مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: ادبیات سوم

1. Top | #1
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

ادبیات سوم

سلام.
      من امسال قراره برم سوم تجربی . یه کتاب ادبیات معرفی کنید از الان شروع کنم به تست .
      کتاب قرابت الگو و یا مبحثی گاج رو میشه از سوم شروع کرد ؟؟؟
      و سوال دوم اینکه با گاج مبحثی دیگه نیازی به زبان فارسی دریافت ندارم ؟؟؟
      با تشکر قبلی از همتون

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ادبيات سوم خيلي سبز برا شما مناسب تره

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درود بر شما!

ادبیات مطلع هستین که یه درس کاملا مهارتیه و البته کمی حفظی!!اما مهارت توش حرف اول رو میزنه.

مباحث مهارتی مثل : قرابت معنایی-املا-آرایه-زبان فارسی
      حفظی مثل : واژه-تاریخ ادبیات-املا ( البته زدن بعضی تیپ تست های این مباحث هم مهارتیه و با داشتن مهارت تو زدن تست هاش راحت خاکشون میکنید!)

برای قرابت معنایی: کتاب های خیلی سبز ( تست ) تاکید زیادی روی قرابت دارند.اگه تو قرابت 0 کیلومتر هستین یا تست فراوون میخواید خیلی سبز خوبه.

املا:املای هفت خوان خیلی سبز بدک نیست مناسبه!!یادتون باشه مطالعه ی واژه های هم آوا به شدت در یادگیری املای شما موثره.پس بیاموزیم های زبان فارسی فراموش نشه.

تاریخ ادبیات:من از کتاب لقمه ی مهر و ماه استفاده کردم.کامله و مثلا اگه اسم سعدی چند بار ت کتاب های درسی ذکر شده اینجا هم چند بار ذکر کرده و هر بار مرور کاملی بر اثارش زده.همچنین حاوی خلاصه های آثار هست به صورت طبقه بندی های مختلف!در اصل طبقه بندیش درس به درس و کتاب به کتابه ولی در بخش خلاصه ها طبقه بندی الفبایی،قرن به قرن؛درون مرزی و برون مرزی و ... هم داره!!

واژه : لغت نامه ی انتهای هر کتاب ( از سال دوم تا پیش) واجبه!!!روزی 4-5 لغت به خاطر بسپار تا کنکور قورتش دادی!!همچنین یه سری لغات داریم که اون تو نیستن....در کل در کتب هفت خوان خیلی سبز : لغت و واژه استفاده کن!گاج خاکستری هم لیست نسبتا کاملی از این لغات هشل هفت ارائه داده!!

آرایه : صد در صد مهارتیه.باید تست حل کنید تا جا بیفته..گاج خاکستری کتاب خوبیه در این زمینه!!برای آرایه درسنامه داره.

زبان فاسی:این دیگه مو لا درزش نمیره .پایه اش یادگیریه اما برای تکمیل یادگیری باید فقط و فقط تست بزنید!!در زمینه تست گاج خاکستری منبع خوب و کاملیه.البته متاسفانه آموزش نداده!!

طبق معمول کلی سخن روندم!!اما برسیم به سوالات شما دوست گرانمایه!:

کتاب قرابت الگو و یا مبحثی گاج رو میشه از سوم شروع کرد ؟؟؟

گاج تست های قرابتش اندکه!!!به لحاظ قرابت خیلی سبز تراکم تست بیشتری داره!!تاکید زیادی هم روی قرابت معنایی داره.

سوال دوم اینکه با گاج مبحثی دیگه نیازی به زبان فارسی دریافت ندارم ؟؟؟

همونطور که عرض کردم گاج موضوعی یه مبع خیلی توپ برای تست های زبان فارسیه...ولی آموزش نداره متاسفانه!!شما با بررسی اینکه به اموزش نیاز دارید یانه باید اقدام کنید.

به نظر من در کل و برایند موضوع گاج مبحثی کتاب خوبیه چون تو مباحث تست های واژه،املا،آرایه و زبان فارسی و حتی تاریخ ادبیات تست های خیلی خوبی داره.فقط قرابتشه که میلنگه یکم!!!

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      کتاب های تست نشر الگو عالین ولی برای سال کنکورتون به درد می خوره . در کل فعلا میتونین از گاج موضوعی برای تست و برای اموزش زبان فارسی و املا نشر دریافت و گاج محوری هم برای مفهوم ابیات و اموزش ارایه استفاده کنید و یا حتی کلک معلم ...
      اگه یه روز تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده ، تا فقط خودت باشی و خودش !

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن