X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

نگرانی های تاثیر منفی معدل!

سلام به همگی دوستان...
      تا دیشب به این موضوع اصا فک نمی کردم ولی اینجا چیزایی خوندم که الان زیاد امیدی به درس خوندن ندارم.
      من معدل کتبی سال سومم 13 شد. ولی الان درست چسبیدم بهش که بخونم ولی اینطوری که معلومه باید اصا با 3 رقمی و 4 رقمیش خدافظی کنم بخاطر همین اصا دیگه شوقی ندارم ادامه بدم.
      امروز شنیدم معلم شیمی مون گفت چهارم 20 درصد و سوم 25 درصد تاثیر داره راست گفته؟
      من اگه چهارممو معدلشو بیارم بالای 19.5 جبران میشه؟ چقد ضرر می کنم؟ میتونم رو چه رتبه هایی حساب کنم؟
      خیلی ممنون...
      روحیه بدید خواهشا خخخخخخخ...

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      باز شروع شد :
      عزیز این معلم عزیزتون این اعدادرو از کجاش در میاره ؟!

فعلا که همون 25 % مستقیم سال سومه !

شما هم درستو بخون ! با معدلای خیلی پایین تر زیر 500 اوردن !

Let not your heart be troubled: ye believe in God, believe also in me.

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بابا شایعه درست نکنید، مثلا کسی که تو خرداد میفته باید تو شهریور امتحان بده چطور میخوان نمراتش رو حساب کنن!!!!؟ بعدشم این استادتون از کجا فهمید؟؟ در صورتی که هنوز جلسه سنجش و پزیرش تشکیل نشده!!!؟
      با منطق خودتون قضاوت کنید اخه
      اصلا پیش هم بزارن علاه بر دیپلم دوم پیش دوم هم میگرم تا دهن اینا سرویس کنم! ( اینم در حالتی که پیش بشه جزء سوابق!!
      عشق تو ، من را قوی میکند و
      نفرتت من را شکست ناپذیر!
      ویرایش توسط Mohammad. N : 02 مهر 1393 در ساعت 17:51

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ای بابا ! انگیزه ای که با این چیزا از بین بره انگیزه نبوده کشک بوده !!! اگه واقعا هدف داری بشین توپ بخون که اگرم طبق این شایعات معدلت خواست خیلی بکشد پایین از دو رقمی 3رقمی بشی !!! بابا به این چیزا گوش نده شده بهونه و توجیه واسه ی عده که درس نخونن بعد رتبشون بد شد بگن تقصیر معدل بوده !!! من تو همین انجمن دیدم یکی نوشته بود دوستش با معدل 11 رتبه اش 22 شده بشین بخون آفرین !
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nitah نمایش پست ها
      ای بابا ! انگیزه ای که با این چیزا از بین بره انگیزه نبوده کشک بوده !!! اگه واقعا هدف داری بشین توپ بخون که اگرم طبق این شایعات معدلت خواست خیلی بکشد پایین از دو رقمی 3رقمی بشی !!! بابا به این چیزا گوش نده شده بهونه و توجیه واسه ی عده که درس نخونن بعد رتبشون بد شد بگن تقصیر معدل بوده !!! من تو همین انجمن دیدم یکی نوشته بود دوستش با معدل 11 رتبه اش 22 شده بشین بخون آفرین !
      منم تا دوروز پیش سرم تو کتاب بود الان هم که بحث معدل شد کلا ریختم بهم تمرکز هیچییییی
      هرچند منکه نمیتونم دیپلم مجدد بگیرم ولی خیلی رو انگیزه و تمرکز تاثیر گذاشته
      الان همش تو ذهنم میگم همش بستگی به معدلت داره تا تلاشت:yahoo (21):

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نه اصلا اینجور نیست
      ببین معدل اونقدر اثر نداره که تلاشت رو بی نتیجه بزاره
      اون یچیزی بوده تموم شده رفته گذشته رو نمیشه برگردوند ولی میشه اینده رو طوری ساخت که جبران گذشته باشه
      الان اینجوری فقط خودت ضرر میکنی خدای نکرده رتبه کنکورت بد بشه و ببینی یکی معدلش از تو پایین تر بوده ولی رتبش خوب شده میشینی حسرت میخوری ک کاش تلاش کرده بودم الان داری حسرت تلاش کم گذشته و معدلتو میخوری اونموقع حسرت سال کنکور و فرصت از دست رفتتو میخوری
      باید تلاش کنی واسه انسان نشد معنی نداره میتونی کاری کنی ک معدلت هم نتونه رتبتو بد کنه باور کن
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نمره پیش دانشگاهیو میخان تاثیر بدن ، باشه تاثیر بدن ، هیچ اشکالی نداره ولی برای بچه های امسالی که از تاثیر نمره پیش دانشگاهیشون اگاه میشن.

حق ندارن برای بچه های سال های قبل تر نمره پیش دانشگاهیو ( همون 4 تا درس نهایی ) تاثیر بدن.

فکر کنم اینقدر عقل داشته باشن که این کارو برای قبلیا نکنن.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببین اصلا گیریم معدل تاثیر داشته باشه به طور مثال تو رشته تجربی شما با درصدایی که اوردی در حد پزشکی یا داروسازی قبولی اما به خاطر تاثیر معدل پزشکی نمیاری ولی فیزیوتراپی که میاری مگه فیزیوتراپی بده؟
      اگه نخونی همون فیزیوتراپی را هم نمیاری اون وقت باید یه رشته داغون بری 4 سال عمرتو هدر بدی هزینه بکنی اخرش هم مدرکت به هیچ دردی نمیخوره

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بر اساس آیین نامه جدید سالی واحدی کلیه افرادی که دارای یک مدرک پیش دانشگاهی هستند و متقاضی گرفتن مدرکی دیگر در رشته ای دیگر غیر از رشته قبلی هستند می توانند با مراجعه به مدارس بزرگسالان دولتی یا مراکز آموزش از راه دور به روش داوطلب ازاد ثبت نام نموده و دروسی که قابل تطبیق هستند را تطبیق زده و مابقی دروس را انتخاب واحد نموده وبصورت غیر حضوری بگذرانند.
      در سالهای قبل اگر کسی قصد اخذ دوباره مدرک پیش دانشگاهی را داشت می بایست پرونده وی به شورای معین آموزش و پرورش ارسال می گردید تا رای بدهند اما خوشبختانه در آیین نامه جدید به روش فوق این مشکل مرتفع گردیده است. ( منبع ساحل علم- البته قبلا از اموزش پرورش هم پرسیده بودم)
      حالا بیان اصلا بکنن 50% !!!
      عشق تو ، من را قوی میکند و
      نفرتت من را شکست ناپذیر!

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هیچ‌وقت امکان نداره معدل پیش رو توی کنکور تاثیر بدن، چون امکان داره کسی تا اعلام نتایج اصلا مدرک پیش رو نتونه بگیره!

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nitah نمایش پست ها
      اینو برای انگیزه دادن گفتید یا جدی بود؟؟؟ همین دو رقمیه رو میگم!

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

خیلی ممنون از همتون خیلی زحمت کشیدید مرسی.
      ولی ببینید من الان دیدم رو 4 رقمی و اینا نیس من مثلا اگه رتبه ی دو رقمی رو در نظر بگیرم تازه می تونم یه رتبه خوب بیارم ولی این موضوع فکرمو منحرف می کنه!
      خب قبول پیش تاثیر نداره ولی این برا من بدتره چون حداقل می تونستم پیشو بخونم جبران بشه الان این 25 درصد مستقیم داره اعصاب منو داغون می کنه!
      من الان مثلا یه درسی رو 10 گرفتم اگه 50 درصد بزنم تو کنکور این 50 درصده با حساب کردن تاثیرو اینا چن میشه؟

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      چهارم رو فقط طوری درس میدن که تو امتحانا یه 10 بگیریم بریم !
      ببشتر سعی می کنن خلاصه و کنکوری درس بدن ...
      کی باشه از شر این امتحانای کتبی راحت بشیم

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      آخه چهارمی که 4تاش داخلیه چه طور باید تاثیر داده بشه؟چرت گفته معلمتون.

نقل قول نوشته اصلی توسط Nikolas نمایش پست ها
      اینو برای انگیزه دادن گفتید یا جدی بود؟؟؟ همین دو رقمیه رو میگم!

خیلی ممنون از همتون خیلی زحمت کشیدید مرسی.
      ولی ببینید من الان دیدم رو 4 رقمی و اینا نیس من مثلا اگه رتبه ی دو رقمی رو در نظر بگیرم تازه می تونم یه رتبه خوب بیارم ولی این موضوع فکرمو منحرف می کنه!
      خب قبول پیش تاثیر نداره ولی این برا من بدتره چون حداقل می تونستم پیشو بخونم جبران بشه الان این 25 درصد مستقیم داره اعصاب منو داغون می کنه!
      من الان مثلا یه درسی رو 10 گرفتم اگه 50 درصد بزنم تو کنکور این 50 درصده با حساب کردن تاثیرو اینا چن میشه؟
      هرچی درصدت بالاتر بشه و ترازت بره بالاتر،تاثیر هم کمتر میشه.خیالت راحت باشه.فقط بخون و به چیزای حاشیه ای فک نکن.

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amiredge نمایش پست ها
      آخه چهارمی که 4تاش داخلیه چه طور باید تاثیر داده بشه؟چرت گفته معلمتون.

هرچی درصدت بالاتر بشه و ترازت بره بالاتر،تاثیر هم کمتر میشه.خیالت راحت باشه.فقط بخون و به چیزای حاشیه ای فک نکن.
      ممنون...
      اگه اینطوری باشه که خیلی عالیه
      جدی همینطوریه عایا؟

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nikolas نمایش پست ها
      ممنون...
      اگه اینطوری باشه که خیلی عالیه
      جدی همینطوریه عایا؟
      بله.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن