خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 104
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط talentstudent نمایش پست ها
      پدر من هم جانبازه هم آاده
      درضمن پدر من موجیه و من شرایط خوندن ندارم اما تو داری
      به چیت مینازی ؟
      اونی که بابت سهمیه داشتن بهت فحش میده فردی بی شخصیت و کاملا در سطح فکری منفی قرار داره
      در ضمن لطفا احترامت رو نگه دار
      منم اگه بابام مث بابای تو موجی نبود و هر روز یکی از اعضای خونه زیر کتکاش له نمیشدن الان نخبه بودم
      چون من المپیادی هم بودم
      حتی به گرد منم نمیرسیدی
      ولی متاسفانه الان دوره ای رو میگذرونیم منو خونوادم که تو حتی توی خیالت 1 صدمش رو هم نمیتونی درک کنی
      پس سهمیه حقمه
      در ضمن باید بدون کنکور مارو میفرستادن دانشگاه چون حقمونه
      لطفا کش ندید این موضوعو
      کاملا باهات موافقم
      شاندیز بهونست پدیده اصلی منم

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra_33 نمایش پست ها
      . من خودم، پسر دایی بابام، جانبازیش بالا بود. دخترش سهمیه داشت. نتایج کنکور که اومد اصلا مجاز به انتخاب رشته نشد! ولی با سهمیه زد و حسابداری بوشهر قبول شد. آیا واقعا این انصافه؟
      سهمیه رو موقع ثبت نام کنکور در آذرماه مشخص میکنند.
      چه جوری دختر پسر دایی پدر شما بعد از این که کنکور داده، رتبه اومده، انتخاب رشته کرده، مردود شده، بعد اومده با سهمیه زده و قبول شده؟ یه جای کار اشتباهه.
      Math & Physics are fun

3. Top | #33
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اینو واسه تموم کسانی مینویسم که بدون اطلاع از شرایط بچه های شاهد و با شنیدن و خوندن 4 خط سطحی نظراتی میدن که تا عمق وجودم آتیش میگیرم
      اولندش پدرای ما 3 دسته هستن یه سری فقط جانباز جسمی هستن سری دوم جانباز اعصاب
      سری سوم هم جسم هم اعصاب
      پدرمن جزو سومیشه
      شرایط ما به شدت داغونه چون پدر من به خاطر این موضوع نمیتونه بره سر کار و ما به شدت از لحاظ مالی در مضیقه هستیم البته بنیاد جانبازان کمک میکنه ولی کمکش در حد بسیار کم هست
      دومندش که پدر من موجیه یهو بی دلیل شروع میکنه به کتک زدن و داد و بیداد و شکوندن وسایل
      و کتک زدنش هم یه نصف روز کم کم طول میکشه ک چون قادر به درکش نمیتونید باشید تا تجربه نکرده باشی واسه همین نمیگم
      پس حالا قضاوت کن این سهمیه مزخرف آیا حق ما نیس
      اگه نیس میشه بگی چطور باید توی این شرایط درس خوند
      ؟
      حالا من و امثال من به کنار ببین آیا وجدانت اجازه میده بازم توهین کنی؟

4. Top | #34
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      باشه آقا شما حقته. اصلا بدون کنکور برو دانشگاه. خوبه؟ ولی اونی که باباش موجی نیست چی؟ اصلا به من چه. من نباید توی این قضیه شرکت می کردم.
      من یه چیزیم نمینازم.
      من هم هیچ وقت فحش نمیدم به کسی بابت سهمیه داشتن. بره هر دانشگاهی دلش میخواد. نوش جونش. ولی اون بابایی که می بینه دوست دخترش با رتبه ای بدتر از دخترش پزشکی قبول شده ولی دختر خودش نه، اون فحش میده. منم نمیخوام لطف این افراد شامل حالم بشه.
      منم المپیادی بودم؟ که چی؟ میخوای هوشت رو به رخ بکشی؟
      بازم میگم لطفا دیگه نقل قول نکنید. نباید توی این بحث شرکت می کردم. چون انگار فقط من اینجا مخالف سهمیه ـم.
      نخیر عزیزم فقط تو مشکلت با سهمیه ما نیس
      همه انگار عقده شده واسشون این سهمیه ما

