به نام خــــُـــــدا
با Hi به عزیزانِ سایت مفیدِ کنکور
دوستان ... ! میخوام بگید برنامتون تا الان واسه کنکور 94 چی بوده و برای بعد ، چه برنامه ای دارید و بگید که تا الان چیکار کردید و تا چه مرحله ای پیش رفتید ... :yahoo (4):
♥
به نام خــــُـــــدا
با Hi به عزیزانِ سایت مفیدِ کنکور
دوستان ... ! میخوام بگید برنامتون تا الان واسه کنکور 94 چی بوده و برای بعد ، چه برنامه ای دارید و بگید که تا الان چیکار کردید و تا چه مرحله ای پیش رفتید ... :yahoo (4):
♥
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
فعلاً که تنبلی رو به حد اعلا رسوندیم، به امید خدا میریم دانشگاه آزاد باراجیندیگه معجزه هم شد بین الملل آخرشه!
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
تو تابستون که ازمون نرفتم نشستم خودم خوندم دوم و سوم و کمی از پیش تموم شد.میخواستم 11مهر یعنی فردا رو برم قلم چی شرکت کنم ولی نشد مسئولش گفت از 25 میتونی بیای.منو دیر ثبت نام کرده بوداز 25 مهر میرم قلم چی از دیروز هم برای همین آزمون برنامه ریزی کردم شروع کردم خوندن با همین پیش میریم ببینیم چی میشه اخر
![]()
بچه های کنکوری آزمون سراسری موفق باشین
منم دارم شروع میکنم کم کم بشینم بخونم...دنبال ی موسسه خوب واسه ارشد میگردم که جزوات بیوتک پزشکی رو ازش بگیرم
اینکه با برنامه پیش میری کارت حرف نداره !!
در مورد ساعت مطاله ات باید بدونی که اگه تنبلی کنی ، وقت کم میاری ! و کم آوردن وقت یعنی موندن و تموم نشدن درس ها و افزایش استرس نزدیک کنکور و خراب شدن همه چی !!!!
پس : تفریح ، سرگرمی ، گوشی و رایانه بازی ، با دوستان گردش رفتنو فیلم و سریال و ... بـــزار کــــنـــــار اونوقت میفهمی که چه کار بزرگی کردی ...
چشم هارو باید شست .... جور دیگری باید دید :yahoo (4): مراقب باش ♥
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
آفرین ... مطمئن باش موفق میشی .... چون داری زحمت میکشی ... افتاد؟![]()
با برنامه قلم چی میرم جلو
بعضی روزا جو گیر مشم 13 ساعت میخونم بعضی روزا 5-6 ساعت
در کل راضی نیستم زیاد
تا الان بیشتر روی ضعفام و چیزایی که پارسال کم خوندم کار کردم. (کمی هم برا آزمون 25 مهر خوندم)
از شنبه دقیق با برنامه قلمچی میخونم و از 20 مهر هم اینترنت رو میبوسم میذارم کنار تا 9 ماه دیگه!![]()
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)