خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 24
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

Post ***روش های سرحال شدن ورفع سردردچیه؟؟؟**(همه بیاین)

سلام سلام سلام

دوستای کنکوری من خوبین؟؟؟

میخواستم بپرسم وقتی که خوابتون گرفته ویا سردرد ویا بی حال هستید وباید هم درس بخونید چکار میکنید؟؟

به طورخلاصه:

برای جلوگیری از خواب آلودگی وسردرد درهنگام شروع مطالعه چکارکنیم ؟؟؟

از چه مواد غذایی برای اینکه جلوی خواب یا سردرد وبی حالی روبگیرید استفاده میکنید ؟؟/

چگونه توان و قدرت ذهن خود رو برای یادگیری دروس بالاتر ببریم؟؟؟

بیایید لطفا هرروشی که به نظرتون میرسه رو اینجا بزارید تا نه تنها خودمون بلکه بقیه هم بتونند استفاده کنند

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadradmehr نمایش پست ها
      سلام سلام سلام

میخواستم بپرسم وقتی که خوابتون گرفته ویا سردرد ویا بی حال هستید وباید هم درس بخونید چکار میکنید؟؟

به طورخلاصه:

از چه مواد غذایی برای اینکه جلوی خواب یا سردرد وبی حالی روبگیرید استفاده میکنید ؟؟//

بیایید لطفا هرروشی که به نظرتون میرسه رو اینجا بزارید تا نه تنها خودمون بلکه بقیه هم بتونند استفاده کنند
      یه تغیر کوچیک تو مکان مطالعه! چند قدم ریلکس! در ضمن شما حتما باید از خوابتون نزنید! چون خواب یکی از مراحل مطالعس! و توی اونه که اطلاعات طبقه بندی میشه! نخوابید دچار مشکل میشید پس بخوابید!

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من خودم شروع میکنم

برای سرحال شدن :1.مصرف چای و قهوه و میوه

2. دست وصورت خود را شستن

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Arbab نمایش پست ها
      یه تغیر کوچیک تو مکان مطالعه! چند قدم ریلکس! در ضمن شما حتما باید از خوابتون نزنید! چون خواب یکی از مراحل مطالعس! و توی اونه که اطلاعات طبقه بندی میشه! نخوابید دچار مشکل میشید پس بخوابید!
      ممنون دوست عزیز که مطلبی رو نوشتید
      لطفا کامل تر بگید

تغییر کوچیک تو مکان مطالعه ؟/ یعنی مثلا چه تغییراتی میتونه کارساز باشه

یا همین چند قدم ریلکس

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام سلام سلام

به طورخلاصه:

از چه مواد غذایی برای اینکه جلوی خواب یا سردرد وبی حالی روبگیرید استفاده میکنید ؟؟/

چگونه توان و قدرت ذهن خود رو برای یادگیری دروس بالاتر ببریم؟؟؟

سیـــــــــب

هم واسه سردرد ،هم تامین کالری مورد نیاز بدن تا مدتی ،هم واسه تنظیم ساعت خواب

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      >> یه بار گفتیم ولی انگار این مدیران محترم اون شناخت بایده ندارن و پست منو به اسم این که تبلیغ و ای حرفاست حذف کردن ::
      .....................
      معمولا واسه افرادی که میخوان سرحال تر و با انرژی بیشتر کارای روزانه خودشون را پیش ببرن یه سری شربت و قرص هستش که تقریبا عمومی هم هستن و اگه با یه پزشک هم قبلش مشورت بشه، واسه اطمینان بهتر هستش :: من خودم قبلنا Pharmaton مصرف میکردم ولی بعدش که دوباره با دکترم مشورت کردم بهم Wellman پیشنهاد داد ! و حتی این اواخر که واسه دوران امتحان و فشار درسا بهش گفتم، گفت که خودش هم از همین wellman استفاده میکرده !!

