گاج
گزینه دو
کانون فرهنگی آموزش ( قلمچی )
سنجش
موسسات دیگر
کسی که میخواهد زنده بماند
باید مبارزه کند
و کسی که دست از مبارزه بردارد
آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
" آدولف هیتلر "
بچه های درس خون از تابستون شروع می کنند.عمو کاظم بهتون 20% تخفیف هم میده.بچه های خوبی باشید سوالات رو هم قبل ازمون میدیم.اگه خیلی خیلی خوب باشید کلید پاسخ هارو میدیم البته نه مستقیما
پاسخ به سوالات سربازی
ویرایش توسط Unknown Soldier : 28 تیر 1395 در ساعت 23:22
موفقیت هیچ رازی نداره
از تو شروع می شه
دوست خوب من ، زمانی که تصمیم می گیری شرایطت رو تغییر بدی، شاید به خیلی چیزا فکر کنی..
به راهکارها
به مشکلات
و...
اما یه قانون بیشتر وجود نداره:
"موفقیت به سن ، وضعیت فعلیت ، وضعیت گذشته" تو ارتباطی نداره...
موفقیت شجاعت و شهامت میخواد...
خواستن و خواستن و خواستن میخواد...
موفقیت، در یک کلام، تو رو میخواد...
اینکه وقتی هزار نفر بهت میگن نمیتونی ، فقط یک جمله بهشون بگی:
"بشین و تماشا کن!"
رویای خودت رو محکم نگه دار و براش تلاش کن
سنجش برین 2ازمون اخر کاملا شبیه کنکور بود سطح سوالاش من که اگه برمیگشتم سال قبل سنجش میرفتم...عالیه من که دارم میرم دانشگاه ب امید خدا ولی برین سنجش
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
بنظر من برید گاج
گاج ثابت کرده کیفیت اولین اولویتشه
ولی قلمچی فقط مافیا بازی در میاره فقط تبلیغه کیفیتش هیچی نیست و فقط اعصاب رو خرد میکنه
بنظرم اگه طوری بشه همه یکدست بشن برن گاج خیلی سود میکنن همه
من نصف کتابام از انتشارات گاج بود واقعا لذت میبره آدم انقدر کتاب با کیفیت تالیف شده (البته جلدش یه مساله دیگس)
قلمچی برین یه سری آزمون میدین که توش کلی تقلب میشه بهتون پاسخ نامه نمیدن و برا هر مناسبتی پشتیبان که در واقع بازاریاب قلمچیه میاد بهتون کتاب میچپونه که خیلی سواد رد کردنش رو ندارن یا حتی خجالت میکشن بگن نه![]()
نظر من اینه که اگر برای رتبه بالای 4000 کشور میخونین حتما برین گاج
چون قلمچی سوالاتشم یه جوریه که داشن آموزان ضعیف رو فقط زده میکنه من خیلیا رو دیدم فقط به واسطه همین تضعیف روحیه دیگه ول کردن
run forrest runnn
من. سوالاش خوب بود ولی شیمیو از اول سال خیلی سخت میدادن! که البته حق ام داشتن چون شیمی کنکورم سخت بود! به نظرم زیستشو آسون میدادن فیزیک گ ریاضیم خوب نیس تمیتونم نظر بدم! عمومیام متغیر هربار یه درس آسون اونیکی سخت یابالعکس! فقط از حجمش راضی نبودم چون سه هفته یه باره حجم برنامش خیلی زیاده و آدم دلسرد میشه که اگه برنامه ریزیتون درست باشه مشکل خاصی پیش نمیاد من بیشتر از نحوه برگزاریش ناراضی بودم واسه آزمون به اون بزرگی یک الی دو نفر مراقب داشتن! به همین خاطر بی نظمی ایجاد میشد!
ویرایش توسط paria_7 : 29 تیر 1395 در ساعت 23:52
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)