نه امكانش نيست حتي در كوچيكترين و دور افتاده ترين شهر ها هم نميشه اگه به ٤٤٠٠برسي تازه ميشي اندازه شبانه يك شهر كوچك و دور افتاده چون عمران جزو رشته هاي خوب رياضي هست
Www.barnamerizi.blogfa.com
سلام.
من تجربی میخونم و معدل کتبیم 14.08 هست.
منم مثل بعضیا خیلی نگران معدل کمم بودم ولی توی یه نرم افزار اندرویدی که اسمش یادم نیست ولی مربوط به مشاوره کنکور میشد خوندم که اگه تاثیر معدل همین 25% باشه حداکثر 12.5% میتونه تاثیر روی درصد کنکور بزاره.مثلا:شما زیست رو که ضریب 4 داره 60زدی تو کنکور و نمره کتبی زیستت هم 20 شده این در بهترین حالت هست که با یک سری محاسبات میشه همون 12.5% که با 60 جمع میکنیم و میشه 72.5 .
حالا هرچی نمره پایین تر بیاد از اون 12.5 هم کم میشه.تا اینکه نمره ی کتبی به 10 برسه.از 10 به پایین دیگه نمره منفی داره تا همون 12.5%-.
اینم بگم که این 12.5 درصد به ضریب درس هم بستگی داره.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
چرا نا امیدی تزریق میکنی خانم؟
کی گفته که امکان نداره عمران در بیاد اینهمه دانشگاه روزانه تو ایران هست یعنی نمیشه توی یکیشون در بیاد؟من کسی رو میشناسم که با معدل کتبی زیر ده داره دانشگاه جندی شاپور پزشکی میخونه.
من نگفتم بخاطر معدلشون
ضمنا عمران روزانه با اين تراز غير ممكنه (روزانه)
Www.barnamerizi.blogfa.com
خیلی ممنون از راهنمایی های همگی.
البته نکته ای که نمیدونم چرا اشتباه برداشت شد این بود که من ریاضی هستم نه تجربی.
فرقی نداره البته.
اگه بدونم واقعا میشه با خیال راحت تر و انگیزه مضاعفی میخونم. حتما موفق میشم.
هدفم رشته کامپیوتر دانشگاه های تهرانه ان شاالله
بچه ها این بحث معدل رو بیخیال شید 1 سال وقتم به خاطر همین بحث رفت بیخیال حالا اگه برق شریف نشد برق امیرکبیر نشد علم صنعت
پزشکی تهران نشد پزشکی شیراز نشد پزشکی بندر عباس و...
نمیخوام بگم دانشگاه فرقی نداره چرا خیلی فرق داره اصلا خودم به همین دلیل پشت کنکور موندم، ولی منظورم این مثلا تو رشته ریاضی مکانیک علم و صنعت استاداش تقریبا بازم میگم تقریبا یکی هستن با امیر کبیر خیلی فرق ندارن یا دانشگاه شیراز یا خواجه نصیر!! کلی میگم منظورم اینه که از نظر سطح دانشگاه اینا فرق چندانی ندارن
به جز برق شریف
پس اگه به خاطر معدل از برق شریف رفتیم امیر کبیر نمیخواد خودمون بکشیم!
عشق تو ، من را قوی میکند و
نفرتت من را شکست ناپذیر!
پیش به سوی موفقیت
دوست عزیز شما به این ادرس برید و در بخش کارنامه های کنکور در بخش رشته و دانشگاه رشته عمران را انتخاب کنید و ببینید میشه یا نه
البته من چند تا را دیدیم فکر کنم اگر بتونی برسونی به نزدیکای 6000 قبول میشی
اینم ادرس :کارنامه کنکور - تخمین رتبه - انتخاب رشته
همچنین این را هم ببینید البته من منطقه 2 انتخاب کردم
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)