....................................
      حرف واسه این قرص میتونه خیلی حاشیه داشته باشه، ولی بدون توجه به تمام حاشیه ها، میشه به خوبی ازش مصرف کرد و بعدش برو درستو بخون !!

6. Top | #6
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من که یه قهوه درست میکنم که غلظتش مثل سوپه. :yahoo (4)::yahoo (4)::yahoo (4)::yahoo (4)::yahoo (4):

تویی که یه دریا امیدی برام
      مثل حسرتی بی کرانم نکن/
      بگیر از من این زندگی رو ولی

دیگه با خودت امتحانم نکن

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه زمانی من ریتالین مصرف میکردم خیلی خوب بود.
      البته زیاد پیرامون این قرص شایعه هست .بهتره با تجویز پزشک باشه
      در هرصورت بهترین راه اینه بری دکتر مغز و اعصاب برای دارو بنویسه
      یه روزی دوباره خورشید رد میشه از بغض ابرا
      دوباره بوسه و لبخند میشه سرگرمی دنیا

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من چایی نبات میزنم اصلا بدنم حال میاد
      نمیدونم شاید تلقین میکنم :yahoo (4):

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa7 نمایش پست ها
      من چایی نبات میزنم اصلا بدنم حال میاد
      نمیدونم شاید تلقین میکنم :yahoo (4):

قره قروت مناسبه با چای نبات به قول قهوه تلخ :yahoo (4):

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط esilovexp نمایش پست ها
      >> یه بار گفتیم ولی انگار این مدیران محترم اون شناخت بایده ندارن و پست منو به اسم این که تبلیغ و ای حرفاست حذف کردن ::
      .....................
      معمولا واسه افرادی که میخوان سرحال تر و با انرژی بیشتر کارای روزانه خودشون را پیش ببرن یه سری شربت و قرص هستش که تقریبا عمومی هم هستن و اگه با یه پزشک هم قبلش مشورت بشه، واسه اطمینان بهتر هستش :: من خودم قبلنا Pharmaton مصرف میکردم ولی بعدش که دوباره با دکترم مشورت کردم بهم Wellman پیشنهاد داد ! و حتی این اواخر که واسه دوران امتحان و فشار درسا بهش گفتم، گفت که خودش هم از همین wellman استفاده میکرده !!

....................................
      حرف واسه این قرص میتونه خیلی حاشیه داشته باشه، ولی بدون توجه به تمام حاشیه ها، میشه به خوبی ازش مصرف کرد و بعدش برو درستو بخون !!
      ممنون ..برای اطمینان به پزشک عمومی مراجعه کنم خوبه؟؟؟؟

11. Top | #11
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه لیوان چایی میخورم.گاهی وقتا با آب سرد دست و صورتمو میشورم.همینا جواب میده دیگه

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      جمع بندی :
      1.سیب
      2.چای نبات یا قره قروت با چای نبات
      3.قهوه تلخ
      4.قرص
      Pharmaton و wellman و ریتالین با مراجعه به پزشک جهت اطمینان و...
      5.آب زدن به دست وصورت و ورزش

ممنون از همه ی دوستان به خاطر همه ی راه های پیشنهادی

منتظر بقیه ی روش ها هستیم فقط لطف کنن همه بیان وهر راهکاری که به نظرشون میرسه رو بنویسند
      تا این یک تاپیک جامع باشه وهمه بتونن استفاده کنند

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون ..برای اطمینان به پزشک عمومی مراجعه کنم خوبه؟؟؟؟
      آره !!
      ................
      فقط اول اینکه به اونی که دکترت میگه خوب گوش کن، یعنی هم فقط فکر این نباشی که کارت تموم شــ و بخوای بری و ......
      ...............
      بعدش هم، موقع خرید هم حواست باشه که از این قرص wellman دو مدلش هست، یکیش همین خود wellman که ماله آقایون هستش، یکی هم به اسم wellwoman که ماله خانوما است و یه سری تفاوتای کوچولو داره (مثلا اینه که ماله خانوماست یه ترکیب گل مغربی داره که مربوط به کنترل دوران قاعدگیشون میشه که فکر نکنم این یکی به کار شما بیاد) ==== >> و بعدش هم اون قرصی هم ماله آقایون هستش، هرچند توی راهنماش گفته روزی یه دونه، ولی بنا به تجربه ای که دارم، شما روزی یکی نخور، هر یه روز درمیون، یا حتی با دو سه روز فاصله،و حتی گاهی فقط زمانی که فشار کاری و درسیت زیاد هستش، مثلا شاید هفته ای یه بار، ازش یه دونه بخور !! ====== >> و بعدش هم در همون اوایل مصرف، یه مقدار بهتر متوجه حس و حال خودت باش ==== >> شاید چندان واست ملموس نباشه، ولی شاید هم واضح متوجه یه سری تفاوتا در خودت میشی که باید حواست باشه مربوط به همین قرصی هستش که میخوری !! ==== >> نه اینکه بگم بد هستش، در واقع میخوام متوجه ی حال خودت باشی ==== >> یعنی اگه می بینی که یه کمی زیاد سرحال شدی، یه مقدار بیشتر خوش خوشت میشه نرمش کنی ویا حتی برقصی !! یا حتی بخوای یه روزه یه کتابی که یه هفته ای خوندنش طول میکشید حالا بخوای یه روز تمومش کنی (که در عمل شاید نشه، ولی حست اینو بهت میگه!)، باید حواست باشه که مربوط به همین قرص است و دنبال دلیل خاص دیگه نباش !!

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط esilovexp نمایش پست ها
      آره !!
      ................
      فقط اول اینکه به اونی که دکترت میگه خوب گوش کن، یعنی هم فقط فکر این نباشی که کارت تموم شــ و بخوای بری و ......
      ...............
      بعدش هم، موقع خرید هم حواست باشه که از این قرص wellman دو مدلش هست، یکیش همین خود wellman که ماله آقایون هستش، یکی هم به اسم wellwoman که ماله خانوما است و یه سری تفاوتای کوچولو داره (مثلا اینه که ماله خانوماست یه ترکیب گل مغربی داره که مربوط به کنترل دوران قاعدگیشون میشه که فکر نکنم این یکی به کار شما بیاد) ==== >> و بعدش هم اون قرصی هم ماله آقایون هستش، هرچند توی راهنماش گفته روزی یه دونه، ولی بنا به تجربه ای که دارم، شما روزی یکی نخور، هر یه روز درمیون، یا حتی با دو سه روز فاصله،و حتی گاهی فقط زمانی که فشار کاری و درسیت زیاد هستش، مثلا شاید هفته ای یه بار، ازش یه دونه بخور !! ====== >> و بعدش هم در همون اوایل مصرف، یه مقدار بهتر متوجه حس و حال خودت باش ==== >> شاید چندان واست ملموس نباشه، ولی شاید هم واضح متوجه یه سری تفاوتا در خودت میشی که باید حواست باشه مربوط به همین قرصی هستش که میخوری !! ==== >> نه اینکه بگم بد هستش، در واقع میخوام متوجه ی حال خودت باشی ==== >> یعنی اگه می بینی که یه کمی زیاد سرحال شدی، یه مقدار بیشتر خوش خوشت میشه نرمش کنی ویا حتی برقصی !! یا حتی بخوای یه روزه یه کتابی که یه هفته ای خوندنش طول میکشید حالا بخوای یه روز تمومش کنی (که در عمل شاید نشه، ولی حست اینو بهت میگه!)، باید حواست باشه که مربوط به همین قرص است و دنبال دلیل خاص دیگه نباش !!
      اعتیاد آور هست یا نه؟
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zahra77 نمایش پست ها
      اعتیاد آور هست یا نه؟
      نـــــــه !! ولی بازهم اگه هر ابهامی واست پیش اومد، حداقل یه مشاوره با یه پزشک ایده ی خوبی هستش که با اطمینان مصرف بشه !

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)