خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: ؟

رأی دهندگان
    326. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • خانه دانشجویی

168 51.53%
    • خوابگاه

158 48.47%
    صفحه 31 از 32 نخستنخست ... 21303132 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 451 به 465 از 478
    1. Top | #451
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Anni نمایش پست ها
      تجربه برادر تجربه!
      غیر از این دفعه ک برناممون لغو شد، ی بار دیگه هم ماها رفتیم جدا زندگی کردیم دو سه ماه.. ولی خب اون خونه مبله بود و ما فقط باید لباس میبردیم برا خودمون..
      این دفعه چون همه چی جدی تر بود و قرار بود مدت زمان طولانی تری رو جدا زندگی کنیم(و چ بسا ک همونجا موندگار میشدیم کلا) دیگه گفتن برامون خونه مبله نمیگیرن(چون اجارش درمیومد ماهانه نفری 450تومن.. ولی خونه ای ک خودمون وسیله میبردیم از نفری 100شروع میشد تا نفری 300.. منتهی شانس ما هیچ مستاجری نخواست جا ب جا شه و همشون قراردادشون رو تمدید کردن) ولی توی همون مجتمع قبلی میگیرن ک امنیتش همه جوره تضمین شدست.. تنها چیزی هم ک نتونستیم جور کنیم گاز بود.. ک ب جاش قرار شد دوتا اجاق پیک نیکی ببریم
      دارید میگید شما و دوستتون سه ماه با اجازه پدر و مادرتون توی یه خونه دیگه بودید؟!!!
      دوستان بنده این را شنیدم دیگه باید برم بمیرم که من حتی خونه هم دارم ولی جرئت اجازه گرفتنو ندارم!
      پ ن:اون چه مجتمعی بود که نفری 450تومن در میومد(راستش این قیمتی که شما میگید فک کنم قضیه مال چندین سال پیشه؟!)چون خودمون داخل آپارتمان نیستیم پرسیدم وگرنه قصد فضولی نداشتم...
      ویرایش توسط mohammad1381 : 12 آذر 1399 در ساعت 13:02

2. Top | #452
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad1381 نمایش پست ها
      دارید میگید شما و دوستتون سه ماه با اجازه پدر و مادرتون توی یه خونه دیگه بودید؟!!!
      دوستان بنده این را شنیدم دیگه باید برم بمیرم که من حتی خونه هم دارم ولی جرئت اجازه گرفتنو ندارم!
      پ ن:اون چه مجتمعی بود که نفری 450تومن در میومد(راستش این قیمتی که شما میگید فک کنم قضیه مال چندین سال پیشه؟!)
      پنج نفر، نفری 450 حساب کن(ماهانه).. واسه همین سال 99عه.. حقیقتا قیمتا شهر ب شهر فرق میکنن.. مثلا موقع انتخاب رشته مامانم گفتش ک اگه بندر خواستی بری چون اونجا خونه و اینا ارزونه برات تنها هم ک شده ی خونه اجاره میکنیم.. ولی تبریز رشته های بدون خوابگاه رو نزن.. قیمت اونجا خیلی بالاعه نمیتونیم همچین کاریو کنیم..

3. Top | #453
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Anni نمایش پست ها
      پنج نفر، نفری 450 حساب کن(ماهانه).. واسه همین سال 99عه.. حقیقتا قیمتا شهر ب شهر فرق میکنن.. مثلا موقع انتخاب رشته مامانم گفتش ک اگه بندر خواستی بری چون اونجا خونه و اینا ارزونه برات تنها هم ک شده ی خونه اجاره میکنیم.. ولی تبریز رشته های بدون خوابگاه رو نزن.. قیمت اونجا خیلی بالاعه نمیتونیم همچین کاریو کنیم..
      صحیح،من فکر کردم خونه دوم یا سومتونه خودتونه که رفتید اونجا،بخاطر همین گفتم(راستی چه قدر خانواده باحالی دارید که راحت اجازه میدن،بنده به خانواده خودم میگم منو بزاریم برم خونه خارج از شهرمون که قبول نمیکنند(تازه همه داییم ها هم دقیقا حداکثر 100 متر (از نظر جابجایی!) با اون خونه فاصله دارن(اینم شانس مایه...

4. Top | #454
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط erfan5100.ek نمایش پست ها
      تنها نیستی
      منم تو انتخاب رشته مجبورم کردن شهریه پرداز های غیر شهر خودمون رو اون اخرا بزنم چون معتقد بودن شهریه پرداز شهر دیگه چون خوابگاه نمیدن ارزش رفتن به شهر دیگه و گرفتن خونه رو نداره
      خانواده نمیذارن مستقل بار بیایم ،الانم میگن هر جایی قبول شدی باید خوابگاه برای تا زندگی کردن رو یاد بگیری(من اصلا نفهمیدم ربطش چیه!)بعد بهشون میگم برای من اگه قبول شدم خونه بگیرید میگن نه!

