خوب ببین،تا الان ک نگرفتی ی چن وقتی وایسا تا کتاب جدیدش بیاد
(کتابی ک اخرش سوالای کنکور 92 رو داره)
این کتاب تست های کنکور 92 رو هم توی بخش مربوطه جا داده
اما اگه برات خیلی مهم نیست 92 همون کتاب رو بگیر
موفق باشی
تو هستی من شدی از آنی همه من
من نیست شدم در تو از آنم همه تو
واسه زبان فـآرسی کـدوم کـتاب ... بهغیر از خیلی ســبز ؟
من برای رسیدن به آرامش،
تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد .
زبان فارسی هامون سبطی نشر دریافت خیلی خوبه ولی وقت گیره به نظر من اول کتاب رو بخون بعدشم چکیده ی زبان فارسی تخته سیاه رو بخون واقعا کتاب شاهکاریه
اینم لینک چکیده زبان فارسی:http://www.takhtesiah.net/files/uploads/1357783319.pdf
زبان فارسی هامون سبطی بهتر از خیلی سبزه ب نظر من....
ولی کلا ادبیات تست زیاد زدن تو هر بحثش مهمترین چیزه![]()
خدانگهدار
بندرعباس هامون سبطی پیدانمیشه(انتشاراتش نمایندگی نداره)
ولی اینجا همه رتبه های خوب از5بحث زبان فارسی نشرالگواستفاده میکنند که درسنامه مفید ومختصر+تعدادزیادی تست داره منم واقعاازش راضیم
سلام. تو رو خدا بگید محصولات حسین احمدی خوبه ؟؟؟ با دلیل بگید. جان خودتون بگید بخرم یا نه ؟؟؟ زیست عرفان اکبری چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز وقتتو که از سر راه نیاوردی بری باز چند تا فرمول مضخرف از مسعودی یاد بگیری تو 3سال 1فرمول رو خوندی حالا با همون میتونی مرورش کنی تا خوب یادش بگیری و باهاش مثال حل کنی بعدشم اینا خیلی وقتتو میگیرن چون تو دی وی دی هاشون هی از خودشون تعریف میکنن وخلاصه هی منم منم میکنم(من این تکنیکو دارم/تو20ثانیه میشه تستو بزنی خب آدم عاقل تو تا بخوای سوالو بخونی20ثانیه گذشته)
زیست دادگستری و عرفانی هم باز همینطور دادگستری که اصلا زبون نداره همش از رو کتاب میگه عرفان اکبری هم از بس ژست میگیره حرفاش یادش میره و صد بار من من میکنه تا بخواد یه کلمه حرف بزنه
اینجام همه از اینا ناراضی ان
موافقم باهات شدیدا ......... منم اول خواستم بخرم بعد که برنامشونو از تلویزیون دیدم کلا پشیمون شدم.........
سلام
من میخواستم بگیرم ولی پشیمون شدم
پول دادن به اونا=ریختن پول در سطل زباله
تو تبلیغاتشون میان فرمولای تستی رو که میگن فکر نکنم از اون چند تا فرمول بیشتر فرمول تستی بلد باشن
چون من که 1 ساله دارم برنامه رادیوییشون رو گوش میکم,همش دارن همون مطالب و فرمولاس تکراری رو میگن
دوستم هم دی وی دی ریاضی مسعودی رو گرفته بود به من گفت که قبل از اینکه ببینه فکر میکرد الان میاد کلی فرمول تستی میگه
بعد که دید گفت نه بابا فقط چند تا فرمول تستی گفت که اونم من تا حالا با اونجور سوالا که با فرمولش بخواد حل شه تو تستا ندیدم
به نظر من اگه معلم های مدرست خوبن,خودت بشین بخون اگرم معلم های خوبی نداری در درجه اول پیشنهاد میکنم با کتاب های کمک آموزشی خوب پیش برو اگرم میبینی بازم ضعف داری برو کلاس
بد بودنشو مطمئن نیستم..ولی مطمئنم که خوب نیست..
من سی دی شیمیشو از دوستم گرفتم..بازش کردم..احمدی تو اولش میگه..اگه به هر دلیلی این دی وی دی رو خودت نخریده باشی حرومه...این یعنی چی؟؟ یعنی شمایی که چند صد هزارتمن پول دادی به خاطر دی وی دی شون سال دیگه باید آتیششون بزنی که نکنه دست کسی بیافته...
منم درش اوردم و پس دادم..از همونجا فهمیدم...اینا فقط و فقط پول براشون مهمه..
دوستم سی دی ژنتیکشو خریده بود..میگفت..چند ساعت چیزایی میگه که اصلا به ژنتیک ربطی نداره..
نه سی دی های احمدی ..بلکه بقیه هم خوب نیست..
اصلا دی وی دی به عنوان منبع اصلی کاملا غلطه..علم یعنی خواندن و نوشتن...به جاش کتاب تست بخر.سوالو بسپر به ذهنت راه حل رو خودش هر طور که عشقشه پیدا کنه...
از دی وی دی هم به عنوان منبع تکمیلی استفاده کن...
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
به نظر من گاج هم بد نگفته. اگر برای 100 می خوای که همه رو باید بلد باشی. ولی اگر 100 نمی خوای
اکثر اساتید توصیه می کنن بعضی از سوالات زبان فارسی رو نزنی.مثل شمارش تکواژ ها و.../چون معمولا آخرشم جواب درست و حسابی در نمیاد.
فکر کنم توی زبان فارسی بخش املا از همه بخش ها آسون تر باشه.
به این وبلاگی که توی امضام هست برو. از جزوه هاش، جزوه املا رو دانلود کن.واقعا جواب میده.
وبلاگ مطالب و نکات کنکوری : دانلود برنامه های فرصت برابر ، جزوه کنکوری و...
http://4konkur92.blogfa.com
سلام تو رو خدا بگید فیزیک آینه ها کودوم منبع خوبه :1. گاج میکرو جلد دوم؟؟ 2. دی وی دی مسعودی؟؟ 3. منبع دیگه که میدونید بهتره بهم بگید.
2که اصلا حرفشونزن
1هم اه منظورت همون جلد پاسخنامه هست آره کناب خوبیه
ولی فیزیک1(نورهندسی)خیلی سبز هم خوبه
اینم لینکش:http://www.kheilisabz.com/modules.ph...473&modal=true
در حال حاضر 50 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 50 مهمان)