بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به دوستای گلم.
امروز میخوام یه تایپیک بزنم که مشکل خیلیا از بابت منابع درسی راحت بشه.( رشته ی تجربی )
من اسم درس ها رو مینویسم و شما دوستان گلم هم اگه زحمتی نیست بهترین منبعی(کتاب کمک آموزشی)که واسه اون درس سراغ دارید جلوش بنویسید تا بقیه بتونن بهترین منابع رو بشناسن.
کتاب هایی رو بنویسید که واقعا قبولشون دارید و ازشون نتیجه گرفتید یا از کسای دیگه پرسیدید که چه کتابی واقعا عالیه .چون از بس که کتاب های کمک اموزشی زیاد شده آدم نمیدونه کدومشون رو انتخاب کنه اصلا نمیدونه این کتابا کتابای خوبی هستن.
دقت کنید بچه ها اینجا ما داریم درباره ی کتاب های عالی عالی حرف میزنیم نه درباره ی کتاب های خوب یا متوسط!!!!! منظورم از کتاب های عالی اینه که کدوم کتابا واقعا توی کنکور کمک کننده هستن و میتونه هم به دانش آموزای متوسط و هم دانش آموزای قوی کمک کنه. اگه چند تا کتاب خوب برای یک درس میشناسید میتونید جلوی اون درس هر چندتاشون رو بنویسید ولی دقت کنید که کتاب ها عالی باشن.
دوستان عزیزم ازتون خواهش میکنم ازتون خواهش میکنم بهترین کتابی رو که میشناسید بنویسید خواهش میکنم.
زیست :؟
شیمی :؟
فیزیک :؟
ریاضی:؟
زمین :؟
عربی :؟
ادبیات :؟
زبان فارسی :؟
انگلیسی :؟
دین و زندگی :؟
چون رشته ی خودم تجربیه واسه همین با درسای رشته های دیگه آشنایی ندارم واسه همین اگه شما منابع درسی خیلی خوبی رو از رشته های دیگه سراغ دارید حتما بنویسید.
اگه دوست داشتید میتونید دلیلتون برای انتخاب اون کتاب جلوی اون درس بگید.
ممنون از دوستای گلم.![]()