سلام با توجه به شروع کنکور94 میخوام یه جمع بندی واسه منابع کنم تا این بحث جمع بشه وتمرکز روخوندن کنیم.اولا که سعی کنید رو یه منبع تمرکز کنید خیلی مهمه ها چون تعدد منابع بزرگترین ضربه رو میزنه دوما که سعی کنید بهترین منابع و تهیه کنید و بهش کاملا اعتماد کنید.
ادبیات: جامع گاج +زبان فارسی دریافت (جامع خیلی سبزم خوبه ولی گاج الویت اوله)+تاریخ ادبیات الگو یا تخته سیاه به نظر من مبحثی بخونید ادبیاتو کتابای مبحثی نشر الگو خوبه هرکی داره گاج نخره.
دین وزندگی: الویت اول گاج الویت دوم الگو الویت سوم خیلی سبز با هرکدوم راحتتری همونو بگیر
زبان : الویت اول مبتکران الویت دوم خیلی سبز الویت سوم کیاسلار
عربی: عربی کامل گاج +جامع الگو (خیلی سبز جامعشم خوبه )
زیست: اموزش واسه پیش فقط دریافت و واسه پایه فاگوزیست +توجه کامل رو کتاب درسی .
تست: سه سال الگو + جامع گاج (من زیست سوم خیلی سبز و دیدم تستاش خیلی حرفه ای نیست ولی اموزشش کامله اگه فاگوزیست سوم زیاده حجمش واسه اموزش خیلی سبز بگیرید)
شیمی: الویت اول مبتکران الویت دوم : واسه سال دوم فار و سوم و پیش خیلی سبز اگه خواستید جامع گاجو بگیرید کتاب خوبیه(به نطرم بودجشو دارید گاج جامش پر تسته بگیرید)
ریاضی: اگه قوی هستید اموزشو تست جامع خیلی سبز اگه متوسط یا ضعیفید اموزش کوله پشتی و تست: 30 ابی قلم چی اگه قوی شدید بعد خیلی سبز (مبتکران کتابای ریاضیش خوبه ولی در حد خیلی سبز نیست مخصوصا پاسخنامش ریاضی مهروماهم درسنامه هاش خیلی جاها گنگه یا بعضی جاها رشته ریاضیم قاطیشه در ضمن اصلا پاسخنامش خوب نیس از ابی کانون ضعیف تره پاسخاش)
فیزیک: معلومه دیگه پیش و پایه گاج (اگه گاجو دوبار خوندیدش نیاز به تست داشتید الگو یا خیلی سبز ولی گاج براتون کافیه)
هندسه 1 : تو کتابای جامع هست ولی اگه بیشتر خواستید کارکنید فار یا کوله پشتی
زمین شناسی: اگه هدف دارو سازیه هفت چیز خیلی سبز اگه درصد 50 میخواید دریافت