خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: موافقيد كه تا نابودي داعش ، حج تحريم بشه يا خير‌‌؟؟

رأی دهندگان
    9. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

7 77.78%
    • خير

2 22.22%
    صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 76
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh نمایش پست ها
      بله درسته منم منکرش نیستم ولی در شرایط کنونی این به صلاحه

واجب انجام دادنش واجبه
      ولی مستحب و میشه در شرایط متفاوت متفاوت عمل کرد
      یعنی شما بیشتر از امامان آ*****
      امامان گفتن تا در توانتون هستش به حج برید که اونجا جایی است برای غبار زدایی از دل

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      یعنی شما بیشتر از امامان آ*****
      امامان گفتن تا در توانتون هستش به حج برید که اونجا جایی است برای غبار زدایی از دل
      عاقای محترم درست صحبت کنید
      گفتم که منم میگم حج خیلی خوبه و انجام دادنش پر از حسنه ست
      ولی در شرایط فعلی به چن دلیل باید انجام نشه حج عمره و خرید
      یک : با این کار عربستان ضعیف شده و نمیتونه کمک مالی کنه
      دوم : اعتراض علیه اینچنین افراد و مجبور به عقب نشینی میشن
      سوم : دهن افرادی که میگن با این کارتون به اون افراد کمک میکنید بسته میشه چون هم داریم واجب و انجام میدیم هم دیگه حرف نمیشنویم
      چهارم : در شرایط بد اقتصادی وقتی که یه سری افراد به نون شبشون محتاجند کمک کردن به این افراد بازم میگم نظر شخصیم اینه که کمک کردن به این افراد ثواب بیشتری داره اصلا اگه ما فقیری در فامیل یا هسایه داشته باشیم و حج عمره بریم حجمون چجور درست باشه

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عاقای محترم درست صحبت کنید
      گفتم که منم میگم حج خیلی خوبه و انجام دادنش پر از حسنه ست
      ولی در شرایط فعلی به چن دلیل باید انجام نشه حج عمره و خرید
      یک : با این کار عربستان ضعیف شده و نمیتونه کمک مالی کنه
      دوم : اعتراض علیه اینچنین افراد و مجبور به عقب نشینی میشن
      سوم : دهن افرادی که میگن با این کارتون به اون افراد کمک میکنید بسته میشه چون هم داریم واجب و انجام میدیم هم دیگه حرف نمیشنویم
      چهارم : در شرایط بد اقتصادی وقتی که یه سری افراد به نون شبشون محتاجند کمک کردن به این افراد بازم میگم نظر شخصیم اینه که کمک کردن به این افراد ثواب بیشتری داره اصلا اگه ما فقیری در فامیل یا هسایه داشته باشیم و حج عمره بریم حجمون چجور درست باشه
      من دارم درست صحبت میکنم خواهر من ... حالا ما طبق احادیث رفتار کنیم یا فتواهای شما
      پس چرا امامان که طبق احادیث زیادی حتی افتادن برگ از شاخه رو میدونستن چرا این شرایط رو پیش بینی نکردن و مارو به رفتن به حج تشویق کردن ؟
      لطفا منطقی حرف بزنین

4. Top | #34
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز شما که دوست دارید برید ... خداکنه هر سال ده بار قسمت شه برید

من که به شخصه تا وقتی ببینم اطرافیانم هزینه تامین زندگیشونو ندارن حج نمیرم ...

برامم مهم نیست .. چون خیلی ها میگن اگه حج نرین بعد از مردن کافر از دنیا میرین ... اگه قراره به جای این که اون پولو به کس دیگه ای بدم که محتاجه به شیخ های عرب بدم تا کافر از دنیا نرم همون بهتر که کافر از دنیا برم

5. Top | #35
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من دارم درست صحبت میکنم خواهر من ... حالا ما طبق احادیث رفتار کنیم یا فتواهای شما
      پس چرا امامان که طبق احادیث زیادی حتی افتادن برگ از شاخه رو میدونستن چرا این شرایط رو پیش بینی نکردن و مارو به رفتن به حج تشویق کردن ؟
      لطفا منطقی حرف بزنین
      من از شما معذرت میخوام اماما که پیشگو و خدای نکرده بیکار که نبودن نبودن بیان برای من و شما تا قیامت رو تعریف کنن و بگن فردا فلان اتفاق میفته پس فردا بهمان میشه
      خیلی کارای مهم تری از داستان نویسی داشتن.بجای اینکه ماهی بهمون بدن ماهی گیری یادمون دادن.نیومدن داستان کل تاریخ رو برامون بنویسن که من و شما هم یا ناامید بشیم یا تنبل که دست از تلاشمون برداریم.
      بعدم شما که خودتو اهل منطق و اندیشه میدونی پس فکر کردی خدا اون عقل رو داده بهمون که آک بند بمونه؟من که اینطوری فک نمیکنم.عقله که مکمل دین.همه چیز که به قرآن واحادیث ختم نمیشه که البته عقلم هیچ تقابلی با دین نداره.عقل باید همچین روزایی به کارمون بیاد.
      بعدم اصن فرض کنیم حرف شما درست:
      به نظر شما این داستان زندگی بشر رو که میخواستن پیش گویی کنن بعد دشمنا میزاشتن تا الان بمونه؟!
      بنظرم اماما خودشون بیشتر از من و شما میفهمیدن چکار بکنن که به نفعمون باشه
      و چکار نکنن که به ضررمونه
      آیا تو چنان که می نمایی ​، تنگی!
      ویرایش توسط mahmoud.n : 03 مهر 1393 در ساعت 13:53

