ممنونم سمانه جان
حقیقت اول من : من از اول عاشق بیسکوییت نبودم و این که بسکوت از علاقمندی من به بسکوییت مادره کاملا تکذیب میشه اینجا !!!!!!! در حقیقت واژه بسکوت رو 6 سال پیش در آشنایی با بچه های اهوازی یاد گرفتم که بهم میگفتن بسکوت ! ازون موقع هم به یاد هم با چند تا از رفقا بسکوت همو صدا میکنیم .
حقیقت دوم من : همواره قبل از انجام کارای مهم ، در ذهنم اونارو کامل انجام میدم . ( تصویر سازی وقایع )
حقیقت سوم من : همیشه سعی میکنم کارایی که انجام میدم رو با اوج لذت و علاقه به نتیجه برسونم .
حقیقت چهارم من : بسیار ایده آل گرا هستم . در انتخاب های اصلی و اساسی زندگیم بسیار محتاط عمل میکنم .
حقیقت پنجم من : غرب گرا هستم . با اینکه در کشوری آسیایی بدنیا اومدم ولی علاقمندی من به به کشورهای غربی است .
حقیقت ششم من : آدم مستقلی هستم . در همه انتخاب هایم ، خودم تصمیم میگیرم و اصلا تصمیماتم رو فدای خانواده یا شخص خاصی نمیکنم .
حقیقت هفتم من : وابستگی چیزیه که من همواره ازش دوری میکنم . بنظرم وابستگی ها باعث میشن ما در رسیدن به هدفمون دچار تزلزل بشیم
حقیقت هشتم من : بسیار شاد و خندون هستم . در روابط دوستانه در محیط های مختلف انرژی مثبت ساطع میکنم .
حقیقت نهم من : سیاست ، ادیان ، احزاب و ... همچین چیزایی رو توی یه باکس بسته قرار دادم و اصلا کاری باهاش ندارم . در حقیقت علاقمندی من به علم است .
حقیقت دهم من : پرحاشیه هستم . آنتروپی وجودی من بسیار بالاس .
حقیقت یازدهم من : پول رو خیلی دوست دارم ، بنظرم بدست آوردن پول خیلی راحت تر از خرج کردنشه (البته خیلیا برعکس اینو قبول دارن / نظرشون محترمه)
حقیقت دوازدهم من : بهترین روز من روزیه که یک دوست جدید پیدا کنم و بدترینش هم روزیه که یکی از دوستانم رو از دست بدم .
حقیقت سیزدهم من : در انتخاب دوست جدید ، جنسیت رو ملاک قرار نمیدم . انسانیت رو شاخص اصلی میدونم .
حقیقت چهاردهم من : اگه اتفاق ناگواری یا مشکل خاصی واسم پیش بیاد همواره خودم رو زیر سوال میبرم . اینکار باعث شده تا از دیگران توقع نداشته باشم .
حقیقت پازدهم من : صورتی رنگیه که من عاشقمشم ، در رده های بعدی بنفش ، مشگی و جیگری رو دوست میدارم
حقیقت شانزدهم من : خیلی جاه طلب هستم (Ambitious) . در مواجه به کارای دشوار ، دیگران رو به خدمت میگیرم و خودم مدیریت میکنم . (بیزنس های گوناگون مثال بارزِش است )
حقیقت هفدهم من : خوشبختی رو همین الان احساس میکنم . میدونم که الان ناب ترین دوران تاریخ زندگیمه ، واسه همین فارغ از هرگونه مشکلات ، اشتیاق خاصی واسه انجام کارای بزرگ دارم .
حقیقت هجدهم من : سریال بیگ بنگ تئوری رو خیلی دوست دارم . کاراکتر مورد علاقه ی این فیلم رو روی امضام میتونید مشاهده کنید : sheldon cooper
حقیقت نوزدهم من : اسکیت ، شنا ، شطرنج و فوتبال ورزش های مورد علاقه منه . + بدن سازی البته .
حقیقت آخر من : الان بعد ارسال این پست میرم بیرون و با رفقای بسکوتی شب نابی رو می سازیم : دی
خب ، زمان شرکت در چالش برای @hamed2357 به اتمام رسید .
دعوت میکنم از دوست خوبم @yaghma که به این چالش بپیونده ...
شاد باشید.