خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 10 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 142
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      وَ مَنْ أَرادَ الْآخِرَةَ وَ سَعى‏ لَها سَعْيَها وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَأُولئِکَ کانَ سَعْيُهُمْ مَشْکُوراً

سپاس از تلاش مومنان - عبد بائس

1 انسان ، آزاد وداراى اراده است . (مَن اراد)

2 آخرت ، بدون تلاش به دست نمى آید. (سَعى لها )

3 براى سعادت اخروى ، تلاش ویژه اى لازم است . (سَعى لها سَعیَها) للّه

4 ایمان ، شرط نتیجه گیرى از تلاش هاى دنیوى است . (و هو مؤ من )

5 شرط سعادت اخروى ، ایمان و تلاش است . (کان سعیهم مشکورا)

6 تلاش مؤ منان مورد تقدیر و سپاس است ، چه به نتیجه برسد یا نرسد. (کان سعیهم مشکورا )

7 دست یابى دنیاگرایان به دنیا، احتمالى است ، (عجّلنا... لِمَن نرید) للّه ولى دست یابى مؤ منان آخرت گرا به پاداش ، قطعى است . (کان سعیهم مشکورا )

8 اراده وتلاش انسان در سعادت او نقش دارد. (اراد... سعى ... کان سعیهم مشکورا)

9 تشکّر از تلاش دیگران ، کارى الهى است . (کان سعیهم مشکورا )

10 سپاس خدا از مؤ منان ، بالاتر از باغ بهشت است ، چون تشکّر هر کس ، به اندازه ى شعاع وجودى اوست . (کان سعیهم مشکورا)

11 هر سعى و تلاشى مورد تقدیر و ستایش خدا نیست . (من اراد الاخرة و سعى لها... کان سعیهم مشکورا )

مشاهده و تدبر آیه 19 سوره اسراء به همراه لیست پیام ها

+ شما نهایت تلاشتو بکن و برو جلو
      هرکس یه جور هوش داره و نمیتونی بگی من هوش ندارم و فلانی داره و...

ویرایش توسط فاطمه زهرا : 22 شهریور 1393 در ساعت 13:08

2. Top | #32
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اتفاقا هوش تاثیر داره ولی بدون پشتکار و تلاش نه.یکی هست هوشش زیاده یه مطلبو سریع یاد میگیره ولی وقتی تلاش نمیکنه نمیخونه چه فایده؟

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اپ

موضوع جالبیه
      دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

4. Top | #34
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      با پشتکار میشه هوش رو هم جبران کرد .در ضمن درس خوندن یا به عبارتی عادت یا علاقه ی به مطالعه چیزیه که هر کی که باهوش باشه نمیتونه از پسش بر بیاد به این بستگی داره که اون شخص تو این چند سال زندگیش آیا تو جو درس قرار گرفته یا نه ؟!
      در کل درس خوندن به خیلی چیزا بستگی داره از سیستم آموزشی کشور بگیر تا استعداد های ذاتی و شرایط خانوادگی و اجتماعی و ...... فقط و فقط به پشتکار و هوش مربوط نیست

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هوش خیلی مهمه
      یکی که هوشش زیاد باشه میتونه یه مطلب رو تو نیم ساعت یاد بگیره ولی کسی که استعداد نداشته باشه زمان زیاد تری لازم داره برای یادگیریش
      و همین طور کسی که هوشش زیاد باشه قطعا مفهومی تر یاد میگیره و بهتر تست میزنه تا کسی که فقط مطالب رو حفظ کرده

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هوش و پشتکار مکمل هدیگه هستن ...

ولی برای رسیدن به موفقیت تلاش بیشتر لازمه ...

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      از کجا میشه فهمید که هوش داریم یا نه

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      درسته هوش مهم..

منم یه دوستی دارم روزی 11-12 ساعت میخونه اما همیشه ترازش تا 5500 فوقش میره بالا

اما روش درس خوندن هم خیلی مهمه..که بدونی چطور بخونی!
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      در دنیای امروز عادت کرده ایم تا فردی که نمراتش در مدرسه خوب است یا یک دانشمند فیزیک یا یک جراح زبردست را باهوش بخوانیم! اما در واقع معنای هوش، گسترده تر از این حرف هاست.
      بهتر است برای روشن تر شدن موضوع مثال بزنم؛ شرایطی را تصور نمایید که هرقدر فکر می کنید، یک آهنگ زیبا درباره نوروز را به یاد نمی آورید. آیا انیشتین که یکی از نوابغ قرن بیستم بوده می تواند بهتر به شما کمک کند یا استاد شجریان؟ یا ظهر یک روز گرم تابستان را متصور شوید که در یک شهر بزرگ گم شده اید، یک پروفسور فراموش کار می تواند شما را بهتر راهنمایی کند یا یک راننده تاکسی با جهت یابی قوی؟ بنابراین هوش در معنای درست آن بستگی به شرایط، وظایف و موقعیت های خاصی دارد که شما در آن قرار می گیرید.به طور کلی به جمع توانمندی های هر انسان، هوش او می گوییم. بر طبق این نظریه هفت نوع هوش وجود دارد که در این شماره، سعی می کنیم آن ها را معرفی نماییم و در شماره بعدی نیز درباره چگونگی تقویت و استفاده از آن ها به صحبت بپردازیم:هوش زبانی