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      لطفا منطقی حرف بزنین
      اگه دوست ندارید خب ب اینی که من میگم عمل نکنید من تو همه پستام گفتم نظر شخصیم و اجبار و اکراهی برای انجام دادنش ندارم عقل هر کسی چراغ راهشه شما اینقده منطقی هستید بشینید فکر کنید به من بگید چ کار باید کرد از من گفتن بودن بود هر کسی بشینه تحلیل کنه خودش به نتیجه میرسه مگر اینکه خودش و گول بزنه

اخرش حج باید رفت و به اونا کمک کرد یا نرفت و واجب و انجام نداد ؟ جواب بدید
      من که میگم واجب و انجام داد ولی فعلا مستحب و تو این شرایط انجام نداد

7. Top | #37
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اگه دوست ندارید خب ب اینی که من میگم عمل نکنید من تو همه پستام گفتم نظر شخصیم و اجبار و اکراهی برای انجام دادنش ندارم عقل هر کسی چراغ راهشه شما اینقده منطقی هستید بشینید فکر کنید به من بگید چ کار باید کرد از من گفتن بودن بود هر کسی بشینه تحلیل کنه خودش به نتیجه میرسه مگر اینکه خودش و گول بزنه
      پیرو صحبتای فاطمه باید بگم کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو زده به خواب نه
      وجدان تنها قاضی که نمیتونی بهش دروغ بگی.
      به وجدانت رجوع کن

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan-66 نمایش پست ها
      پیرو صحبتای فاطمه باید بگم کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو زده به خواب نه
      وجدان تنها قاضی که نمیتونی بهش دروغ بگی.
      به وجدانت رجوع کن

ممنون از شما اقا ehsan-66 حرفای شما کاملا درسته

شمام ب ویرایش پست قبل رجوع کن

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ALI-LEGEND نمایش پست ها
      دوست عزیز شما که دوست دارید برید ... خداکنه هر سال ده بار قسمت شه برید

من که به شخصه تا وقتی ببینم اطرافیانم هزینه تامین زندگیشونو ندارن حج نمیرم ...

برامم مهم نیست .. چون خیلی ها میگن اگه حج نرین بعد از مردن کافر از دنیا میرین ... اگه قراره به جای این که اون پولو به کس دیگه ای بدم که محتاجه به شیخ های عرب بدم تا کافر از دنیا نرم همون بهتر که کافر از دنیا برم
      اگه حج واجب و انجام بدین خیلی خوبه
      کسی که پول داره که حج بهش واجب بشه فکر نکنم اینقد براش مشکل باشه که هم حج واجب وو انجام بده هم ب فقرا کمک کنه

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

اخرش حج باید رفت و به اونا کمک کرد یا نرفت و واجب و انجام نداد ؟ جواب بدید
      من که میگم واجب و انجام داد ولی فعلا مستحب و تو این شرایط انجام نداد
      به نظر من تمام کتب روایی باطل هستند
      زمانی که شیخ کلینی ثقه العالم بالاخبار الغالبین بزرگترین حدیث نویس شیعه در کتابش مینویسه
      هر کسی ناهار هندوانه بخوره کور خواهد شد از امامان هم نقل میکنه
      زمانی که میگه زمین بر پشت یک گاو قرار دارد چه انتظاری میشه داشت از این احادیث

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      زمانی که شیخ کلینی ثقه العالم بالاخبار الغالبین بزرگترین حدیث نویس شیعه در کتابش مینویسه
      من در این موارد هیچ اطلاعی ندارم و در مورد چیزی که نمیدونم هیچ وقت اظهار نظر نمیکنم
      ولی صحبت کردن با شما که حتی نماز و روزه که در قران اومده و پیامبر واجب کرده رو واجب نمیدونید بحث کردن سر مسائل دیگه کاملا بی فایده س شما از بیخو بن دین اسلام و قبول ندارید چون نماز ستون دینه و دین بدون ستون بدرد نمیخوره

