روانشناسی عمومی ...دانشگاه آزاد
راهنمایی ومشاوره ...پیام نور
با ذکر دلیل لطفا ؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
چرا کسی راهنمایی نمیکنه ؟
روانشناسی عمومی ...دانشگاه آزاد
راهنمایی ومشاوره ...پیام نور
با ذکر دلیل لطفا ؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
چرا کسی راهنمایی نمیکنه ؟
فکر میکنم روانشناسی خیلی بهتر باشه .هم از نظر رشته هم از نظر دانشگاهش
زندگی زیباست، تماشاییست!چرا زیبا نمی بینیم؟چرا گاهی به پای این همه خوبی نمی شینیم؟چرا با هم نمی خندیم؟مگر دنیا چه کم دارد؟ببین این آسمان آبی ستببین دنیای ما آکنده از پاکی ستو خوبی تا ابد پاینده می ماند...تو باور کنهمین کافیست...!
روانشاسی بهتره ادامه بدی کارش گسترده تر هست
هیچکدوم خوب نیستن. البته ببخشید رک گفتم!
اگه توانایی دارید یک سال بخونید و سال بعد شرکت کنید.
روانشناسی عمومی به درد نمیخوره. بالینی خوبه...
البته می تونید لیسانس روانشناسی عمومی بگیرید ولی بعیده بتونید کار مرتبط گیر بیارید مگر با آشنا و خوش شانسی.
ولی از بین این دو تا روانشناسی عمومی کمی بهتره!
روانشناسی عمومی با بالینی فرق داره. اونی که خوبه روانشناسی بالینی هست...
البته عمومی نمیگم بده اما اصلاً قابل مقایسه با بالینی نیست.
جز رشته های ضعیف علوم انسانی به شمار میاد...
اگر می تونید فکری به حال خودتون بکنید و رتبه خودتون رو ارتقا بدید سال بعد در کنکور شرکت کنید. این دو رشته زیاد ارزش رفتن ندارن. ولی اگه حتما میخواید برید روانشناسی عمومی کمی بهتره
به نظرم رشته های خوبی نیستن توی ایران ولی چون گفتی علاقه داری روانشناسی بهتر از مشاوره هست...دی
در بیابان گر به شوق کعبه، خواهی زد قدم
سرزنشها گر کند خار مغیلان، غم مخور
اگه من بودم مینشستم یه سال دیگه بهتر میخوندم.اگه هم نمیخونی همون مشاوره رو برو.ولی به نظر یه سال دیگه بخونی رشته بهتری قبول شی می ارزه
من باشم روانشناسي رو انتخاب ميکنم ، از همه نظر بهتره ، البته به شرط اينکه درستو براي ارشد و دکترا ادامه بدي ، ولي باز بستگي به علاقه خودت داره
و يه توضيحي راجع به رشته روانشناسي اينکه کلا قراره گرايشهاي رشته رواشناسي توي کارشناسي برداشته بشه ، امسال هم اگه به دفترچه دقت کرده باشي ، خيلي از دانشگاه ها روانشناسيشون گرايش نداشت ، يعني براي کارشناسي تقاوت چنداني بين گرايش ها نيست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)