دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
نشون میده پشتکارت خوبه.
فقط سعی کن تعادل رو برقرار کنی. اگه هر روز 9 ساعت بخونی بهتره تا اینکه اینجوری یا به قول ما دانلود شبانه ای ها!!!! دندون اره ای بخونی!:yahoo (4):
لازمه ی تعادل داشتن هم برنامه ی دقیق و منظم هس.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
تا 20 مهر دارم ولی بعدش باید تمدیدش کنم. اما از اونجا که من جنبه ی اینترنت پرسرعت رو ندارم. تمدیدش نکنم بهتره!
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
تو تابستون با برنامه قلمچی پیش رفتم و ترازم از 4200 بالاتر نرفت
حالا میخوام برنامه ریزی کنم تو طول سال خودمو بکشم بالا
پیش به سوی موفقیت
با برنامه گزینه دو میخونم واسه اولین ازمونش اماده شم![]()
شما هم موفق باشید دوست خوبم .... ♥
میشه نتیجه گرفت که توانایی مطالعه تا 10 ساعت در روز هم داری ولی خودمونیما هیچ با خودت گفتی برای چی میخوای درس بخونی؟ اصن با خودت معلوم کردی که میخوای کدوم رشته بری؟
فک میکنم چون هدف نداری ، انگیزه هم نداری .... هدفت رو معلوم کن ، برای رسیدن بهش چنگ بزن ... ♥
خوب کاری میکنی ... موفق باشی ... به قول ادیسون : درس ، درس ، درس :yahoo (4):
آفرین که به فکر برنامه هستی ... میشه یه پیشنهاد بهت بدم؟
اینکه فقط بخون ♥
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
^______________________^
من 10 ساله از کتاب و درس دور م ..خیلیه ها...:yahoo (4):
تازه از اول مهر شروع کردم به خوندن
روزی 6 ساعت میخونم![]()
دوستان خیلی زیاد تلاش کنید و موفق و مواظب ! باشید ♥
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
دو هفته ای هست شروع کردم. برنامه قلمچی رو گرفتم و باهاش میرم جلو. مباحث آزمون 25 مهر رو کامل خوندم و این مدت هم مرور میکنم هم برسم جفت زوج کتاب ها رو میخونم.
البته چون جمعه ها سر کار میرم هنوز آزمون ثبت نام نکردم تا اگه بتونم ساعت کاریمو تغییر بدم و ان شالله آزمون ها رم برم
از یکشنبه همین هفته شروع کردم...(6 مهر) .. اما خیلی دست و پا شکسته...نه پارسال که پیش بودم نه تابستون کلا چیزی نخوندم...تو این هفته اول هم افت و خیز زیاد داشتم...ترجیح میدم جای یه هویی خوندن و ایست ناگهانی...اروم اروم اولشو برم....!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)