نه بابا من که فقط یه بار چند سال پیش یکی از اشناهام میخواست از دانشگاه تهران با یک دانشگاه اصفهان جابه جا کنه که در اخر هم نکرد.
اینکار ممنوعه اما شاید هنوز قابل انجام باشه مثل خیلی از کارها که ممنوعه اما میشه:yahoo (94):
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
خخخخ نه از ریاضی هست،بدو بدو که حراجش کردم
البته اینا شوخیه ها اینکار قانونی نیست اما اگه قانونی باشه من که مشکلی ندارم :yahoo (4):
بله دقیقا،من خودم یه نفرو میشناسم که با پارتی نرم افزار اصفهان رو اورد،در صورتی که نه رتبه اش به اصفهان میخورد نه استعدادش.
حالا نمیدونم چقدر احتیاج به پارتیه ولی احتمالا به مراتب کمتره تا اینکه بخوای بدون جابه جا کردن با یه نفر بری یه دانشگاه.
ولی اینقدر قانون و تبصره دارند که ما رو گیج میکنند و اگه کسی خودش حرفه ای باشه میتونه با همین خودشون رو ضربه فنی کنه.![]()
:yahoo (4):اره.دقيقا همينطوره
من سپردم دو سه جا واسم بپرسن ببينن كسي ميفروشه آزادش رو؟ولي فكر نكنم كسي باشه.اگر هم باشه فكر نكنم دانشگاه قبول بكنه .....
توي همين فروم توي يه تاپيك خوندم رئيس دانشگاه آزاد اردبيل پسرش رو با رتبه 70.000 برده پيش خودش داره پزشكي مطالعه مينمايه (لفظ قلم رو داشته باش:yahoo (4): )
میشه که دانشگاه ازاد با کنکور ثبت نام کرد و بدون کنکور هم ثبت نام کرد و فقط یکی رو رفت؟؟؟
آخه یکی از این دانشگاهها ثبت نامش اینترنتی است و اصل مدرکو نمیخواد؟؟
اطلاع دقيق ندارم
ولي اگر بقيه بچه ها هم اطلاعي نداشتند بهترين كار اينه كه فردا صبح يه تماس با مركز آزمون دانشگاه آزاد بگيري
شماره تلفنش هم كه توي دفترچه هاي انتخاب رشته هست
![]()
پـسـر زمـسـتـان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)