اقا جواب ما رو گسی ندادا
نوشته اصلی توسط governor اقا جواب ما رو گسی ندادا منم مث شما نمیدونم اینا دارن چیکار میکنن توو سنجش دقیقا و ما چی میشیم:yahoo (21):
اصن تا حالا تو این سی سال موردی داشتیم که کسی قبول بشه بعد حذف بشه؟؟؟
نوشته اصلی توسط governor اصن تا حالا تو این سی سال موردی داشتیم که کسی قبول بشه بعد حذف بشه؟؟؟ ما میشیم اولیش هاها:yahoo (94):تو گینس ثبت میشیم من که هنوز از جام نکون نخوردم برم مدارکمو از مدرسه بگیرم
اتفاقا سریع برو کلک رو بکن
نوشته اصلی توسط governor اتفاقا سریع برو کلک رو بکن کلک چی رو؟ثبت نامم سه شنبه هس فقط باید مدارکمو از مدرسه بگیرم که اونم شنبه میگیرم دیگه کار دیگه ای هم باید بکنم؟
منظورم اینکه تا شری ندادن دستمون پیگیر ثبت نامت باش
نوشته اصلی توسط governor منظورم اینکه تا شری ندادن دستمون پیگیر ثبت نامت باش خو وقتی زمان ثبت نامم سه شنبه هفته بعده قبلترش که نمیتونم کاری بکنم!
حالا مال شما خوبه....مال من 22 تا 26 اینترنتیشه.....بعد 19 مهر نحویل مدارکه
ثبته نامه صنعتی اصفهان مثله 7 خان رستم میمونه :yahoo (21)::yahoo (21)::yahoo (21):
نوشته اصلی توسط governor حالا مال شما خوبه....مال من 22 تا 26 اینترنتیشه.....بعد 19 مهر نحویل مدارکه مال ما اول حضوریه بعد اینترنتی
نوشته اصلی توسط NaKayama بازهم پای سهمیه شاهد در میان است...باز هم حق خوری به خاطر اینکه یکی باباش رفته جبهه... اگرچه برای من خوب شد اما در کل تا تو ایران اینطوری حق بقیه پایمال میشه انتظار نداشته باشین به حقتون برسین... فقط به خاطر جبهه رفتن یا جانباز بودن؟؟
ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه .. اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!! اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!
نوشته اصلی توسط Behrus58 ثبته نامه صنعتی اصفهان مثله 7 خان رستم میمونه :yahoo (21)::yahoo (21)::yahoo (21): بهروز من هنوز هییییییییییییییییییچ کاری نکردم چجوریه مگه مال شما؟
نوشته اصلی توسط I M P بهروز من هنوز هییییییییییییییییییچ کار نکردم چجوریه مگه مال شما؟ والله هزار تا کپی از مدارکت میخواد ! کلی کپی از صفحه های اینترنتی ! و وقته تحویله مدارک 8 تا 12 صبح 25 شهریور ! :yahoo (21):
نوشته اصلی توسط I M P خو وقتی زمان ثبت نامم سه شنبه هفته بعده قبلترش که نمیتونم کاری بکنم! شروع کلاستون از کیه؟؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها