سلام...راستش من ریاضیم از پایه ضعیفه...گاهی وقتا میگم اصلا ریاضی رو نخونم وقتشو بزارم روی درسای دیگهه...ولی بازم نمیشه@!!!بهترین کتابی که ریاضی رو خیلی خوب و ساده درس داده و میشه یاد گرفت چیه؟؟
سلام...راستش من ریاضیم از پایه ضعیفه...گاهی وقتا میگم اصلا ریاضی رو نخونم وقتشو بزارم روی درسای دیگهه...ولی بازم نمیشه@!!!بهترین کتابی که ریاضی رو خیلی خوب و ساده درس داده و میشه یاد گرفت چیه؟؟
کتاب تست جامع ریاضی تخته سیاه برای تجربی ها(که شامل آموزش کامل هم در پاسخنامه هست) رو بگیر،روزی 3 ساعت بخون
بعد چند ماه از این رو به اون رو میشی
من با تخته سياه زياد موافق نيستم فقط بعضي مباحث مثل احتمال را خيلي خوب درس داده يا مقاطع مخروطي
بيشتر بخش هاش زياد جالب ني
حالا در اخر کدوم کتابو بیگیرم..من بتونم ریتاضی 30 درصد بزنم کافیه برام!!کتاب گاج چه جوره؟؟کوله پشتی بگیرم؟؟
کاربر گرامی،منم با ریاضی حسابی مشکل داشتم و هنوزم دارم.اما برای رسیدن به هدفم لازم بود روش وقت بذارم.تمام توانم رو براش به کار بردم،اکثر موضوعاتش رو فهمیدم ولی سرعت عملم توش ضعیف بود برای همن نتیجه ی خوبی ازش نگرفتم.من برای پیش از کتابهای گاج نقره ای استفاده کردم،چیدمان جدیدش رو ندیدم.برای کل مباحث هم مهروماه جامع رو داشتم.هر دو کتاب تمام توانشون رو استفاده کردن تا ازش لذت ببری.گاج مباحث پایه رو که برای پیش لازم باشه،کنار درسنامه هاش قرار میده.مهروماه جامع هم که ترتیب جالبی برای آموزش وضع کرده.اگه ترتیبش رو بری احتمالا نتیجه ی بهتری نسبت به من میگیری.ریاضی مقدماتی هم داخل مهروماه قرار داده شده تا خیالتون راحت باشه.اگه میتونی برو یه نگاه کنش.
راستی کاربران گرامی،من چه کنم برای افزایش سرعت ریاضی؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)