سه ترک رندوم به عنوان نمونه آلبوم
یادگار
پرواز
بازنده
دانلود قانونی آلبوم هر ترک 299 تومن!
beeptunes.com
موسیقی ما – آلبوم «از این ساعت» با صدای «مهدی احمدوند» از صبح امروز در سراسر کشور منتشر شد
. به گزارش «موسیقی ما»، این آلبوم به تهیه کنندگی «مهدی کُرد» تهیه و تولید شده و شرکت «تصویر گستر پاسارگاد» نیز آنرا در بازار موسیقی کشور توزیع کرده است.
تهیه کننده این آلبوم صبح امروز در گفتگو با «موسیقی ما» درباره انتشار این اثر گفت: «از صبح امروز این آلبوم در بازار توزیع شده است و پیش بینی تیراژ دوم برای این آلبوم را نیز کرده ایم که درصورت اتمام تیراژ اول، چاپ مجدد اثر را در بازار توزیع کنیم.»
این آلبوم در دوازده قطعه روانه بازار موسیقی کشور شده است و این خواننده درباره عوامل تولید این اثر نیز پیش از این به «موسیقی ما» گفته بود: «تنظیم ها توسط «میلاد ترابی»، «پازل باند»، «علیرضا افشار» و «حامد برادران» و خودم انجام شده است. اکثر ملودی ها را من ساخته ام و یک ملودی از ساخته های میلاد ترابی است. «مهرزاد امیرخانی»، «پیمان دوستی» و «علی عباسی» هم در بخش ترانه ها من را همراهی کرده اند.»
وی همچنین درباره پیش بینی هایش درباره این اثر نیز اعتقاد دارد: «شاید یک مقدار اعتماد به نفس کاذب باشد ولی از روز اول به هر چیزی که فکر می کردم رسیدم. الان هم می دانم که به هر چیزی فکر کنم به آن می رسم. از همه مخاطبان عزیز بابت همه حمایت ها تشکر می کنم. جایگاه امروز من به دلیل حمایت های همه شما عزیزان است. سعی می کنم تمام بدقولی های گذشته را با آلبوم و کنسرت ها جبران کنم.
» «موسیقی ما» ضمن تبریک انتشار آلبوم «مهدی احمدوند» از تمام دوستداران موسیقی تقاضا دارد جهت حفظ حقوق مولفین اثر، آنرا به صورت اورجینال تهیه نمایند.
بچه ها لطفا اونایی که گوش کردن از 10 امتیاز بدن به البوم