خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات

پذیرش پزشکی دانشگاه تهران از منطقه 3

سلام، ظرفیت امسال دانشگاه پزشکی تهران برای رشته پزشکی چند نفر بوده؟ چند نفر از منطقه 3 پذیرش داشته؟ من از رتبه 6 منطقه 3 پرسیدم گفت که تهران قبول نشده و شهید بهشتی قبول شده! یعنی اینقدر نامردی در حق دانش آموزیای منطقه 3 میشه؟ بابا ناانصافیه دیگه؟

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تا آخرین تغییراتی که سایت سنجش اعلام کرده بود 95 نفر بوده

من فکر می کنم اشتباه می کنی
      غیر ممکنه قبول نشده باشه

مطمئنی که خودت پرسیدی یا از کسی شنیدی؟

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      پارسال 22 قبول نشد.. اما 6 باید قبول میشد فک کنم..

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کلا سازمان سنجش خیلی عجیب غریبه.
      90 نفر بود فک کنم پذیرشش و چون پذیرشش کشوری سهمیه بندی نمیشه به نظرم. باید رتبه های کشوری رو در نظر بگیرین. البته از سال ما به بعد (91) منطقه 3 کلا رتبه هاش 10 برابر میشد یه کم بعید به نظر میرسه که قبول نشده باشه ولی بازم امکانش هست( زیرگروهش چند بوده؟ )

5. Top | #5
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      تو سایت قلم چی، یه نفر تو نظراتش نوشته بود. منظورتون رو از زیرگروه نفهمیدم؟ منظورتون همون زیرگروه پزشکیه که 1 هست؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

از اون گذشته، 7 منطقه 3 دانشگاه ایران قبول شده، یعنی تهران و شهید بهشتی قبول نشده، رتبه 56 منطقه 3 هم نه تهران، نه ایران و نه شهید بهشتی، هیچ کدوم قبول نشده و دانشگاه تبریز قبول شده، نظرتون چیه؟

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood2013 نمایش پست ها
      سلام، ظرفیت امسال دانشگاه پزشکی تهران برای رشته پزشکی چند نفر بوده؟ چند نفر از منطقه 3 پذیرش داشته؟ من از رتبه 6 منطقه 3 پرسیدم گفت که تهران قبول نشده و شهید بهشتی قبول شده! یعنی اینقدر نامردی در حق دانش آموزیای منطقه 3 میشه؟ بابا ناانصافیه دیگه؟
      مگه ميشه
      من اگه رتبه 6 ميشدم فقط تو انتخاب رشتم يكي ميزدم اونم فقط تهرون
      حتما تو انتخاب رشته اشتباه كرده

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تو سایت قلم چی، یه نفر تو نظراتش نوشته بود. منظورتون رو از زیرگروه نفهمیدم؟ منظورتون همون زیرگروه پزشکیه که 1 هست؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

از اون گذشته، 7 منطقه 3 دانشگاه ایران قبول شده، یعنی تهران و شهید بهشتی قبول نشده، رتبه 56 منطقه 3 هم نه تهران، نه ایران و نه شهید بهشتی، هیچ کدوم قبول نشده و دانشگاه تبریز قبول شده، نظرتون چیه؟
      اره زیرگروه یک چون مثلا هفتاد درصد زمین راحت هفت هشت نفر جابجا میکنه..
      خب واضحه شهید بهشتی و ایران برای 56 دور از دسترسه. اما اینکه 7 ایران قبول شده یا بد انتخاب رشته کرده یا خودش خواسته

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      بچه ها اتفاقاامسال رتبه 45 منطقه 3پزشکی تهران اورده .از بستگان بوده من مطمئنم
      کدامین پل؟
      در کجای دنیا ؟
      شکسته شده که هیچکس
      به خانه آرزوهایش نمیرسد؟

9. Top | #9
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط terme1 نمایش پست ها
      سلام
      بچه ها اتفاقاامسال رتبه 45 منطقه 3پزشکی تهران اورده .از بستگان بوده من مطمئنم
      حتما بومی شهر تهران بوده؟ جریان بومی ها فرق میکنه، با بومی شدن دانشگاه ها، به مناطق محروم ظلم شد، چون الان یکی بومیه تهرانه و 70 درصد ازش استفاده میکه، یکی هم بومی زابل :yahoo (4):، تو کنکور هر قانون جدیدی وضع بکنن، بازم به ضرر منطقه 3 و مناطق محروم میشه.

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حتما بومی شهر تهران بوده؟ جریان بومی ها فرق میکنه، با بومی شدن دانشگاه ها، به مناطق محروم ظلم شد، چون الان یکی بومیه تهرانه و 70 درصد ازش استفاده میکه، یکی هم بومی زابل :yahoo (4):، تو کنکور هر قانون جدیدی وضع بکنن، بازم به ضرر منطقه 3 و مناطق محروم میشه.
      نه بابا طرف مال یکی از شهرستان های کرمانشاست .و تمام عمرشو اینجا بوده
      کدامین پل؟
      در کجای دنیا ؟
      شکسته شده که هیچکس
      به خانه آرزوهایش نمیرسد؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن