بله
خير
عاقای محترم درست صحبت کنید
گفتم که منم میگم حج خیلی خوبه و انجام دادنش پر از حسنه ست
ولی در شرایط فعلی به چن دلیل باید انجام نشه حج عمره و خرید
یک : با این کار عربستان ضعیف شده و نمیتونه کمک مالی کنه
دوم : اعتراض علیه اینچنین افراد و مجبور به عقب نشینی میشن
سوم : دهن افرادی که میگن با این کارتون به اون افراد کمک میکنید بسته میشه چون هم داریم واجب و انجام میدیم هم دیگه حرف نمیشنویم
چهارم : در شرایط بد اقتصادی وقتی که یه سری افراد به نون شبشون محتاجند کمک کردن به این افراد بازم میگم نظر شخصیم اینه که کمک کردن به این افراد ثواب بیشتری داره اصلا اگه ما فقیری در فامیل یا هسایه داشته باشیم و حج عمره بریم حجمون چجور درست باشه
دوست عزیز شما که دوست دارید برید ... خداکنه هر سال ده بار قسمت شه برید
من که به شخصه تا وقتی ببینم اطرافیانم هزینه تامین زندگیشونو ندارن حج نمیرم ...
برامم مهم نیست .. چون خیلی ها میگن اگه حج نرین بعد از مردن کافر از دنیا میرین ... اگه قراره به جای این که اون پولو به کس دیگه ای بدم که محتاجه به شیخ های عرب بدم تا کافر از دنیا نرم همون بهتر که کافر از دنیا برم![]()
من از شما معذرت میخوام اماما که پیشگو و خدای نکرده بیکار که نبودن نبودن بیان برای من و شما تا قیامت رو تعریف کنن و بگن فردا فلان اتفاق میفته پس فردا بهمان میشه
خیلی کارای مهم تری از داستان نویسی داشتن.بجای اینکه ماهی بهمون بدن ماهی گیری یادمون دادن.نیومدن داستان کل تاریخ رو برامون بنویسن که من و شما هم یا ناامید بشیم یا تنبل که دست از تلاشمون برداریم.
بعدم شما که خودتو اهل منطق و اندیشه میدونی پس فکر کردی خدا اون عقل رو داده بهمون که آک بند بمونه؟من که اینطوری فک نمیکنم.عقله که مکمل دین.همه چیز که به قرآن واحادیث ختم نمیشه که البته عقلم هیچ تقابلی با دین نداره.عقل باید همچین روزایی به کارمون بیاد.
بعدم اصن فرض کنیم حرف شما درست:
به نظر شما این داستان زندگی بشر رو که میخواستن پیش گویی کنن بعد دشمنا میزاشتن تا الان بمونه؟!
بنظرم اماما خودشون بیشتر از من و شما میفهمیدن چکار بکنن که به نفعمون باشه
و چکار نکنن که به ضررمونه![]()
آیا تو چنان که می نمایی ، تنگی!
ویرایش توسط mahmoud.n : 03 مهر 1393 در ساعت 13:53
اگه دوست ندارید خب ب اینی که من میگم عمل نکنید من تو همه پستام گفتم نظر شخصیم و اجبار و اکراهی برای انجام دادنش ندارم عقل هر کسی چراغ راهشه شما اینقده منطقی هستید بشینید فکر کنید به من بگید چ کار باید کرد از من گفتن بودن بود هر کسی بشینه تحلیل کنه خودش به نتیجه میرسه مگر اینکه خودش و گول بزنه
اخرش حج باید رفت و به اونا کمک کرد یا نرفت و واجب و انجام نداد ؟ جواب بدید
من که میگم واجب و انجام داد ولی فعلا مستحب و تو این شرایط انجام نداد
من در این موارد هیچ اطلاعی ندارم و در مورد چیزی که نمیدونم هیچ وقت اظهار نظر نمیکنم
ولی صحبت کردن با شما که حتی نماز و روزه که در قران اومده و پیامبر واجب کرده رو واجب نمیدونید بحث کردن سر مسائل دیگه کاملا بی فایده س شما از بیخو بن دین اسلام و قبول ندارید چون نماز ستون دینه و دین بدون ستون بدرد نمیخوره
تا حالا کدوم کتاب شیعه نابود شده ؟؟؟کتب اربعه الان 1200 هست تالیف شدن با وجود تمام مخالفت ها تا به حال یک صفحه اشم از بین نرفته
نهج البلاغه تحریف شده؟بحار الانوار 116 جلده کجاش نابود شده... عزیز دل تو هوا حرف نزنین
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
هر وقت ما چیزی گفتیم همین پر ادعاها همه اشو نمیدونن
باوشه شما هر طوری عشقته فکر کن
اگه شما یه کار غلطی انجام دادی بعد من بیام بگم که من آقای سام رو اصن قبول ندارم چون فلان عمل ناپسند رو انجام داده.به نظر شما کار من درسته؟!
نمیتونی این قضیه رو تعمیم بدی هیچ عقل سالمی اینی که شما میگی نمیپذیره.
حتی اگه از 100 حدیثش 99 تاش هم غلط باشه شما به هیچ عنوان نمیتونی با قاطعیت بگی که 100 امین حدیث هم غلطه
خیلی مثال جالبی زدین وقتی شیخ کلینی 99 تا حدیث به قول شما تو هوا نوشته چطوری به حدیث 100 باید اطمینان کرد؟؟شما به من بگو
شیخ کلینی از امام باقر نقل میکنه هر کس امامت یکی از مارو قبول نداشته باشه یعنی ولایت که یکی از ارکان دین هست رو رد کرده پس اون شخص آتش جهنم رو به جان خریده و در بعضی احادیث که البته تو کتاب کافی نیومده در من لا یحضر اومده که ح ر ا م زاده است اون شخص
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)