5. Top | #35
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پدر من هم رفته جنگ، فقط پدر تو جانبازیش زیاد شده، بابای من 10% شده. من سهمیه م به درد نمیخوره، تو سهمیه ت به درد میخوره(اصلا نمیدونم من سهمیه دارم یا نه) من مخالف کمک به خونواده ی شهیدا و جانبازا نیستم ولی نه تو کنکور. نه به این شکل. واقعا انصافه؟ خب اگه بحث جنگه، بابای منم رفته جنگیده. اونوقت فرقش با بابای تو چیه؟ هر چند من اگه سهمیه داشتم هم استفاده نمیکردم، چون اولا درسم به اندازه ای خوب هست که به سهمیه نیازی نداشته باشم، ثانیا نمیخواستم با وجود سهمیه همه بگن اون با سهمیه قبول شده و خوار بشم و فحش بشنوم. به نظر من اینکه به خونواده ی شهدا و جانبازان به این شکل کمک شه، بی انصافیه. من خودم، پسر دایی بابام، جانبازیش بالا بود. دخترش سهمیه داشت. نتایج کنکور که اومد اصلا مجاز به انتخاب رشته نشد! ولی با سهمیه زد و حسابداری بوشهر قبول شد. آیا واقعا این انصافه؟

سرکار خانم برای اعمال سهمیه باید 80 درصد قبولی رو خود داوطلب کسب کنه

6. Top | #36
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      حالا خوبه پزشکی قبول نشده
      اه

7. Top | #37
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بله اینو میدونم.

پس اینطور نیس که طرف رتبه ش شارژ ایرانسل بشه وبعد بره یه رشته توی یه دانشگاه خوب

درثانی سهمیه جانبازان عزیز مازاد بر دفترچه س

یعنی اگر رشته ای 40 نفر میگیره این 40 نفر مال سهمیه های مناطقه و8 صندلی هم برای سهمیه جانبازان اضافه میشه

که برای این 8 صندلی 15 هزار نفر رقابت میکنند....به نظر منطقی میاد

8. Top | #38
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      منظور من این بود که رتبه ی عادیش طوری بود که اصلا نمیتونست انتخاب رشته کنه، ولی چون از سهمیه استفاده کرده بود، تو انتخاب رشته بوشهر در اومد. توی کارنامه فکر کنم دو تا رتبه ی بدون سهمیه و با سهمیه میزنن. بدون سهمیه ـش افتضاح بود. ولی با سهمیه قبول شد.
      من فکر میکنم شما خیلی در مورد توجیه نیستید و اطلاعات کافی ندارید. (البته این ایراد نیست، خب هنوز کنکور ندادید.)
      وقتی خودتون کنکور دادید متوجه میشید قضیه این سهمیه ها چه جوریه و نحوه پذیرش سهمیه های خاص بر چه اساسیه.
      بهتره تو این بحث شرکت نکنید، اکثر این حرف و حدیث ها به خاطر اینه که مردم اطلاعات کافی در مورد سهمیه ها ندارن، زورشون هم به هیئت علمی نمیرسه، به شهدا و جانبازان بند میکنند.
      حتی پریشب یکی به خاطر این که با سهمیه شاهد رفته بود عمران علم و صنعت داشت از من عذرخواهی میکرد. خودش باورش شده بود حقِ منو خورده. (من با رتبه 1042 منطقه 1 باید عمران علم و صنعت قبول میشدم، نمیدونم چرا نشدم!)
      Math & Physics are fun

9. Top | #39
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      تو و امثال تو سر چی اعصابشون خورد میشه؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

اینو واسه تموم کسانی مینویسم که بدون اطلاع از شرایط بچه های شاهد و با شنیدن و خوندن 4 خط سطحی نظراتی میدن که تا عمق وجودم آتیش میگیرم
      سری سوم هم جسم هم اعصاب
      پدرمن جزو سومیشه
      شرایط ما به شدت داغونه چون پدر من به خاطر این موضوع نمیتونه بره سر کار و ما به شدت از لحاظ مالی در مضیقه هستیم البته بنیاد جانبازان کمک میکنه ولی کمکش در حد بسیار کم هست
      دومندش که پدر من موجیه یهو بی دلیل شروع میکنه به کتک زدن و داد و بیداد و شکوندن وسایل
      و کتک زدنش هم یه نصف روز کم کم طول میکشه ک چون قادر به درکش نمیتونید باشید تا تجربه نکرده باشی واسه همین نمیگم
      ؟

