بزنم که کمی معدلم جبران کنه
ریاضی هم چون برنامه این ازمون فقط احتماله منم جلو هستم برا این کمتر خوندم
در مورد زیست هم موافقم باید ساعت ببرم بالاتر البته فقط جمع بندی فصل 4 زیست دوم و فصل 1 پیش مونده تا ازمون 25 ام گزینه دو از برنامم
ممنون
سعید جان منم حرفتونو قبول دارم ♥
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
بله دوست خوبم ... استراحت من میدونید چیه ؟؟ زمان استراحت 5 دقیقه میخوابم بعد آب خنک میخورم و چندتا لغت انگلیسی حفظ میکنم و سریع میرم سر ادامه درس ... که این کار باعث تنوع و تفریح میشود ... بعضی وقت ها هم در زمان های استراحت فیلم هایی که از سایت آلاء دانلود کردم رو میبینم و خلاصه هاشو مینویسم .... من درس خوندن یه عادت روزانه شده و انگار بخشی از زندگیمه .... و طوری نیست که منو خسته کنه .... همین که هر روز مطالب جدید یاد میگیرم خیلی ذوق میکنم ^_^ ☻
و این روش منحصربفرد من است .
هر کسی روش خاص خودش رو داره ... و با همون روش عادت کرده و خودش رو وفق داده .... من لذت میبرم درس میخونم ... درس برام چالش نیست که محدودیت و زمان براش تعیین کنم ! بخشی از زندگی منه و همیشه به این کار میپردازم !!! من سرعت خوبی هم دارم ♥
کیفیت با کمیت معنا میپذیرد .... شما تا وقتی که یه زمانی رو برای درس خوندن تعیین نکنی نمیتونی کیفیت رو بسنجی و بهره ببری ...
همیشه وقتی کسانی کارای سخت و بزرگ انجام میدهند این دیگرانند که انکار میکنند چون در توانشان نیست ♥
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
من ته این هقته میام!
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)