سلام بچه ها میشه هر اطلاعی دارید راجع به تربیت معلم و شرایطش بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟م نطقه 3
سلام بچه ها میشه هر اطلاعی دارید راجع به تربیت معلم و شرایطش بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟م نطقه 3
فکر نکنم کسی بیشتر از من راجع به این تحقیق کرده باشه! کامل میگم بهتون توجه کنید!
سنتون باید کمتر از 24 سال باشه! میانگین معدل سه سال دبیرستانتون باید کمتر از 15 نباشه! باید تو مصاحبه ای که توش سوالای عقیدتی سوال میشه قبول شین! رتبتون هم زیر ده هزار باشه!
قبول شدین استخدام هستید! ماهی 500 حقوق دارید که 250 برای خوابگاه و غیره میره و 250 میمونه برای شما!
در سال دوم سوم دانشجویی باید تو یکی از مناطق محروم خدمت کنید!
یواش یواش حقوقتون هم میره بالا!
به همین راحتی
سهمیه قبولی دانشگاها مخصوصا تربیت معلم یا همون فرهنگیان
به نظرتون میتونم با خریدن سی دی اموزش درصد بالا بزنم چون کلاس کنکور نمیخوام برم سی دی های ازمون برتر
برای قبولی در دانشگاه فرهنگیان اگه منظورتون سهمیه ایثارگری هستش! بله تو مصاحبه لحاظ میشه!
برای دی وی دی هم اکثر دوستان تو انجمن باهاش موافق نیستن! بازم میتونید از اساتید تجربی سوال کنید!
ولی فکر کنم یه جزوه قوی هم جای دی وی دی رو خوب بگیره!
اگه پدرتون دبیر باشه ورود شما هم به دانشگاه فرهنگیان خیلی اسون میشه! چون اولویت با بچه های فرهنگیان هستش! علاوه بر آشنا ! اگه باباتون داشته باشه
اگه بگید پدرم معلم هستش و خودم هم علاقه دارم صد در صد کارتون سهله!
اما رتبه ی خوب یادتون نره!
برا مصاحبم یه سری منابع هست که فعلا زوده! الان شما برای رتبه بخونید!
دبیری چی میخواید برید؟
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
پدر من هم معلم است ولی در گزینش اصلا تفاوتی واسمون قائل نشدن / پارتی هم تا دلت بخواد اما همه چیزا رو میفرستن واسه تهران اونجا تطبیق میدن .
فقط اینو از قول رییس دانشگاه بهتون میگم که مصاحبه تنها 20% تاثیر داره و بقیش همش به رزومه تحصیلی و رتبتونه !
شاید باور نکنید ولی واقعیتش همینه . من واسه همین سال چهارم اصلا رو امتحانش نخوندم و با 14 پاس کردم ولی الان ضربشو خوردم .
سعی کنید همیشه بهترین باشید .
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
خوب از نقطه به نقطه فرق میکنه! اخه امسال دوست من با معلم بودن باباش قبول شد!
یه چیزی هست اینه که تو رشته های بورسه معدل دیپلم +پیش رو هم مد نظر میگیرن!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)