خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات

آموزش برنامه ریزی تحصیلی ! 0 تا 100

خدایا جهان پادشاهی توراست! زما خدمت آید خدایی توراست!
      اکثر دانش آموزان عزیز و ارجمند به دلیل مشکلات مالی ونا توانی در داشتن مشاور دچار سرخوردگی در برنامه ریزی تحصیلی میشوند و مشاور را یک رکن اساسی برای موفقیت میپدنداند و می انگارند کسی که مشاور نداشته باشد نمیتواند برنامه ریزی کند و موفق شود!
      مشاوران هم برای داغ کردن بازار خود نقش مشاور را بیش از حد مهم جلوه میدهند!
      در سلسله مقاله هایی که برای سایت کنکور تهیه میکنیم به شما خواهیم اموخت که با صرف هیچ هزینه ای طبق اصول روانشناختی برنامه تحصیلی خودرا تنظیم کنید و نتیجه خارق العاده اون رو ببینید!
      این تکنیک ها همون صحبت های مشاورانی هستش که با مبالغ هنکفت به شما مشاوره میدهند! پس رایگان بودن ان ها در سایت کنکور شمارو نا امید از کار امدی اون نکنه!
      من میخوام به شما ماهیگیری یاد بدم!
      پس با من ادامه بدید
      گام اول- برای شروع باید ما بودجه بندی یکی از ازمون های ازمایشی مختلف رو تهیه کنیم و طبق اون پیش بریم!
      بهترین برنامه برای این کار ازمون های ازمایشی گاج هست! که به صورت منطقی بودجه بندی رو انجام داده
      برای دریافت بودجه بندی های ازمون های گاج http://azmoon.gaj.ir//?page=minor/%20dabirestan
      میتونید به لینکی که قرار دادم مراجعه کنید و بودجه بندی هارو تهیه کنید!
      خوب مشاهده میکنید که درهر تاریخ معینی ما باید حجم مشخصی از درس رو بخونیم مرور کنیم و تست بزنیم!
      با وجود این برنامه ها برنامه ریزی کار خیلی سختی نیست! و ما میدونیم که اگر طبق این برنامه پیش بریم در اخر تابستان دروس پایه رو خوندیم مرور کردیم و تست زدیم!
      نکته قابل توجه این هستش که بودجه بندی ها کاملا عقلانی هستش ! و هیچ نیازی به مطالعه روزانه 10 12 ساعت نیست! شما میتونید با روزی چند ساعت مطالعه با کیفیت حجمتون رو جمع کنید!
      شروع میکنیم به طور مثال صفحه ای از امون های عمومی گاج رو برای اموزش و نمونه قرار میدم

untitled.jpg

برنامه رو مشاهده میکنید! زوم کنید رو دروس تابستانه برنامه!
      خوب یک دانش اموز که فرضا در یک تیر قرار داره باید شروع کنه و تا تاریخ 27
      به طور مثال 4درس از ادبیات عمومی 2 و دو درس هم از ادبیات تخصصی 3 بخونه!
      شما تا این تاریخ که 27 هستش هیچ کار اضافی لازم نیست بکنید! تمام تمرکزتان باید بر روی این مبحث ها باشد!
      شروع کنید برنامه ریزی کنید! امروز به طور مثال شنبه هست و تاریخ 1/4/93 شما میدونید که تا تاریخ 27 باید
      بودجه بندی هارو دقیق و کامل مورد مطالعه قرار بدهید!
      مهم نیست که وقت زیاد دارید! باید تمرکز کنید! خلاصه نویسی کنید! مرور کنید! تست بزنید!
      زیاد بودن وقت نباید شمارو سست کنه! بر عکس! شما باید بسیار مرور کنید!
      چند بار خواندن یک مبحث و تسلط کامل بر اون خیلی رکن اساسی هستش!
      میدونید که مثلا از تاریخ 1 تا 27 تقریبا 3.5 هفته وقت دارید! وقت چنان زیادی هم نیست!
      شما هفته اول میخونید دروس رو! هفته بعد مرور میکنی+خلاصه نویسی میکنی! هفته اخر تست میزنی!
      وتمام ! حجم مورد نظر شما جمع شد!
      یک مثال دیگر! درس دین و زندگی تا تاریخ 27 شما باید سه درس از دینی 2 و 2 درس از دینی سه بخونید!
      مهم نیست که بخاطر این حجم کم شما 21 روز وقت دارید! تنها این درس نیست درس های دیگه هم در میان هستند!
      پس شما هفته اول مطالعه بکنید! هفته دوم مرور کنید! خلاصه برداری کنید و هفته اخر تست بزنید!
      با این متود ما در اخر تابستان کل دروس پایه رو مطالعه کردیم و در اخر تابستان با شرکت در ازمون جامع که در انتهای برنامه نوشته شده میتونیم خودمون رو بسنجیم!
      نکته!(شما در طول روز طبق این برنامه فشار زیاد درسی رو متحمل نمیشید! پس اگه دوست دارید دروس پیش رو هم پیش خوانی کنید بعد ظهر ها یا وقت های خالی خودتون به طور مثال بعد ظهر ها یک درس از پیش رو پیش خوانی کنید!)
      گام دوم (اجرای برنامه ریزی)
      بسیاری از دانش اموزان عزیز وسواس مطالعه دارند! من هم مثل شما دانش اموز هستم و دقیقا در شرایط شما هستم و کاملا شمارو درک میکنم!
      شما باید مثل یک پادشاه مقتدر در قلعه خودتون باشید و با فتوحات دیگر پادشاهان کاری نداشته باشید! مهم نیست که پسر خاله یا دختر خاله شما روزی 14 ساعت درس میخونه! نه ! اصلا مهم نیست!
      مهم اینه که شما با کیفیت ترین مطالعه رو دارید و کار 14 ساعت اون رو در 6 ساعت انجام میدید!
      مهم اینه که شما طبق برنامه ریزی اصولی حرکت میکنید و در اخر تابستان کل دروس پایه رو خوندید! مرور کردید!خلاصه نویسی کردید! و تست زدید! در ضمن پیش یک رو هم پیش خوانی کردید!
      خیلی عالیه نه؟ ایده آله!
      پس وقتی حجم مورد نظرتون رو خوندید یک دو ساعت هم وقت دارید نمیدونید چیکار کنید با من ادامه بدید!
      گام سوم(وقتای خالیم چیکار کنم؟)
      خوب تابستون هستش و بسیاری از ما کلاس،باشگاه،و.... رو خیلی دوست داریم!
      من هم نمیگم دوست نداشته باشید! باید داشته باشید!
      روزی شما با این اوصاف یک یا دو ساعت وقت اضافی دارید!
      در وقتای اضافیتون شما میتونید ردینگ زبان،لغت،قرابت و .... کار کنید!
      بدون شک انجام این خرده کارها بسیار میتونه شمارو کمک کنه! ارزش این کار ها شاید خیلی بالا باشه! پس اسم خرده شمارو منحرف نکنه!
      حساب کنید تا اخر تابستان نزدیک به 70 روز وقت داریم! اگر شما هر روز یک ردینگ بخوانید در اخر تابستان 70 ردینگ را مطالعه کردید! با این اوصاف هم ردینگ خوانی شما تقویت میشود هم میتونید سر جلسه کنکور تستای ردینگ رو نوش جان کنید!
      قرابت و ارایه و لغت و تاریخ ادبیات هم به این شرح است!
      نکته مهم(تابستان به دلیل داشتن وقت زیاد موقعیت بسیار مناسبی برای خلاصه نویسی هست! که اموزشش رو در سایت قرار دادیم )
      گام چهارم(تعین روز های هفته)
      خوب شاید شما بگید من نمیدونم کی چی بخونم! و چی رو کی بخونم! اصلا مشکلی نداره!
      شروع میکنیم مثلا امروز شنبس! شما میتونید هرچی خواستید بخونید! ولی باید توجه داشته باشید که در تاریخ 27 باید به تمام بودجه بندی ها برسیم!
      پس دروس عمومی و تخصصی رو به صورت یک در میان بذارید و بخونید!
      مثال میزنم! امروز شنبه(دین و زندگی-روان شناسی-تاریخ-جامعه شناسی)
      من امروز اینارو خوندم!هفته بعد همین شنبه باید مرور کنم! و هفته اخر تست بزنم!
      بقیه روز ها هم همینطور هست! یک خبر خوش!
      شما میتونید جمعه ها استراحت کنید!
      گام پنجم(چگونه کیفیت مطالعه خودرا افزایش دهم؟ میخواهم با یک بار خواندن بفهمم!)
      گام پنجم را در مقاله ای دیگر در سایت کنکور به صورت اختصاصی قرار میدیم! که در اون از تکنیک هایی رو نمایی میکنیم که بلا شک معجزه میکنه! و برای اولین بار هم پرده از این تکنیک های ناب که شاهکار دانش اموزان انسانیه قرار داده میشه!)
      حرف اخر( اکثر دانش اموزان از کلمات مبهم مشاروان عزیز ناله میکنند و حرف های اون هارو نا ملموس می انگارند! بنا براین سعی کردیم با زبان صمیمانه در این مقاله صحبت کنیم تا بتونیم مفاهیم رو مانند یک دوست دلسوز به شما انتقال بدهیم)
      موفق و سربلند باشید!
      این رو چند ماه پیش نوشته بودم! گفتم خاک نخوره! بهره ببرین

2. Top | #2
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مقاله خوبی بود ..... اونجایی که گفتی مثلا کتاب لغاتو همراهمون اشاته باشیم همه جا بشدت قبول دارم !!!!!!!
      هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن