به نام خدا
عزیزان سلام
وقت رو از دست ندید برید به این آدرس عربی رو رایگان فرا بگیرید ... ♥
من که خیلی متحول شدم .... وقت رو تلف نکنید ♥
آموزش عربی
به نام خدا
عزیزان سلام
وقت رو از دست ندید برید به این آدرس عربی رو رایگان فرا بگیرید ... ♥
من که خیلی متحول شدم .... وقت رو تلف نکنید ♥
آموزش عربی
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
من برای دانلود هر فیلم حدودا رایانه ام 3 ساعت روشن میمونه ... بخدا ارزش داره ... ♥
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
بله کاملا مورد تایید است ... خیلی روی من تاثیر داشته ... ♥
برای انگلیسی اگه وقت داری خودتو با این کلاسا هماهنگ کن...حرف نداره ♥:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/8
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
آقای ناصح زاده مدرس این فیلم هایی است که گذاشتم ... ایشون به گفته خودشون مولف کتاب عربی قرمز قلم چی هم است ♥
آقای ناصح زاده مدرس این فیلم هایی است که گذاشتم ... ایشون به گفته خودشون مولف کتاب عربی قرمز قلم چی هم است ♥
دوستان من عربیم در حد صفره دانلود کنم یاد میگیرم؟؟؟؟؟
سایته خیلی خوبیه دستشون درد نکنه منم بعضی هاشو دان کردم و میکنم.
پیشنهاد میکنم یه اینترنت 512 نامحدود از مخابرات بگیرید. هر جلسه 30 تا 40 دقیقه نهایت طول میکشه ( سرعت 60 )
اینم بگم من واسه تست هم 720 هم کیفیت بالاشو دانلود کردم فرق خاصی ندیدم پیشنهاد میکنم کیفیت بالا رو دان کنید نسبت به اونیکی 300 مگابایت کم تره
خیلی زود از فیلم شماره 1 شرو کن ... خودت متوجه میشی ♥
عالی ♥
اینم ریاضی http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/12/
ببینم ،جزوه هاش،همون چیزهایی هستش که داره داخل فیلمش میگه؟؟؟؟؟یا نه؟
جزوه ی زیستش که اصلا به درد نمیخورد.
به نظر من برای عربی ،هر کتابی که داری،کنارش فیلمهای آقای واعظی رو هم ببینین بد نیست.برای من که سال قبل خوب بود و بدون 4-5- تای ترجمه ی درک مطلب که اصلا کار نکرده بودم روش،فقط یه غلط داشتم.البته بسیار برای همین 21-20 سوال تلاش کردم.نتیجه رو هم گرفتم.
تازه حجمشان بسیار کمتره و روان توضیح میدن.خودتون ببینین و نظر بدین واقعا.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)