هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!
هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!
نه فک نکنم گفته باشه فقط مثلا تووی کدرشته های بعضی از رشته های ما زده ممنوعیت هرنوع انتقال یا ممنوعیت تا پایان علوم پایه
اینجور مسائل مربوط به هیئت علمیه دانشگاه مبدا و مقصد میشه به خصوص دانشگاه مقصد که هیئت علیمش باس تایید کنه کسی رو که میخواد بیاد
بعله عزیز اگه اینطوری نبود که همه همه جا قبول میشدن انتقال میگرفتن مدرکشون هم دانشگاه مقصد میخورد غمشون نبود!من 100 درصد مطئنم مدرکشون همون دانشگاه اولی میخوره
پول هم واسه هزینه های دانشگاه مقصده.مثلا اگه بهت خوابگا بدن هزینه اونو میگیرن هزینه سلف و...
این جدیده از امسال اینطوریه گویا
والا من اینجوری میدونم وگرنه هرکی هرکی میشه
گزارش بای رو هم دیدم چرت و پرت بود
اون چن نفری هم که انتخاب کردن بردن بالا توو حلقم یارو انتظار داشت یا 4 هزار منطقه 1 تهران قبول بشه اون یکی هم کلا 8 تا انتخاب رشته زده بود!!!!!اینا مشکلشون کاهش ظرفیت نبود مشکلشون انتخاب رشتتشون بود که داده بودن دست cow جماعت واسشون انجام داده بودن.با عرض پوزش
ویرایش توسط I M P : 20 شهریور 1393 در ساعت 23:17
اگه اینا راست میگن که ظرفیت های پزشکی از سال قبل هم بیشتر شده پس اسم همه کسانی را که قبول شدن را همراه با رتبه کنکورشون اعلام کنند
***** سنجش هم علوم پایه رو مسخره میکنه
الان خبر ساعت 10 تکرارشو دیدم
یکی نیست بگه اینجا تراز داریم تو همین سایت خیلی بالاتر از تو اونم قبول نشده
یارو 2 تا پردیس بین الملل زده توقع هم داره در بیاد
یارو اولویت اولش : حقوق دومش : علوم اجتماعی تهران! چرا در نیومدم؟
سازمان سنجش هم دیدیم
"When the going gets tough, the tough get going."
انتخاب رشته و... را کار ندارم اما واسه انتقالی الکی هم نیست که هرکسی رو انتقال بدند گفتم که هفت خان رستمه.کلی قانون و تبصره و ... داره حداقل هم باید یک ترم رو در دانشگاه مبدا گذروند و تازه اون موقع میشه درخواست داد.بیشتر افراد در این راه به اینجا میرسند... ولی بعضی ها هم انتقالی میگیرند.:yahoo (4):
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)