سلام، ظرفیت امسال دانشگاه پزشکی تهران برای رشته پزشکی چند نفر بوده؟ چند نفر از منطقه 3 پذیرش داشته؟ من از رتبه 6 منطقه 3 پرسیدم گفت که تهران قبول نشده و شهید بهشتی قبول شده! یعنی اینقدر نامردی در حق دانش آموزیای منطقه 3 میشه؟ بابا ناانصافیه دیگه؟
سلام، ظرفیت امسال دانشگاه پزشکی تهران برای رشته پزشکی چند نفر بوده؟ چند نفر از منطقه 3 پذیرش داشته؟ من از رتبه 6 منطقه 3 پرسیدم گفت که تهران قبول نشده و شهید بهشتی قبول شده! یعنی اینقدر نامردی در حق دانش آموزیای منطقه 3 میشه؟ بابا ناانصافیه دیگه؟
تا آخرین تغییراتی که سایت سنجش اعلام کرده بود 95 نفر بوده
من فکر می کنم اشتباه می کنی
غیر ممکنه قبول نشده باشه
مطمئنی که خودت پرسیدی یا از کسی شنیدی؟
کلا سازمان سنجش خیلی عجیب غریبه.
90 نفر بود فک کنم پذیرشش و چون پذیرشش کشوری سهمیه بندی نمیشه به نظرم. باید رتبه های کشوری رو در نظر بگیرین. البته از سال ما به بعد (91) منطقه 3 کلا رتبه هاش 10 برابر میشد یه کم بعید به نظر میرسه که قبول نشده باشه ولی بازم امکانش هست( زیرگروهش چند بوده؟ )
تو سایت قلم چی، یه نفر تو نظراتش نوشته بود. منظورتون رو از زیرگروه نفهمیدم؟ منظورتون همون زیرگروه پزشکیه که 1 هست؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
از اون گذشته، 7 منطقه 3 دانشگاه ایران قبول شده، یعنی تهران و شهید بهشتی قبول نشده، رتبه 56 منطقه 3 هم نه تهران، نه ایران و نه شهید بهشتی، هیچ کدوم قبول نشده و دانشگاه تبریز قبول شده، نظرتون چیه؟
سلام
بچه ها اتفاقاامسال رتبه 45 منطقه 3پزشکی تهران اورده .از بستگان بوده من مطمئنم![]()
کدامین پل؟
در کجای دنیا ؟
شکسته شده که هیچکس
به خانه آرزوهایش نمیرسد؟
کدامین پل؟
در کجای دنیا ؟
شکسته شده که هیچکس
به خانه آرزوهایش نمیرسد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)