X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

بچه ها سوال برای انتخاب کتاب کمک درسی لطفا کمک کنید

با سلام به همگی من امسال سال دوم ميرم چه کتاباي کمک اموزشي براي تسلط کامل بر کتاب و تا حدودي تست پيشنهاد ميدهيد براي درس‌هاي زيست و رياضي و فيزيک وشيمي لطفا پاسخ دهيد چون واقعا گيج شدم ببين اين همه کتاب و مهمترنش این درس نامش هست که بتونه تمام یا اکثر نکات فصل ها و کتاب رو بگه و تست هم بتونم تو کانون زیر 50 این درسا رو نزنم با تشکر

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کسی نیست لطفا یک بیاد

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

مدرسه ها یه هفته دیگه شروع میشه لطفا کمک کنید

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      این منابعی هست که من دارم
      تقریبا بهترین منابعه
      یادت باشه زیاد سرت رو با منبع های مختلف شلوغ نکن
      یه منبع بگیر تا تهش با همون برو !
      زیست : الگو + همایش نشر دریافت دکتر عمارلو ( 2جلدی ـ برای کل کنکور و زیست بدردت میخوره )
      شیمی : آموزش مبتکران
      فیزیک : آموزش نشر الگو
      ریاضی: خیلی سبز

4. Top | #4
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنونم منم قصدم همینه با یکی پیش برم یه سوال اینایی که گفتی درسنامش چطوره و کدوم ازمون شرکت ومیکنی و ترازت چنده

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من خودم وسواس زیادی رو منابع داشتم ، کلا برای هر درس سه چهار منبع معمولا جزو بهترین ها هستند که دیگه باید از بین از سه چهار تا یکی انتخاب کنی
      الگو دوم + همایش نشر دریافت برا زیست کامل همه چی رو داره
      فقط یادت نره باید کتاب رو خیلی خوب برای زیست بخونی
      شیمی مبتکران هم فکر کنم کمتر کسی تو بهترین بودنش شک داشته باشه ( مخصوصا برا سال دوم )
      فیزیک الگو مثل یه دبیر بهت آموزش میده همه چیو ، واقعا عالیه ، من هر چی از فیزیک بلدم از این کتابه !
      ریاضی خیلی سبز هم کتاب خیلی خوبیه. من از اینها خیلی راضیم و واقعا با دقت اینا رو انتخاب کردم
      گزینه دو شرکت میکردم ولی کلا من زیاد دوم درس نخوندم ترازم از طرفای 6000 تا حدود 7000 بود فکر کنم ( الآن یادم نیست )

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون شما مگه کنکور دادید راستی این ترازی که گفتید مثل همون6000 کانونه دیگه یا فرق داره بازم ممنونم بخاطر راهنمایی هاتون

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آشنایی با کانون ندارم
      نه ، من امسال میرم سوم تجربی
      خواهش

8. Top | #8
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این کتاب هایی که فرمودید برا تست هم جواب میده یا باید کتاب سطح بالاتر بگیرم

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali7893 نمایش پست ها
      با سلام به همگی من امسال سال دوم ميرم چه کتاباي کمک اموزشي براي تسلط کامل بر کتاب و تا حدودي تست پيشنهاد ميدهيد براي درس‌هاي زيست و رياضي و فيزيک وشيمي لطفا پاسخ دهيد چون واقعا گيج شدم ببين اين همه کتاب و مهمترنش این درس نامش هست که بتونه تمام یا اکثر نکات فصل ها و کتاب رو بگه و تست هم بتونم تو کانون زیر 50 این درسا رو نزنم با تشکر
      چون داری میری سال دوم اصلا کتاب جامع نگیر ! گیجت می کنه ! در درس ریاضی و فیزیک اصلا به دنبال بهترین درس نامه نباش !!! ریاضی و فیزیک فقط وفقط با تمرین قابل یاد گیری اند مثل رانندگی که یه کم اموزش ببینی بعدش باید تمرین داشته باشی تا دستت رون بشه برای حل تست های ریاضی و فیزیک و حتی تست های شیمی ...

ریاضی : ریاضی 2 میکرو طبقه بندی نقره ای گاج
      شیمی : شیمی 2 میکرو نقره ای گاج یا مبتکران
      زیست شناسی : تمام تمرکزت بر روی خط به خط کتاب درسی . شکل ها فعالیت ها و ... باشه + تست هم نشر الگو یا میکرو طبقه بندی جامع گاج که البته مباحث سال دوم جدا داره ...
      فیزیک : فیزیک 2 نشر الگو
      اگه یه روز تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده ، تا فقط خودت باشی و خودش !

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بله
      برای امتحان های تشریحی زیست که کتاب هم کفایت میکنه ولی برای تست الگو نیازت رو برطرف میکنه
      من با خوندن کتابای الگو یه پیشرفت قابل توجه هم تو امتحان های فیزیک مدرسه هم درصدای فیزیک گزینه 2 داشتم !
      خیلی سبز و مبتکران برای ریاضی و شیمی که گفتم با آموزشی که بهت میدن هم برای تست هم برای تشریحی بهترینن

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa7 نمایش پست ها
      بله
      برای امتحان های تشریحی زیست که کتاب هم کفایت میکنه ولی برای تست الگو نیازت رو برطرف میکنه
      من با خوندن کتابای الگو یه پیشرفت قابل توجه هم تو امتحان های فیزیک مدرسه هم درصدای فیزیک گزینه 2 داشتم !
      خیلی سبز و مبتکران برای ریاضی و شیمی که گفتم با آموزشی که بهت میدن هم برای تست هم برای تشریحی بهترینن
      الگو واسه ریاضی و فیزیک دوتا کتاب داره ! یکیش "تست" و یکیشم "آموزش" منظورتون کدومشه؟

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آموزش
      که تعدادی تست هم برای هر فصل داره

13. Top | #13
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      منظور از نشر الگو همین کتابه نشر الگو | کتاب ها | زیست‌شناسی و آزمایشگاه (۱) - (ویرایش جدید) میدونم برای ریاضی و فیزیک باید تمرین کرد اما بعضی کتابا جواب ندارن شما برای این 2 تا کتابی معرفی کنید که همراه داشتن پاسخ نکات رو بگن منظورم از درس نامه یه درس نامه ای نیست که خود کتاب میگه بلکه بعد از خواندن جزوه معلم این کاملش کنه همراه تست البته با گفته دوستان نشر الگو رو برای فیزیک احتمالا انتخاب کنم و زیست هم همینطور(میدونم اولین چیز در زیست خود کتابه) اما شیمی و بخصوص ریاضی بچه ها یه بار دیگه با توجه به همه نکات یه کتاب رو پیشنهاد بدید لطفا

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

بچه ها من سال اول گاج میرفتم اما الکی سخت بود الیته اینو به نسبت به کانون میگم کانون استاندارد تر بنظرم بود وقتی سوالای کانون رو حل میکردم همش از نکات داخل کتاب میاورد اما این گاج اصلا سر و تهش معلوم بود سوالا رو از کجا میاورد من 20 درصد ریاضی رو بعضی وقتا میزدم ترازم میشد6500

14. Top | #14
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ک

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ریاضی سال دوم=خیلی سبز

فیزیک+الگو و گاج نقره ای خوبن

شیمی هم مرآت

*looking for..
      **in niz bogzarad

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن