اقا احتمال داره که ادم بتونه خودشو از نوبت بهمن بندازه نوبت مهر؟؟؟؟؟؟
فک کنم اگه کسی رو پیدا کنید که نیمه اول باشه اما نیمه دومو بخواد میتونید توافقی و با نظارت دانشگاه جاتونو با هم عوض کنید و شما نیمه اول برید و ایشون نیمه دوم
شما خودتون کارنامش رو دیدید؟ امکان نداره با این درصدا این رتبه ما معدل 14 داشتیم درصد های میانگین 75 زده شد حدودای 1000 قبل اعلام نتایج منم از جابه جایی رتبه به خاطر معدل زیاد می ترسیدم اما زیاد تاثیر نداشتاگه تاثیر معدل مثه امسال باشه که دوست من فیزیک 94 زیست 80 شیمی 70 ریاضی 75 با معدل 15.5 شده 2600 منطقه یک و خداحافظ پزشکی سراسری....
منم پزشکی ساری قبول شدم رتبه ام 400 منطقه سه بود اما جالبه چون بومی هستیم سال های قبل تا 900 قبول میشدن !!!
امسال رفیقم با 650 قبول نشد :yahoo (19):
امیدوارم جای پای کاکا قدم بگذارم و روزی اگر حالا هم وقتش نباشد به میلان برگردم
بچه ها رفتین پزشکی یادتون نره چی بودین و چی شدین
عقده ای بازی در نیارین:yahoo (21)::yahoo (94):
سعی کنید با همه خوش برخورد باشید و متواضع
خدایی پیش یه متخصص ارتوپد رفتم همچین خودشو گرفته بود انگار خداست حالمو بهم زد...
نرید بشید مثله اینا. . .
درسته اگه خوب باشید یه سریا سوء استفاده میکنند ولی در حد معقول خوش برخورد باشید
موفق باشید پزشکای آینده
گرگ باش!
مغرور!
بر شب پادشاهی کن
میخوای خنجر بزنی از رو به رو بزن
مثل گرگ تعصب داشته باش
مثل گرگ حتی به شیر هم رحم نکن
مثل گرگ رو در رو حق بگیر
به مانند گرگ باش
دوستانت را لیس بزن
دشمنانت را گاز بگیر
گرگ باش دشمنانت را بدر
در برابر سگان ولگرد بی تفاوت باش
آنها با پارس کردن بیهوده زنده اند
گرگ باش!
همیشه با گله اما تنها!
من امروز رفتم مدرسه مون مدارک بگیرم... دفتر دارمون هی قصاص قبل از جنایت میکرد....هی میگفت تو از اونایی که میشی که فلانن....تو از اونایی میشی که بهمانن....خو لامصبا بذار پامون به دانشگاه باز بشه بعد رگبار ببندین
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
من امروز رفتم مدرسه مون مدارک بگیرم... دفتر دارمون هی قصاص قبل از جنایت میکرد....هی میگفت تو از اونایی که میشی که فلانن....تو از اونایی میشی که بهمانن....خو لامصبا بذار پامون به دانشگاه باز بشه بعد رگبار ببندین
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)