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من از شما معذرت میخوام اماما که پیشگو و خدای نکرده بیکار که نبودن نبودن بیان برای من و شما تا قیامت رو تعریف کنن و بگن فردا فلان اتفاق میفته پس فردا بهمان میشه
      خیلی کارای مهم تری از داستان نویسی داشتن.بجای اینکه ماهی بهمون بدن ماهی گیری یادمون دادن.نیومدن داستان کل تاریخ رو برامون بنویسن که من و شما هم یا ناامید بشیم یا تنبل که دست از تلاشمون برداریم.
      بعدم شما که خودتو اهل منطق و اندیشه میدونی پس فکر کردی خدا اون عقل رو داده بهمون که آک بند بمونه؟من که اینطوری فک نمیکنم.عقله که مکمل دین.همه چیز که به قرآن واحادیث ختم نمیشه که البته عقلم هیچ تقابلی با دین نداره.عقل باید همچین روزایی به کارمون بیاد.
      بعدم اصن فرض کنیم حرف شما درست:
      به نظر شما این داستان زندگی بشر رو که میخواستن پیش گویی کنن بعد دشمنا میزاشتن تا الان بمونه؟!
      بنظرم اماما خودشون بیشتر از من و شما میفهمیدن چکار بکنن که به نفعمون باشه
      و چکار نکنن که به ضررمونه
      تا حالا کدوم کتاب شیعه نابود شده ؟؟؟کتب اربعه الان 1200 هست تالیف شدن با وجود تمام مخالفت ها تا به حال یک صفحه اشم از بین نرفته
      نهج البلاغه تحریف شده؟بحار الانوار 116 جلده کجاش نابود شده... عزیز دل تو هوا حرف نزنین

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

من در این موارد هیچ اطلاعی ندارم و در مورد چیزی که نمیدونم هیچ وقت اظهار نظر نمیکنم
      ولی صحبت کردن با شما که حتی نماز و روزه که در قران اومده و پیامبر واجب کرده رو واجب نمیدونید بحث کردن سر مسائل دیگه کاملا بی فایده س شما از بیخو بن دین اسلام و قبول ندارید چون نماز ستون دینه و دین بدون ستون بدرد نمیخوره
      هر وقت ما چیزی گفتیم همین پر ادعاها همه اشو نمیدونن
      باوشه شما هر طوری عشقته فکر کن

13. Top | #43
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اگه شما یه کار غلطی انجام دادی بعد من بیام بگم که من آقای سام رو اصن قبول ندارم چون فلان عمل ناپسند رو انجام داده.به نظر شما کار من درسته؟!
      نمیتونی این قضیه رو تعمیم بدی هیچ عقل سالمی اینی که شما میگی نمیپذیره.
      حتی اگه از 100 حدیثش 99 تاش هم غلط باشه شما به هیچ عنوان نمیتونی با قاطعیت بگی که 100 امین حدیث هم غلطه

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تا حالا کدوم کتاب شیعه نابود شده ؟؟؟کتب اربعه الان 1200 هست تالیف شدن با وجود تمام مخالفت ها تا به حال یک صفحه اشم از بین نرفته
      نهج البلاغه تحریف شده؟بحار الانوار 116 جلده کجاش نابود شده... عزیز دل تو هوا حرف نزنین

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

هر وقت ما چیزی گفتیم همین پر ادعاها همه اشو نمیدونن
      باوشه شما هر طوری عشقته فکر کن

من جز چیزی که میدونم و عقلم بهم حکم میکنه حرف نمیزنم
      شمام بهتره برید و با یه عالم حرف بزنید نه با یکی مثل من که سواد دینی درستی نداره

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه شما یه کار غلطی انجام دادی بعد من بیام بگم که من آقای سام رو اصن قبول ندارم چون فلان عمل ناپسند رو انجام داده.به نظر شما کار من درسته؟!
      نمیتونی این قضیه رو تعمیم بدی هیچ عقل سالمی اینی که شما میگی نمیپذیره.
      حتی اگه از 100 حدیثش 99 تاش هم غلط باشه شما به هیچ عنوان نمیتونی با قاطعیت بگی که 100 امین حدیث هم غلطه
      خیلی مثال جالبی زدین وقتی شیخ کلینی 99 تا حدیث به قول شما تو هوا نوشته چطوری به حدیث 100 باید اطمینان کرد؟؟شما به من بگو
      شیخ کلینی از امام باقر نقل میکنه هر کس امامت یکی از مارو قبول نداشته باشه یعنی ولایت که یکی از ارکان دین هست رو رد کرده پس اون شخص آتش جهنم رو به جان خریده و در بعضی احادیث که البته تو کتاب کافی نیومده در من لا یحضر اومده که ح ر ا م زاده است اون شخص

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن