مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

جمع بندی نهایی منابع کنور 94 تجربی

سلام با توجه به شروع کنکور94 میخوام یه جمع بندی واسه منابع کنم تا این بحث جمع بشه وتمرکز روخوندن کنیم.اولا که سعی کنید رو یه منبع تمرکز کنید خیلی مهمه ها چون تعدد منابع بزرگترین ضربه رو میزنه دوما که سعی کنید بهترین منابع و تهیه کنید و بهش کاملا اعتماد کنید.

ادبیات: جامع گاج +زبان فارسی دریافت (جامع خیلی سبزم خوبه ولی گاج الویت اوله)+تاریخ ادبیات الگو یا تخته سیاه به نظر من مبحثی بخونید ادبیاتو کتابای مبحثی نشر الگو خوبه هرکی داره گاج نخره.

دین وزندگی: الویت اول گاج الویت دوم الگو الویت سوم خیلی سبز با هرکدوم راحتتری همونو بگیر

زبان : الویت اول مبتکران الویت دوم خیلی سبز الویت سوم کیاسلار

عربی: عربی کامل گاج +جامع الگو (خیلی سبز جامعشم خوبه )

زیست: اموزش واسه پیش فقط دریافت و واسه پایه فاگوزیست +توجه کامل رو کتاب درسی .

تست: سه سال الگو + جامع گاج (من زیست سوم خیلی سبز و دیدم تستاش خیلی حرفه ای نیست ولی اموزشش کامله اگه فاگوزیست سوم زیاده حجمش واسه اموزش خیلی سبز بگیرید)

شیمی: الویت اول مبتکران الویت دوم : واسه سال دوم فار و سوم و پیش خیلی سبز اگه خواستید جامع گاجو بگیرید کتاب خوبیه(به نطرم بودجشو دارید گاج جامش پر تسته بگیرید)

ریاضی: اگه قوی هستید اموزشو تست جامع خیلی سبز اگه متوسط یا ضعیفید اموزش کوله پشتی و تست: 30 ابی قلم چی اگه قوی شدید بعد خیلی سبز (مبتکران کتابای ریاضیش خوبه ولی در حد خیلی سبز نیست مخصوصا پاسخنامش ریاضی مهروماهم درسنامه هاش خیلی جاها گنگه یا بعضی جاها رشته ریاضیم قاطیشه در ضمن اصلا پاسخنامش خوب نیس از ابی کانون ضعیف تره پاسخاش)

فیزیک: معلومه دیگه پیش و پایه گاج (اگه گاجو دوبار خوندیدش نیاز به تست داشتید الگو یا خیلی سبز ولی گاج براتون کافیه)

هندسه 1 : تو کتابای جامع هست ولی اگه بیشتر خواستید کارکنید فار یا کوله پشتی

زمین شناسی: اگه هدف دارو سازیه هفت چیز خیلی سبز اگه درصد 50 میخواید دریافت

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      این بحث ها الکیه و همش وقت تلف کردنه ...
      هیچ منبع بدی نداریم .. باید بدونیم با کدوم منبع ارتباط بیشتری برقرار میکنیم تا از اون استفاده کنیم

الان 3 ماه تو این سایت دارید بحث میکنید کدوم کتاب بهتره کدوم بهتر نیست .... !
      من مطمئنم که تا روز کنکور این بحث ادامه داره

بجای این حرفا فقط ، فقط بخونید ...
      با تشکر
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      هرکی یه نظری داره نظر شمام قابل احترامه

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      هرکی یه نظری داره نظر شمام قابل احترامه
      بهزاد جان منم هیچ منظور بدی نداشتم فقط خواستم بگم که الان خیلی ها به بهانه انتخاب منبع درست برای مطالعه ، 3 ماه تابستونشون پرید ... بجای اینکه درس بخونن نداشتن منبع رو بهونه میگیرن ...
      الان در بازار رقابت ناشرین کتاب ، هیچ انتشاراتی محصول بی کیفیتی نداره ... ♥
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بله متوجه منظورت شدم دقیقا منم هدفم جمع کردن این بحثاست چون واقعا همه اصلو ول کردن فرعو چسبیدن

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بله درسته یک منبعو بگیرید و به اون اعتماد کنید و زیاد به حاشیه نرید چون هم وقتتون رو میگیره هم ذهنتونو درگیر میکنه هر منبعی رو درست کار کنی به نتیجه میرسید.........

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      واقعا تک منبعی خیلی خوبه

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

کسی دیگه نظری نداره

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نظرات؟

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام بهزاد جان در مورد ریاضی من میخواستم دو جلد مبتکران رو بخرم ریاضی ضعیفم ه خوبه؟
      برای زیست تست گاج دارم کافیه؟ برای اموزش هم دو جلد همایش دریافت خوبه؟

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      زیستت خوبه ریاضیت اگه کوله پشتی بگیری بهتره ولی اگه با مبتکران راحتی همونو بگیر ولی اموزش کوله پشتیو تضمین میکنم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)