جواب این سوالم رو لطفا بدید

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      تو و امثال تو سر چی اعصابشون خورد میشه؟
      سر اینکه شاهدا برن دانشگاه
      شاندیز بهونست پدیده اصلی منم

11. Top | #41
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سری سوم هم جسم هم اعصاب
      پدرمن جزو سومیشه
      ؟

جواب این سوالم رو لطفا بدید

12. Top | #42
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      منظورتون از زورشون به هیئت علمی نمیرسه چیه؟
      ما سهمیه ها مختلفی داریم، فقط مناطق و شاهد نیست.
      سهمیه جزیره ابوموسی، کشته شدگان زلزله بم، زلزله رودبار، بسیج و............................
      بعضی ها مستقیماً تو نتیجه کنکور تاثیر دارند، مثل سهمیه شاهد، که فرزندان شهدا و ایثارگران بین خودشون و جدا از بقیه داوطلبین گزینش میشن.
      یه سهمیه ای هم داریم به اسم هیئت علمی که بعد از قبولی در دانشگاه قابل استفاده است. اگر کسی پدر یا مادرش هیئت علمی دانشگاهی باشه، میتونه بدون هیچ محدودیتی بچه اش که معلوم نیست کجا قبول شده و سطح علمی اش چیه برداره بیاره دانشگاه خودش یا یکی از دانشگاه های شهری که تدریس میکنه.
      خیلی سهمیه نامردی و مزخرفیه، کسانی هم که باهاش دست به گریبان بودن میدونن حتی از جانبازی و سهمیه شاهد هم نامردی تره، آخه سهمیه شاهد 4 تا محدودیت داره، شرایطی داره، جانبازان و شهدا حقی به گردن همه دارند.
      ولی خیلی ها از این سهمیه اطلاع ندارند، کسانی هم که اعتراض میکنند به جایی نمیرسن، چون نماینده ها و مسئولین اکثراً تو دانشگاه ها یه شغلی دارند یا خودشون قبلاً هیئت علمی بودن.
      به هر حال بین این همه سهمیه های جورواجور اعتراض به سهمیه شاهد و ایثارگر خیلی نامردیه.
      Math & Physics are fun

13. Top | #43

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammaD_Technology نمایش پست ها
      یه معلم عربی داشتیم
      رفته بود دوران جنگ جزیره مجنون جنگیده بود
      میگفت بعضی هفته ها مجبور می شدیم نون خشک رو تو آب بزنیم بخوریم
      جلوی همه بچه ها قسم خورد که حتی یک دفعه هم از سهمیه ای که داره هیچ جا استفاده نکرده
      میگه بخاطر آخرت خودم رفتم جهاد در راه خدا
      نه اینکه بخوام با کارتش بیام استفاده کنم

طرز تفکر رو حال میکنی
      چه جالب
      معلم عربی پارسال ما هم همچین حرف هایی فکر کنم می زد

14. Top | #44
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saharsadr نمایش پست ها
      اولا که من مودبانه صحبت کردم.
      ثانیا من به شخصه مدیون شهدا و جانبازان و ایثارگران هستم.
      پدربزرگ من هم رفت جبهه. حانباز بودن ولی هیچ وقت حتی دنبال کارت جانبازی هم نرفت.
      پدران شما محترم و بزرگ هستن. و باید تکریم بشن.
      ولی مطمئن هستید این روش تنها روش احترام و اکرام خانواده جانبازان هست؟
      بهتره قدری هم ادب و متانت رو رعایت کنیم.
      مرسی ... دقیقا حرفه منو زدی !!!
      هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!

15. Top | #45
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من الان یکی از اشناهمون دختر شهیده.....رتبه ش شده 1100 سهمیه....دواتی پزشکی هیچا نگرفتنش

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)