من که رفتم سازمان سنجش کتبا اعتراض کردم باید توی سایتشم برم اعتزاض کنم ؟
ای تویی که با سهمیه رفتی جای من تو دانشگاه نشستی
فقط بدون ازت نمیگذرم
یه روز همو ملاقات میکنیم
اون روز ، روز خنده ی من و گریه ی توئه
چشمم آب نمیخوره پیگیری شه
اینهمه اعتراض
کی وقت میکنن رسیدگی کنن آخه؟
بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!
به خدا سنجش محفوظ به حیاست من جای خدای بودم میدونستم چطوری برخورد کنم!!!!!! طرف اومده میگه چرا با 7500 آی تی اصفهان نیاوردم
یکی دیگه عرضه نداره رتبه خوب کنه ..... مان میزنه به کنکورش از بس خنگه میگه من بومی اینجام نباید هیچکی بیاد شهری که من هستم رشتهاش مال بابامه و خودم!!!![]()
بابا شرمم چیز خوبیه
کی گفته این ادعاها رو حالا ممکنه یه اشتباهایت هم شده باشه یا بحث کاهش ها ولی اینکه با 9000 چرا پردیس قبول نشدم یا N هزار چرا مهندسی نیاوردم یا شهر خودمه چون تخم دو زرده کردم کسی نیاد(زر مفت!!!!!) چیه اخههه!
ویرایش توسط I M P : 22 شهریور 1393 در ساعت 01:53
البته فردین جان موافقم منم خودت استادی نمیشه همینجوری استدلال مسخره کرد که بعله عاقا! من تخم دو زرده کردم تو شهر خودم یه سال خودنم رتبم شده این چیزمانی که میبینید بعد یکی دیگه رتبش 100 تا 200 تا رچی از من بهتر شده بیخود کرده بیاد اینجا اینجا سندش مال خودمو بابامهههههه / خو بگو *** یکم بیشتر از نورون های مغزت استفاده کن شهر خودت قبول شو چرا میخوای بیعرضه بازی خودتو بندازی گردن این بهانه ها
خودشون میگیرن مرجع ضمیر این پست من منتها از بس دلیلش منطقیه خجالت غلبه میکنه و سکوت حکم فرما !!!
شگه شما هم رشته خودتو نمیوردی میفهمیدی ما چی میگیم !!!! هیچ ربطی هم به عرض نداره وقتی ظرفیت کم بشه معلومه با رتبه سال قبل نمیشه همون رشته رو اورد ...
به همبن سادگی ... در ضمن اونی که گفت شهر خودم منظورش بومی بودنه !!! شما گازشو گرفتی هی میگی مال باباشه و خودشه و سندش ماله عمشه ...
کلا شما خرت از رو پل رد شده ... و گر نه اینطوری صحبت نمبکردبن !!!
توهین نداریم اینجا !!! کافیه فقط مقایسه کنی ظرفیت پارسال و امسالو ... به همین سادگی !
عنوانه تاپیکم یه نگاه بندازی بد نیست ... گفته نتایجه اعتراضو کی اعلام میکنن ... پس اگه اطلاعی ندارین حاشیه نرین لطفا !!!
هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!![]()
از این لینک ثبت نام میکنی و اعتراضتو میزنی : پاسخگویی سنجش
هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!![]()
افزایش چشمگیر قبولی داوطلبان شاهد و ایثارگر در آزمون سراسری سال 1393
معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران از افزایش آمار قبولی داوطلبان شاهد و ایثارگر در آزمون سراسری سال 1393 با توجه به اجرایی شدن قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران خبر داد.
به گزارش ایسنا،حجتالاسلام والمسلمین سید حسن مؤذنی به نقل از دکتر خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: با توجه به اجرایی شدن قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران،آمار قبولی پذیرفته شدگان شاهد وایثارگر آزمون سراسری سال 1393 نسبت به سال قبل از افزایش چشمگیری برخوردار است.
وی افزود:رشد قبولی داوطلبان شاهد وایثارگر نسبت به سال 92 معادل 7/6 درصد است که در رشتههای روزانه دولتی افزایش 2/5 درصدی نسبت به سال قبل دارد. همچنین در رشتههای پزشکی آمار قبولی نسبت به سال قبل رشدی معادل چهار دهم درصد دارد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)