اگه ارتباط گرفتيد دقيقا بگيد که تاثير معدل مد نظرتونه . اگه بگيد کنکور يني ميخوايد که کنکور حذف بشه يني کاري که دارن ميکنن رو تاييد کرديد!
بلي
خير
اگه ارتباط گرفتيد دقيقا بگيد که تاثير معدل مد نظرتونه . اگه بگيد کنکور يني ميخوايد که کنکور حذف بشه يني کاري که دارن ميکنن رو تاييد کرديد!
دوستان واسه منی که مردود شدم دیگه کاریش نمیشه کرد
دو حالت داره یا تکمیل ظرفیت میشه قبول میشم
یا پشت کنکوری باید بمونم
اینجور حرفا واسه سال های بعد تاثیرگذاره ، خودتون می بینین که خدایی حرفای ما رو قبول نداره کلا آدم *** هست![]()
پيشگري بهتر درمان
حداقل آنقدر اعتراض بزنيم كه همون 25 درصد بمونه (بعدش تو آذر جلسه نذارن بگن تاثير معدل را كرديم 40 درصد؛مثلا)
يا اونقدر اعتراض ها كار ساز باشه كه بشه 15 درصد
خدا را چه ديدي شايد خدايي از خر شيطون پايين اومد
يا حداقل اعتراض بزنيد برا بيشتر شدن ظرفيت ها تو سال ديگه مخصوصا پزشكي
يكي ر اميشناسم با 1600منطقه 2 دارو هم نياورد چه برسه به پزشكي
فک نکنم به اعتراض ها بهایی بدن....اونا کار خودشون رو میکنن.....
...حیف من که اومدم کمک کنم...کباب شدم....کمک تا عمر دارم نمیکنم...بهم میگن دیوونه..!!!![]()
دوستان معترض باید این کار هارو انجام بدید :
1 - وقتی برنامه پنجشنبه - ساعت 17:15 شروع شد تماس میگیرید با برنامه و اعتراض رو درمورد تاثیر معدل میگید ...
2 - به این سامانه ها پیامک میزنید :
20000359 و 300003
3 - به این آدرسها ایمیل بزنید :
daneshgah@tv3.ir
sima3@irib.ir
4 - برید به این تاپیک کارایی که گفته شده را هم انجام بدید :
http://forum.konkur.in/thread13756.html
و متن اعتراضتون لطفا مودبانه باشد ...
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
گفتم كه بايد حداقل چند سالي (كم كم 8سال)زير سازي كنن
اگه امتحان جدابگيرن بعدش ظرفيت كجا بيارن براي اينا (چون قبلنا كنكور گرفتن و همه ظرفيت ها پر شده)
و هزار عيب ديگه
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
درسته به نكته خبي اشاره كرديد همش بهونه ميارن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)