سلام
برای لغت کتاب 504 خوبه ولی من خیلی لغات رو دیدم که تو کنکور میاد ولی تو این کتاب نیست اصلا به نظرم کتاب لغات تخصصی مبتکران رو بگیر و تمامش رو بخون همه تستهاشم بزن
من امسال تمام تست های لغت رو درست زدم فقط یکیش رو شک کردم نزدم که البته اگه میزدم درست میزدمش ولی ریسک نکردم
و برا لغت هم فقط 504 رو دو سه بار خوندم با تست های این کتاب مبتکران ولی اگه حسش رو داشتم کامل مبتکران رو میخوندم شما بخون مثل من تنبلی نکن:yahoo (94):
گرامر هم نقطه ضعف من بود که همیشه 5 6 تا تست از 10 تا رو میزدم بعد از خوندنم هم اخرش 8 تا زدم یکیشم اشتباه شد
برا گرامر english grammar in use رو خوندم البته فقط تا یونیت 60 رفتم اینم خسته شدم:yahoo (94): شما تا اخرش رو بخون
سطح upper intermediate هم بگیر الکی وقت خودتو با Advance هدر نده چون همه سوالاش در همون سطح هستند
من تو Idioms کلا مشکلی نداشتم چون کتاب و فیلم و سریال زیاد خوندم و دیدم ولی خوب الان وقت این چیزا نیست پس از یه کتاب بخونید اینهارو مثلا کتاب Idiom in use بد نیست بیشترش خیلی سادست شاید یه هفته ای همش رو بشه یاد گرفت
و اما بخش شیرین Reading کلا این بخش سوالاتش یه جوریه واقعا من بعضی موقع ها اعصابم خورد میشد چون متن رو کامل میفهمیدم ولی در اخر تنها نظرم با نظر طراح فرق داشت و اشتباه میزدم
برا اینکه از این بخش نجات پیدا کنید سوالات کنکور های قبل و سوالات سنجش پیشنهاد میشه چون اون وقت با طرز فکر طراح اشنا میشید و میفهمید وقتی میگه منظور کلی متن کدام گزینه است الان چیو میخواد
در کل کنکور زبان سخت نیست خیلی راحت میشه بهترین جاها قبول شد فقط در نظر داشته باشید سطح زبانتون واقعا در سطحی باشه که بعدا تو دانشگاه مشکل پیدا نکنید من الان استرس گرفتم یک مهر که میرم سر کلاس زبانم از همه کلاس بدتر باشه و خلاصه...:yahoo (94):