5. Top | #455
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      صحیح،من فکر کردم خونه دوم یا سومتونه خودتونه که رفتید اونجا،بخاطر همین گفتم(راستی چه قدر خانواده باحالی دارید که راحت اجازه میدن،بنده به خانواده خودم میگم منو بزاریم برم خونه خارج از شهرمون که قبول نمیکنند(تازه همه داییم ها هم دقیقا حداکثر 100 متر (از نظر جابجایی!) با اون خونه فاصله دارن(اینم شانس مایه...
      خونه های دوم و سوم هرکدوممون یا خارج شهر بود یا مجتمعش نگهبان نداشت و اون امنیت لازم رو نداشت برا شب موندن و شب خوابیدن..

6. Top | #456
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داداش هر نفری دلایل خودش رو داره ولی به نظرم خوابگاه رو برو بهتره با افراد زیادی سرو کله میزنی خود به خود سطح فکرت میره بالا بالا خره همه جا آدم خوب و بد پیدا میشه شما یاد میگیری از پس خودت بر بیای. در کل خوابگاه باصفاست نمیدونم شما چرا نمیخاید برید خوابگاه. من از سال هفتم تا یازدهم خوابگاه بودم دوازدهم حدودا یک ماه و نیم رفتم خوابگاه بعدش دیگه شهری که درس میخوندم قرمز خورد خوابگاه و مدرسه تعطیل شد به نظر من حد اقل یک ترم رو برو خوابگاه حتی شده خوابگاه بدون امکانات. ولی خیلی خوبه که بتونین با یک تعداد زیاد یک جا باشین. ما خوابگاه مون 70 نفر بود همه اکثریت هم که رشته انسانی و کارو دانش بودن. الان که به عقب نگاه میکنم میبینم. تجربه هایی که تو خوابگاه کسب کردم بیشتر به دردم خورده

7. Top | #457
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed_1381 نمایش پست ها
      داداش هر نفری دلایل خودش رو داره ولی به نظرم خوابگاه رو برو بهتره با افراد زیادی سرو کله میزنی خود به خود سطح فکرت میره بالا بالا خره همه جا آدم خوب و بد پیدا میشه شما یاد میگیری از پس خودت بر بیای. در کل خوابگاه باصفاست نمیدونم شما چرا نمیخاید برید خوابگاه. من از سال هفتم تا یازدهم خوابگاه بودم دوازدهم حدودا یک ماه و نیم رفتم خوابگاه بعدش دیگه شهری که درس میخوندم قرمز خورد خوابگاه و مدرسه تعطیل شد به نظر من حد اقل یک ترم رو برو خوابگاه حتی شده خوابگاه بدون امکانات. ولی خیلی خوبه که بتونین با یک تعداد زیاد یک جا باشین. ما خوابگاه مون 70 نفر بود همه اکثریت هم که رشته انسانی و کارو دانش بودن. الان که به عقب نگاه میکنم میبینم. تجربه هایی که تو خوابگاه کسب کردم بیشتر به دردم خورده
      این دقیقا طرز فکر خانوادمه،چقدر شباهت!
      ولی خودم به شخصه چون به مرحله آخر از خودشناسی رسیدم!اصلا نمیتونم با یه نفر دیگه در یه فضای بسته زندگی کنم(چه دوست،چه در مقاطع بالاتر!)

8. Top | #458
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خوابگاه بهتره فقط دو ترم اول سعی کن کلی دوست پیدا کنی کسایی ک اخلاقاشون شبیه خودته رو انتخاب کن از ترمای بعد باهم اتاق بگیرید
      خونه خیلی دردسر داره

9. Top | #459
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      راستی یه سوال برام ایجاد شده،در کل کسایی که میرن مستقل زندگی کنند غذا رو چیکار میکنند(این یکی از مشکل سازترین بخش های زندگیمه!)
      پ ن:چه توی دانشگاه و چه برای مستقل زندگی کردن از خانواده؟

10. Top | #460
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      یکی از فانتزیام رفتن به خوابگاه و ریخت پاش دانشجوییه ( قلیون و تخمه و فیفا)

واقعا درک نمیکنم کسایی رو که خونه تنها با اجنه رو ترجیح میدن به خوابگاه . البته من تجربه یک شب خوابگاه رو داشتم و اونم سر بازی فوتبال بود که منم رفته بودم خوابگاه پسر خالم تو دانشگاه تبریز . جمعشون واقعا جور بود شاید یک در هزار اینطوری باشه ولی دیگه عالی بود .

خوابگاه دزدی توش هست ، دعوا هست ، اختلاف فرهنگ و زبان هست ، شاید کارایی که دوست ندارین هست ، اما چیزی که مهمه اینه که جزو بهترین روزای یه دانشجو میشه ! از شب امتحان ها تا تفریحات و دوست جدید و صمیمی شدن ها پیدا میشه . و اونقدر تخم مرغ میخورین که بدن تا 30 سال از لحاظ لیسیتین و پروتیین های تخم مرغ غنی بار میاد .

