سوال احمقانه ايه
معلومه ديگه
بد بودن مهندسي و درامد مناسب رشته هاي تجربيص![]()
به خاطر درامد احتمالی بالاتر نسبت به سایر رشته ها
به خاطر کلاس و پرستیژ اجتماعیش
به خاطر علاقم به علم پزشکی و تحقیقات دارویی
نمیدونم ( نمیتونم انتخاب کنم)
سایر دلایل ( غیر از دلایل فوق)
نظرت محترمه اما اشتباهه
مهندسی اونقدرا هم بیکار نیست
من خودم مهندسی میخوندم و همزمان هم کار مرتبط داشتم
درامد هم داشتم
اما نمیتونستم همزمان با درس کار کنم چون کارش حداقل ۱۲ ساعت کار بود و با درس نمیتونستم کار کنم
پشتیبان مالی هم نداشتم
الان دارم واسه دبیری میخونم چون دوران دانشجویی حقوق داره
شما هم تا زمانی که یه رشته نخوندی و از درونش خبر نداری نگو بد
مهندسی ها که با ظهور دانشگاه های غیرانتفاعی فاتحه شون خونده شد بیچاره ها ، خیلی ها این وسط واقعا حیف شدن . شاید اکثرشون نتونن وارد بازار کار مرتبط با رشته شون بشن . رشته های تجربی های تا زمانی که بچه های دانشگاه های غیر انتفاعی فارغ التحصیل نشدن سرپاس( با توجه به قانون جدید) دیگه بعد از اون خدا میدونه چه بلایی سرما میاد .
بله قبول دارم
خیلیا میرن پزشکی بخونن اما این نشان از بد بودن رشته مهندسی نیست
نشان از بد بودن جامعه و نظام آموزشی و اداره کشور توسط افراد ناکارآمده
من اینا رو فقط واسه مهندسی نمیگم
حتی رشته های علوم پایه که اساس یک جامعه قدرتمنده تو ایران اوضاعش بده
نمیشه گفت که رشته های علوم پایه بده
که اگر بد بود تو کشور های پیشرفته این همه بهش بها نمیدادن
چون تو ایران بهشون توجه نمیشه اقتصاد کشور رو به نابودیه
نمیدونم چرا این سه تا رشته و رو با پول زیاد یکی میدونن یه پزشک عمومی مگه چقدر میگیره متخصص هم که حدود ۱۲ سال الی بیشتر عمرشو (بدون احتساب سال های پشت کنکور) باید صرف این مسیر کنه حالا واقعا تو هر مسیر دیگه ای این همه سال تلاش کنه خوب به درآمد خوبی میرسه راجب دندون اطلاعی ندارم ولی دارو هم بیکاری داره هم نیازمند یه سرمایه ی زیاد اولیه ست بقیه رشته ها هم که درامدش معمولیه مثل هرکار دیگه ای تنها فرقش اینه که احتمال سرکار رفتن توی رشته های علوم پزشکی بیشتره
من هنوز تو این رشته ها درس نخوندم ولی همین پشت کنکورش به حدی عذابم داده هر دلیلی غیر علاقه بود بدون شک بیخیالش شده بودم و از راه دیگه ای به پول و به دنبالش موقعیت اجتماعی میرسیدم
راستش دلیل اصلی دیگه توی این وضعیت مملکت درآمد و پولش نیس فقط پرستیژشه
بالاخره این دید توی جامعه هست ( هرچند خیلی اشتباه) که مثلن طرف دانشجوی پزشکی یا دندونه پس حتما طرف یه نابغه است و آیندش تامینه و عجب آدم خفنیه و فلان ... از دید فامیل و فروشنده مغازه نسبت بهت تغییر میکنه تا هرکس دیگه ای که فک کنی
هرچند از نظر درآمد هم یه دانشجوی دندون ترم آخر با یه استاد دانشگاه با 20 و خرده ای سال سابقه !! درآمد یکسانی داره ولی خب ...
ستاد حمایت از حلقه حیدریون و شوهر عمه های کشور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)