سلام.
کدومشون؟ریاضیات تجربی مهر و ماه یا خیلی سبز یا نقره ای گاج؟
فرم جوابتون باید اینطوری باشه:
نام کتاب - دلیل - تجربه خودتون در استفاده از این کتاب
سلام.
کدومشون؟ریاضیات تجربی مهر و ماه یا خیلی سبز یا نقره ای گاج؟
فرم جوابتون باید اینطوری باشه:
نام کتاب - دلیل - تجربه خودتون در استفاده از این کتاب
تویی که یه دریا امیدی برام
مثل حسرتی بی کرانم نکن/
بگیر از من این زندگی رو ولی
دیگه با خودت امتحانم نکن
دوست عزیز کسی مجبور نیست به حرف شما جواب بده چون به این جور سوالا زیاد پاسخ داده شده لطفا لحنتون رو عوض کنید
وقتی تعیین میکنید اینجوری باید باشه یعنی دارید فکر میکنید همه در اختیار شما هستن
موفق باشید![]()
خیلی سبز : یه کتاب خوب و خودمونی و جالب (خوبه اما نه واسه وقتی حوصله نداری !چون خیلی چیزا رو که لازم نداریم یاد آوری میکنه)
گاج : مختصر و مفید! بدون اضافه کاری
مهر و ماه : لحنش نه خیلی خودمونیه نه رسمی !! با اموزشش حال نکردم (اما کتاب جیبی ریاضی تجربیش عالیه)ولی عاشق تستاشم مخصوصا پاسخ نامه ش که کاملا به درد امتحان نهایی میخوره
تصمیمم واسه امسال اینه : مهر و ماه رو باید به عنوان تکلیف مدرسه حل کنم (توصیه معلممون) خیلی سبز رو خودم میخونم وگاج رو میزارم واسه تابستون سال بعد :yahoo (21):
خوب دیگه خراب شد پست.. کسی اینجوری فکر نمیکنه. بعضیا مثل شما میاد یه چیزی میپرونه بی ربط.
برای جلوگیری از اسپم بود. شما هم مجبور نبودی ج بدی.
موفق باشی
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
خوب دیگه خراب شد پست.. کسی اینجوری فکر نمیکنه. بعضیا مثل شما میاد یه چیزی میپرونه بی ربط.
برای جلوگیری از اسپم بود. شما هم مجبور نبودی ج بدی.
موفق باشی
مثل حسرتی بی کرانم نکن/
دیگه با خودت امتحانم نکن
عجب آدمی هستی. نخواستم جلو دیگران آبروتو ببرم نصیحت کردم تو خصوصی . عجبا. شما یک ذره شعور نداری که میای وسط تاپیک بی ربط حرف میزنی؟
دیگه اینجا پست نده.
خواستی چیزی بگی خصوصی بگو.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
عجب آدمی هستی. نخواستم جلو دیگران آبروتو ببرم نصیحت کردم تو خصوصی . عجبا. شما یک ذره شعور نداری که میای وسط تاپیک بی ربط حرف میزنی؟
دیگه اینجا پست نده.
خواستی چیزی بگی خصوصی بگو.
مثل حسرتی بی کرانم نکن/
دیگه با خودت امتحانم نکن
من رشته ریاضیم
توی تجربیا هر سه این کتاب ها ، کتاب های خوبین
ولی خودم چون واسه درس دیفرانسیل از گاج نقره ای استفاده کردم و راضی بودم به شما هم گاج پیشنهاد میدم
نام کتاب : ریاضیات تجربی خیلی سبز / بعدا اگه وقت کردی گاج نقره ای
دلیل : چون اولا به مهندس موینی اعتماد داشته باش . دوما خودم استفاده میکنم و راضیم ازش
من امسال مهروماه داشتم از نظر درسنامه زیاد جالب نبود اگر ریاضیت ضعیف باشه زیاد چیزی حالیت نمیشه به نظرم گاج بگیری بهتره
ریاضیم قویه. و کتابی میخوام تستاش وحشت انگیز باشه.
درسنامه هم احتیاجی ندارم مگر اینکه فرمول میانبر داشته باشه
مثل حسرتی بی کرانم نکن/
دیگه با خودت امتحانم نکن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)