بنظرم باید هممون از زندگی زیر سر سقف پدر مادر و پر غو یه روزی بیرون بیایم و دل رو بزنیم به دریا ، شاید خوابگاه بهترین بهونه باشه که پول نداشته باشی و روت نشه پیش بقیه هم خوابگاهیات زنگ بزنی به بابات مجبوری شی از فردا یه کار پاره وقت پیدا کنی و مشغول شی .

در کل من قطعا با خوابگاه موافقم

Fans_of_khabgah#
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

11. Top | #461
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      راستی یه سوال برام ایجاد شده،در کل کسایی که میرن مستقل زندگی کنند غذا رو چیکار میکنند(این یکی از مشکل سازترین بخش های زندگیمه!)
      پ ن:چه توی دانشگاه و چه برای مستقل زندگی کردن از خانواده؟
      .

تو خونه اجاره ای یا باید زنگ بزنی برات غدا بیارن ، یا هم هوم مید خودت نیمرو یی چیزی بخوری

خوابگاه ژتون میدن و از سرویس دانشگاه استفاده میکنی ! گرچه تعریفی نداره و یه دانشجویه 22 ساله گدا و گشنه رو سیر نمیکنه ( مثل خودم) ولی بعد شام برنامه های متعددی مثل تخمه شیکستن و تخته و مشروبات مجاز به همراه لقمه نیمرو سیرت میکنه . دوره های واکسیناسیون تو خوابگاه داریم که مثلا شما با خوردن یه فلاسک چایی 2 روز مونده مسموم میشی و بعدا بدنت مقاوم میشه . و یا با خوردن غذای جدید تو همون ظرف و تابه دیروز مونده دچار تماس با باکتری کلوستریدیوم پرفرنژنس میشی و بدنت باز مقاوم میشه . درکل در خوابگاه انتخاب طبیعی حکم فرماست و این خیلی هیجان انگیزه
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

12. Top | #462
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      با پسر خالم قرار گذاشته بودیم هردو یک شهر قبول بشیم(پزشکی) و باهم خونه بگیریم...الان 3سال هردو پشت کنکوریم
      اول دانشگاه رو قبول بشید بعد برسید به خونه یا خوابگاه

13. Top | #463
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها

.

تو خونه اجاره ای یا باید زنگ بزنی برات غدا بیارن ، یا هم هوم مید خودت نیمرو یی چیزی بخوری

خوابگاه ژتون میدن و از سرویس دانشگاه استفاده میکنی ! گرچه تعریفی نداره و یه دانشجویه 22 ساله گدا و گشنه رو سیر نمیکنه ( مثل خودم) ولی بعد شام برنامه های متعددی مثل تخمه شیکستن و تخته و مشروبات مجاز به همراه لقمه نیمرو سیرت میکنه . دوره های واکسیناسیون تو خوابگاه داریم که مثلا شما با خوردن یه فلاسک چایی 2 روز مونده مسموم میشی و بعدا بدنت مقاوم میشه . و یا با خوردن غذای جدید تو همون ظرف و تابه دیروز مونده دچار تماس با باکتری کلوستریدیوم پرفرنژنس میشی و بدنت باز مقاوم میشه . درکل در خوابگاه انتخاب طبیعی حکم فرماست و این خیلی هیجان انگیزه
      حاجی،من با دو متر قد و 100 کیلو که با ژتون سیر نمیشم
      پ ن:فقط یه بار خوابگاه بهم خوش گذشته،اونم کلاس نهم بودم مارو سه روز فرستادن مسابقات هلال احمر استانی،لامصب انگار از ایران رفته بودی کشور اروپایی(نمیتونم بازگو کنم خیلی ضایعست....)
      با اینکه خودم کار خاصی نکردم ولی اگه یه نفر درجه شیطنتش بالا بودش اونجا رو...
      ویرایش توسط mohammad1381 : 13 آذر 1399 در ساعت 21:05

14. Top | #464
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza2018 نمایش پست ها
      با پسر خالم قرار گذاشته بودیم هردو یک شهر قبول بشیم(پزشکی) و باهم خونه بگیریم...الان 3سال هردو پشت کنکوریم
      اول دانشگاه رو قبول بشید بعد برسید به خونه یا خوابگاه

داش رضا کمرم رو شکست حرفت . لامصب خورده خورده بگو ( یه حرارت بچزونی خاصی داشت حرفت)
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

15. Top | #465
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NormaL نمایش پست ها
      بابا دیگه در این حدم نیست دیگه
      یه جوری میگی هر کی ندونه فکر میکنه که شپش و ساس هم اونجا جزو دانشجو هان:////
      بعدشم واقعا نمیدونم کی و چرا چه تصوری از خوابگاه توی ذهن شما گذاشته ولی دیگه اینجوری هم که شما توصیفش میکنی و میگی بهداشتش صفره و اینا بی انصافیه
      من شنیدم شپش و ساس وجود داره تو خوابگاه ها :/

صفحه 31 از 32 نخستنخست ... 21303132 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن