دادا پارسال بر خلاف امسال رتبه ها بدون تاثیر معدل بود و معدل موقع انتخاب رشته اعمال میشد.اما امسال برعکسه.برا همین پارسال رتبه های ب نسبت بالاتر با تاثیر معدل قبول میشدن.برا همین انگار قبولی کمتر شده.اگر اشتباه فک میکنم بگید.با تشکر.
دادا پارسال بر خلاف امسال رتبه ها بدون تاثیر معدل بود و معدل موقع انتخاب رشته اعمال میشد.اما امسال برعکسه.برا همین پارسال رتبه های ب نسبت بالاتر با تاثیر معدل قبول میشدن.برا همین انگار قبولی کمتر شده.اگر اشتباه فک میکنم بگید.با تشکر.
عزیزم بعد تهران و ایران و بهشتی و اصفهان و شیراز ... اول ساریه بعد زنجان ... ساری و زنجان تیپ 1 هستن دوست عزیز:yahoo (21):
داداش هیچ وقت این حرفو نزن.سطح ساری خیلی بالاتر از همدانه...از رتبه بندی دانشگاه ها میتونی متوجه بشی.تو این چند سال تو امتحان تخصص دانشجوهای ساری فوق العاده کار کردن.مثلا دو سه سال پیش دکتر رجب پور از دانشگاه ساری نفر اول برد ایران شد.کلا دانشگاه ساری خیلی لولش بالاس.هر چند معتقدم دانشگاه فقط 10 درصده و بقیه تلاشه.
باشه. دیگه تموم شده.. ولش کنین. تبریک به همه. انشاالله هرکی هر کجا که پزشکی میخونه بتونه به بهترین درجه ها برسه.
منم همینو میگم همه خوبن حتی زاهدان .. فقط مهم تلاش خودته ... این رتبه بندی ها بیشترش وبومتریک هست یعنی وبسایت دانشگاه رو رتبه بندی میکنه نه دانشگاه رو ..
ولی خوب همه میدونن که بهترینا تهران و مشهدو شیراز و اصفهان و تبریزه ...
بیخیال منم به شما تبریک میگم دوست عزیز .. دانشگاه خوبی قبول شدی!!!!
آرزوی موفقیت
من یکی رو میشناسم با 950 منطقه3که میتونسته حداقل دارو قبول شه.هوشبری قبول شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در بیابان گر به شوق کعبه، خواهی زد قدم
سرزنشها گر کند خار مغیلان، غم مخور
سلام
دوستان شما که پزشکی قبول شدید به من بگویید که برای پزشکی یا دندون بندرعباس باید دروس را چند درصد بزنم تا قبول شوم در ضمن معدل کتبی سوم من 13 است و منطقه 3 هستم
ممنون
با این معدل اصلا نمیشه رشته های پزشکی داروسازی دندانپزشکی رو انتخاب کرد ! قبول شدنش که.... البته این مال اتباع خارجیه - واسه ایرانیا شرط معدل نداریم
با یه مشاور حرف میزدم گفت هر نمره معدل حدود 600 تا تو رتبه کنکور تاثیر داشته(واسه رشته های تاپ ) حالا راست و دروغش پای خودش و امسال اونایی که معدل زیر 18 داشتن تغریبا تاثیر منفیشو دیدن تا مثبت => 600*5 = 3000! اگه بومی نباشی و سهمیه نداشته باشی به نظر من بعیده اما تلاشتو بکن
عاغا ما با 2093 منطقه 2 شدیم پزشکی یاسوج...
من لیسانس بیهوشی دارم دوباره بعد 5 سال کنکور دادم!
تبریک میگم به همه خانم ها و آقایون دکتر...
به نظرتون دندون آزاد شیراز تهران یا اصفهان میشه یعنی؟ واسه ما لیسانسا که روزانه هم پولیه :yahoo (19):
سلام من رتبه زیر گروه یکم 2100 -زیر گروه دو 2020-رتبه کلم 2200 -رتبه کشوریم4700-ترازم 9500 (منطقه 2) هستش
با اینکه کل شهرای ایرانو پزشکی دارو دندون زدم ولی مردود شدم
به نظرتون شانس قبولیم واسه پزشکی و دندون و داروی آزاد چقدره؟(همه جا رو بجز قشم و کیش زدم)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)