افرادی که احساسات و افکار خود را به بهترین شکل به کلمات تبدیل می کنند، هوش زبانی قوی تری دارند. خبرنگاران، شاعران، نویسندگان و کسانی که خوب سخنرانی می کنند یا در بحث ها حرف خود را به کرسی می نشانند از باهوش های این نوع هوش هستند.هوش منطقی- ریاضی (هوش اعداد و منطق)

این هوش مربوط به دانشمندان، حسابداران و برنامه نویسان کامپیوتر است. به طور کلی کسانی که همه چیز را به راحتی به فرمول تبدیل کرده و خیلی زود حساب می کنند، هوش منطقی ریاضی بالایی دارند.هوش فضایی

حتما در اطراف خود کسانی را می شناسید که کافی است یک بار از یک خیابان عبور کنند تا تمامی مغازه ها و کوچه های آن را یاد بگیرند. این افراد کسانی هستند که هوش فضایی خوبی دارند و می توانند به بهترین نحو ، تصاویر را به صورت سه بعدی به خاطر بسپارند. معماران ساختمان ها، عکاسان و خلبانان از این هوش بهره بیشتری برده اند.هوش های چندگانه

.هوش موسیقیایی

مهم ترین ویژگی های این هوش، توانایی درک و طبقه بندی صداها، ارزیابی و ساختن ملودی ها و ریتم های موسیقی است. کاملا مشخص است که چه افرادی از این هوش بهره مند هستند، آهنگسازان، موسیقی دانان و نوازندگان خیلی خوب! البته هرکسی که بتواند برای شنیدن بهترین نمونه های انواع موسیقی ، وقت صرف کند و شنیده های خود را به حالت اواز یا زمزمه ملودی آن آهنگ، به درستی تکرار کند، هوش موسیقایی بالایی دارد. اگر چنین توانایی دارید، زمان را از دست ندهید و از همین حالا به کلاس آواز یا ساز مورد علاقه خود بروید.هوش جسمی – حرکتی

اگر بین تفکر و حرکات بدن تان هماهنگی خوبی وجود دارد یک فرد باهوش در این زمینه هستید. در واقع این هوش داشتن توانایی بالا در کنترل حرکات بدن است. ورزشکاران، قالی بافان، هنرمندان مثل چارلی چاپلین، خیاطان، مکانیک ها و جراحان به میزان زیادی از این هوش برخوردارند.هوش میان فردی

مشاور دل سوز یک مدرسه بزرگ که می تواند به ذهن افراد دیگر راه پیدا کند، آن ها و حالت روحی شان را درک نماید و در برابر شرایط روحی و سرنوشت شان، احساس مسئولیت کند؛ هوش میان فردی بالایی دارد. پس این هوش توانمندی درک مردم و خواسته های شان و ارتباط و کار با آن هاست و کسانی که از این هوش بهره بیشتری برده اند، می توانند رهبر یک گروه مشاور یا روان شناسی موفق یا یک معلم بی نظیر باشند.
      انواع هوش های چندگانه

.هوش درون فردی

تا به حال شنیده اید که فلانی درون گراست؟! در واقع افراد، باهوش درون فردی بالا، برخلاف گروه قبل درون گرا هستند. به این معنی که آن چنان اهل بروز احساسات، شادی ها و غم های خود نیستند و از طرفی توانایی درک احساسات ، حالات روحی و هیجانات خود را به بهترین شکل دارند و به دلیل این شناخت، قادر هستند در مواقع پر استرس یا شرایط پر هیجان، رفتار خود را کنترل کنند. این افراد خلاقیت بالایی هم می توانند داشته باشند؛ چرا که بسیار هدفمند هستند و در عین حال بیشتر ترجیح می دهند مستقل و به تنهایی کار کنند تا با دیگران و همین دو عامل، سبب بروز خلاقیت در آنان می شود. مخترعان و دانشمندانی چون نیوتن و گراهام بل یا افراد صاحب شغل های آزاد از افراد باهوش درون فردی می باشند.
      اصلا می‌دانی چیست ؟!

من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
      من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
      خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
      خدا را بیاب . . .
      نه در بین نماز های شبت ...
      بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...

10. Top | #40
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام.
      هوش رو شما چی تعریف میکنید؟مثلا هرکی درس بخونه باهوشه؟پس اونوقت ادیسون باید خیلی گیج بوده باشه!!
      کلا هوش زمینه ی های مختلفی داره.استفاده ازش هم تو یک زمینه باعث تقویتش تو اون زمینه میشه.مثلا یک معلم ریاضی رو در نظر بگیرید.دیدید تا یه مسئله ای رو میبینن فورا راه حلش میاد ذهنشون؟چون انقدر با مسئله ها برخورد داشتم و از ذهنشون استفاه کردن که پرورش یافته.
      اگه تا حالا اینارو قبول کرده باشین میرسیم به این نتیجه که این نوع هوش هم به تنهایی کافی نیست.آقای سروش مویینی ریاضی تجربی کنکور 94رو چند زد؟رتبه ی 1 کنکور چند بود درصدش؟تازه آقای مویینی شیمی و زیست هم جواب نمیداد و وقتش آزادتر و ذهنش هم باز تر بود.
      میتونم با اطمینان 100درصدی بگم تمام رتبه های تک رقمی در خوش بینانه ترین حالت از سال دوم بدون مشاور(در خوش بینانه ترین حالت!!)واسه کنکور خوندن.به این جمله توجه کنید:
      اول بازیابی می‌کردم بعد مطالعه و تمرین یعنی اول تست می‌زدم. در 2 روز کتاب نوروز را حل کردم در واقع با این کتاب هم بازیابی کردم.
      یعنی ایشون(رتبه ی 1تجربی امسال)در 2 روز 1000تا تست زدن.یه حساب سر انگشتی نشون میده در بهترین حالت اگه فرض کنیم هر تست فقط 1دقیقه وقت بگیره،حداقل 9ساعت در روز فقط رو همین کتاب صرف کردن.حالا تست های دیگر و کتاب های دیگر بماند!!
      حالا حساب کنید ایشون در هفته چند تا تست میزدن،چند ساعت میخوندن و...
      یقین دارم بدون مشاور نمیشه!
      ارسلان یزد چی الان که سومه زیست چهارم رو خونده.اونم خیلی بهتر از ماها!!یعنی ایشون خودشون فکر کردن و به این نتیجه رسیدن که الان اینکار رو بکنن؟!!
      تلاش لازمه اما کافی نیست هر جند تاثیرش از سایر عوامل بیشتره.
      هوش و اینا هم کشکه!!اگه از ذهنت استفاده کنی قویتر میشه و اگه نه که میشه جزو اندامهای وستیجال!!
      نمیدونم شاید قبل کنکور مخم تاب برداشته اینارو میگم.شاید بعد کنکور نظرم عوض بشه!!
      گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه

ویرایش توسط ali761 : 19 فروردین 1395 در ساعت 19:25

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دم سارا همتی گرم

تو مصاحبه تصویری با قلمچی یه چیزی گفت دیگه هر جا اسم هوش میاد یاد حرف ایشون میوفتم ..

قلمچی:
      ""به نظر شما هوش تاثیر گذاره یا پشتکار؟؟؟""
      همتی:
      ""به نظر من پشتکار تا قبل از روز کنکور سرنوشتت رو رقم میزنه اما هوش تو روز کنکور!""

12. Top | #42
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      پس بااین حساب من اگه همون یکم بخونم یه رشته ی تاپ تویه دانشگاه تاپ قبول میشم

13. Top | #43
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منم دوستان زیادی دارم که روزی 7 8 ساعت میخونن ولی نتیجه نمیگیرن ... چقدر خوندن مهم نی ... چجوری خوندن مهمه ...
      @farshad7
      میخوای جنگ راه بندازی

14. Top | #44
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      منم دوستان زیادی دارم که روزی 7 8 ساعت میخونن ولی نتیجه نمیگیرن ... چقدر خوندن مهم نی ... چجوری خوندن مهمه ...
      @farshad7
      میخوای جنگ راه بندازی
      چجوری بخونیم مثلا؟؟[emoji52] [emoji52]
      نمیشه خلاصه ،مختصر توضیحاتی بدین در رابطه با چگونه خوندن[emoji16] ؟!
      متچکرم. [emoji4]

فرستاده شده از SM-G850Fِ من با Tapatalk

15. Top | #45
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط metamorphosis20 نمایش پست ها
      چجوری بخونیم مثلا؟؟[emoji52] [emoji52]
      نمیشه خلاصه ،مختصر توضیحاتی بدین در رابطه با چگونه خوندن[emoji16] ؟!
      متچکرم.

فرستاده شده از SM-G850Fِ من با Tapatalk
      با آزمون دادن و تحلیلش دستت میاد چجوری بخونی //// باید خودت کشفش کنی هر کسی روش خاص خودشو داره

صفحه 3 از 10 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن