تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
اوکی !! اینو بگو !!
.......................
پس خوب شد گفتی !! :::: پس بهتره که اول به مامانت بگی و بعد اگه صلاح دید، به ددی گفته بشه!
(این هم خوبه بدونی، که اساسا این قرص بیشتر در اروپا مصرف میشه، و واسه افزایش قوای جنسی هستش، و چون کلا باعث افزایش انرژی و تمرکز و یه حال خوب میشه، به شکل عمومی هم مصرف میشه !)
تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
سلام
راجع به قرص ول وومن این قرص عوارضی نداره و خیلی مناسب ویتامین ها و مواد مورد نیاز خانم ها رو داره
من قبلا فارماتون مصرف میکردم که البته هرر دوی اینا تحت نظر پزشکه ولی فارماتون باید حتما ورزش هم همراهش انجام بدی و یک روز الی 2 روز در میان(ازمایش خون میدی اون تعیین میکنه میزان مصرفت چقدر باشه)
در کل خوبی وول وومن اینه که حتی روزانه هم مصرف کنی اگه بیشتر از نیاز بدنت باشه تو بدن به اصطلاح رسوب نمیکنه و مشکلی پیش نمیاد
مصارفش اصولا همه یک نوع مولتی ویتامین رو به صورت روزانه مصرف میکنن چون همه ویتامین ها که تامین نمیشه
اما خب من هم پیش متخصص خونشناسی رفتم هم متخصص پوست اولی فارماتون و وول ومن رو تجویز کرد دومی خب پوست هم برام مهم بود وول وومن رو تاکید کرد
البته من یه سال فارماتون خوردم الان 6 ماهه وول وومن مصرف میکنم
خانم ها هم مصرف اهن فراموش نشه بهترینشم مال همون شرکت فارماتون به اسم تی ان تی هست که ساخت امریکاست(فقط دقت بشه اصل باشه و تاریخ مصرف گذشته نباشه)
مصرف روزانه ویتامین cهم توصیه میشه
و اینکه سیب تو صبح و ظهر و شب(کلا سیب همیشه) عالیه مخصوصا صبحا که تازه بیدار میشی و شبا که خسته ای
ولی تو زمستون و کلا پرتغال که اومد من پرتغال ابشو تو خونه میگرفتم(اب میوه های موجود در بازار از دم همه شکر و اسانس هستن)واقعا عالی بود و منو سرحال میکرد دوپینگ من بود اب هویج هم موقع سردد میگن خوبه اگه خالی هم دوست نداری با بستنی بخوری همباز تاثیر میزاره واسه سردرد
This time,this is my fight song
Take -backe -my life Song
Prove - I'm - alright Song
My power's turned on
Starting right now,i'll be strong
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)