اينايي كه ادعـاي اينو دارن كه درسو نبايد واسه پول خوند دو دسته ان:
1. چشم و دلشون حسابــــــــــــي سيره
2. ميخوان خودشو خاص جلوه بدن
آينده كسي كه بلند پرواز باشه و با استعداد ولي بي اراده چيه مطمئنم من همونم يه معتادددد ! بر اعصاب داغون صلوات
------------
قانونش هم به این شکله که شما بگی:
10.1 سال آینده خودتو تو چه جایگاهی میبینی؟
یه سال پشت کنکور میمونم پس ده سال دیگه تازه تخصصمو میگیرم یا مغز اعصاب یا اندام های داخلی
2.به نطر خودت چه راهیو زی کردی که به اینجا رسیدی؟
کمک خدا،غرغرای مامانم،تلاش بی موقفه،عشقم به پزشکی، کار و تلاش مامان بابام برای تأمین شرایط موردنیاز
3.برنامه شب تا صبحتو توضیح بده.(همون 10 سال آینده)
در حال کارتو بیمارستان تو منطقه گنگناب در کرهیا هم تعلم دردانشگاه برتر ونکوور کانادا
خلاصه تو ایران نیستم اما برمیگردم![]()
![]()
ویرایش توسط Healer : 17 تیر 1395 در ساعت 23:00
[QUOTE=Harir;270904]سلاماینم ی تاپیک نطر سنجی-بازی
------------
دانشجوی فوق تخصص قلب
2.به نطر خودت چه راهیو زی کردی که به اینجا رسیدی؟
تجرد
شب تا صبح که میخوابم اما صبح تا شب زندگی میکنم...
ی زندگی پاک و لذت بخش...
به به به!!!!!!! اول اينكه ي خانوم دكتر روانشناس باليني شدم ولي خب چون ميخام واس دكترام از ايران برم مسلما اينجا نيستم...
البته مدرك مربيگري درجه A فوتبالم روهم گرفتم و منتظر نشستم ك واس تيم هاي پايه ي رئال مربي بخوان!!
2.به نظر خودت چه راهیو طی کردی که به اینجا رسیدی؟
كمك و نگاه خدا... و دعاي خير خونواده ام و پشتيباني هاي بيش از اندازه مامانم...
صبحا چون مييرم ورزش ساعت 5بيدارميشيم..بعد از ورزش ميام دوش ميگيرم... ي صبحانه ورزشكاري تووووووووپ ميچينم ...همسرجانرو دعوت ب ي صبحانه طلااااااايي ميكنم......لباس ميپوشيم و ميريم سركار...من قبل رسيدن ب مركزمشاوره ام طبق عادت هرروزم ي دسته گل تازه واس گلدان هاي مطب ميگيرم................. ظهر هم ميام خونه... ي ناهار عشقولانه درست ميكنم و با عششق جان
ميل ميكنيم.... انشاالله هم ك عصر بازي رئاله توي مرزشگاه سانتياگوبرنابئو...ميريم ورزشگاه...بعدم خوشحاااال از برد تييممون ميريم ب دعوت عششششق جان
ي پياده روي شبانه و كافه مخصوصمون...
بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید.. نه کارهایی که انجام داده اید،
پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آبهای آزاد برانید و خطر کنید.
جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.
(مارک تواین)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)