Math & Physics are fun
اینو واسه تموم کسانی مینویسم که بدون اطلاع از شرایط بچه های شاهد و با شنیدن و خوندن 4 خط سطحی نظراتی میدن که تا عمق وجودم آتیش میگیرم
اولندش پدرای ما 3 دسته هستن یه سری فقط جانباز جسمی هستن سری دوم جانباز اعصاب
سری سوم هم جسم هم اعصاب
پدرمن جزو سومیشه
شرایط ما به شدت داغونه چون پدر من به خاطر این موضوع نمیتونه بره سر کار و ما به شدت از لحاظ مالی در مضیقه هستیم البته بنیاد جانبازان کمک میکنه ولی کمکش در حد بسیار کم هست
دومندش که پدر من موجیه یهو بی دلیل شروع میکنه به کتک زدن و داد و بیداد و شکوندن وسایل
و کتک زدنش هم یه نصف روز کم کم طول میکشه ک چون قادر به درکش نمیتونید باشید تا تجربه نکرده باشی واسه همین نمیگم
پس حالا قضاوت کن این سهمیه مزخرف آیا حق ما نیس
اگه نیس میشه بگی چطور باید توی این شرایط درس خوند
؟
حالا من و امثال من به کنار ببین آیا وجدانت اجازه میده بازم توهین کنی؟
پس اینطور نیس که طرف رتبه ش شارژ ایرانسل بشه وبعد بره یه رشته توی یه دانشگاه خوب
درثانی سهمیه جانبازان عزیز مازاد بر دفترچه س
یعنی اگر رشته ای 40 نفر میگیره این 40 نفر مال سهمیه های مناطقه و8 صندلی هم برای سهمیه جانبازان اضافه میشه
که برای این 8 صندلی 15 هزار نفر رقابت میکنند....به نظر منطقی میاد
من فکر میکنم شما خیلی در مورد توجیه نیستید و اطلاعات کافی ندارید. (البته این ایراد نیست، خب هنوز کنکور ندادید.)
وقتی خودتون کنکور دادید متوجه میشید قضیه این سهمیه ها چه جوریه و نحوه پذیرش سهمیه های خاص بر چه اساسیه.
بهتره تو این بحث شرکت نکنید، اکثر این حرف و حدیث ها به خاطر اینه که مردم اطلاعات کافی در مورد سهمیه ها ندارن، زورشون هم به هیئت علمی نمیرسه، به شهدا و جانبازان بند میکنند.
حتی پریشب یکی به خاطر این که با سهمیه شاهد رفته بود عمران علم و صنعت داشت از من عذرخواهی میکرد. خودش باورش شده بود حقِ منو خورده. (من با رتبه 1042 منطقه 1 باید عمران علم و صنعت قبول میشدم، نمیدونم چرا نشدم!)
Math & Physics are fun
ما سهمیه ها مختلفی داریم، فقط مناطق و شاهد نیست.
سهمیه جزیره ابوموسی، کشته شدگان زلزله بم، زلزله رودبار، بسیج و............................
بعضی ها مستقیماً تو نتیجه کنکور تاثیر دارند، مثل سهمیه شاهد، که فرزندان شهدا و ایثارگران بین خودشون و جدا از بقیه داوطلبین گزینش میشن.
یه سهمیه ای هم داریم به اسم هیئت علمی که بعد از قبولی در دانشگاه قابل استفاده است. اگر کسی پدر یا مادرش هیئت علمی دانشگاهی باشه، میتونه بدون هیچ محدودیتی بچه اش که معلوم نیست کجا قبول شده و سطح علمی اش چیه برداره بیاره دانشگاه خودش یا یکی از دانشگاه های شهری که تدریس میکنه.
خیلی سهمیه نامردی و مزخرفیه، کسانی هم که باهاش دست به گریبان بودن میدونن حتی از جانبازی و سهمیه شاهد هم نامردی تره، آخه سهمیه شاهد 4 تا محدودیت داره، شرایطی داره، جانبازان و شهدا حقی به گردن همه دارند.
ولی خیلی ها از این سهمیه اطلاع ندارند، کسانی هم که اعتراض میکنند به جایی نمیرسن، چون نماینده ها و مسئولین اکثراً تو دانشگاه ها یه شغلی دارند یا خودشون قبلاً هیئت علمی بودن.
به هر حال بین این همه سهمیه های جورواجور اعتراض به سهمیه شاهد و ایثارگر خیلی نامردیه.
Math & Physics are fun
هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)