زندگی زیباست، تماشاییست!چرا زیبا نمی بینیم؟چرا گاهی به پای این همه خوبی نمی شینیم؟چرا با هم نمی خندیم؟مگر دنیا چه کم دارد؟ببین این آسمان آبی ستببین دنیای ما آکنده از پاکی ستو خوبی تا ابد پاینده می ماند...تو باور کنهمین کافیست...!
زندگی زیباست، تماشاییست!چرا زیبا نمی بینیم؟چرا گاهی به پای این همه خوبی نمی شینیم؟چرا با هم نمی خندیم؟مگر دنیا چه کم دارد؟ببین این آسمان آبی ستببین دنیای ما آکنده از پاکی ستو خوبی تا ابد پاینده می ماند...تو باور کنهمین کافیست...!
خب مثلا دانشگاه مورد نظر گير نميده كه آقا شما اسم و مشخصاتت توي ليست قبولي ها نيست از كجا سر در آوردي و قبولت نميكنيم؟؟؟؟؟؟؟؟!
حالا من ميگم پزشكي دانشگاه تبريز !!!
من پرستاري دانشگاه آزاد زاهدان هم باشه ميرم . . . !
مشكل اينه كه نميدونم از كجا پيگيري كنم ؟! از كي بپرسم؟!چيكار كنم؟!
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
خب مثلا دانشگاه مورد نظر گير نميده كه آقا شما اسم و مشخصاتت توي ليست قبولي ها نيست از كجا سر در آوردي و قبولت نميكنيم؟؟؟؟؟؟؟؟!
حالا من ميگم پزشكي دانشگاه تبريز !!!
من پرستاري دانشگاه آزاد زاهدان هم باشه ميرم . . . !
مشكل اينه كه نميدونم از كجا پيگيري كنم ؟! از كي بپرسم؟!چيكار كنم؟!
من یادمه سال های قبل یکی از اشناهام که پزشکی تهران اورده بود میخواست با یکی که اصفهان اورده بود عوض کنه ،اینکار رو نکرد ولی مثل اینکه میشده و قرار بود پول هم بگیره از اون شخص.
ولی الان که سرچ کردم غیر قانونی است ولی قکر کنم باز هم میشه دی:
http://ebtekarnews.com/Ebtekar/News.aspx?NID=37206
نه دیگه با طرف میری میگه این به جای من،،غیر قانونی یا قانونی بودنشو نمیدونم ولی تو سراسری که خیلی هست،به خصوص تو تهران که بعضی از شهرستانی ها توانایی پرداخت هزینه ها زندگی رو تو تهران ندارند ایبنکارو میکنن خودشون میرن شهر خودشون آزاد اینا میرن یا اصلا درس نمیخونن یا هر چیز دیگه ای که من نمیدونم !!
خب حالا كه غير قانونيه پس چجوري ميشه؟؟
به فرض اينكه ينفرو پيدا كرديم جاشو بده به ما !! خب همونطور كه گفتم مسئولين دانشگاه قبول نميكنن ... !
نميگن شما اسم و مشخصاتت توي ليست قبولي ها نيست ؟ !
مطمئني كه هست؟؟اگه هست من همين فردا برم تهران
حالا مسئولين دانشگاه قبول ميكنن؟
نميدوني از كجا بايد شروع كنم؟!
من نمیدونم قبول میکنن یا نه.هست که میگم.![]()
نوشته اصلی توسط winte[[COLOR=#0000ff
شما از ایمیل زدن به رییس دانشگاه شروع کن![]()
خيلي ممنون
واس اين پرسيدم كه من كه مستقيما نميتونم برم پيش كارمندهاي داشنگاه(يا بقول شما رئيس دانشگاه) ! مسلما با تيپا ميندازنم بيرون ! ميخواستم بدونم از كجا كسي رو پيدا كنم كه بخواد جاش رو به من بده !
خب اگرم سوالي ميپرسم ميدونم شما بيشتر از من اطلاعات داري وقبلا ديدي و در جريان بودي
وگرنه نه خودم توي كار بساز بفروش صندلي دانشگاه بودم ،نه بابام!!
گفتم که از اینجا نمیتونی کسیو که جاشو میخواد بده رو پیدا کنی باید بری دم در اون دانشگاه ببینی چه خبره.
والا پدر ما هم تو کار بساز و بنداز صندلی نیست
این افراد زیادن فرصت رو از دست ندید اگه میخواین امسال برین دانشگاه زودتر پیگیری کنین.من خودم شخصه ازهمون ایمیل زدن شروع کردم ،منتظر جوابم !! اگه جواب بدن البته ....!!!
من خودم و دوستام چندتا دانشگاه چه روزانه و چه ازاد های خوب قبول شدیم و فروشنده ایم
اگه بشه که جایی که اوردم رو بدم به شخصی چه هزینه ای بگیرم چه نه خوشحال میشم کسی را به رشته ای که دوست داره برسونم![]()
نه نه ! جسارت نشه.من منظورم اين بود كه من تا حالا تجربه اي در اين بابت نداشتم اما شما شكر خدا انگار اطلاعاتتون كافيه
آهان.خب از اول همينو ميگفتي ديگه :دي خيلي ممنون
خب من اول بايد برم يه رشته ديگه ثبت نام كنم بعد برم درخواست جايگزيني بدم؟يا اينكه اول لازم نيست رشته ديگه اي رو ثبت نام كنم و فقط بايد برم ينفرو با رشته مورد نظرم پيدا كنم تا ازش بگيرم؟
و اينكه اين جريان تا كي مهلت داره؟دانشگاه آزاد گفته شنبه و يكشنبه وقت ثبت نامه!يعني بعد از اون تاريخ هم ميشه كاري كرد؟
واس اين كار حد اقل يك هفته وقت لازمه.من تا بخوام از كرمانشاه بيام تهران كه حداقل 2 روز طول ميكشه...اما خونواده در حال حاضر تهرانن ....
به سلامتي :دي
حالا شما و دوستان محترم چه رشته هايي قبول شدين؟رشته هاي زير شاخه علوم پزشكي مثل پرستاري موجد هست؟:دي
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)