والدین سومان بانسال، از قبل از تولد او تاکنون، هر روز از او یک عکس گرفتهاند. سومان که تولد 18 سالگیاش را جشن میگیرد، بیش از 6575 عکس یکنفره دارد. والدین او به مناسبت تولد 18 سالگی اش، تصویری را از او تهیه کردهاند که از صدها جزء تشکیل شده است.
والدین سومان بانسال، از قبل از تولد او تاکنون، هر روز از او یک عکس گرفتهاند. سومان که تولد 18 سالگیاش را جشن میگیرد، بیش از 6575 عکس یکنفره دارد. والدین او به مناسبت تولد 18 سالگی اش، تصویری را از او تهیه کردهاند که از صدها جزء تشکیل شده است.
آن قدر براي ديگران خوب باش که بزرگترين تنبيهت براي ديگران گرفتن
خودت از آن ها باشد .
کار از این الکی تر ندیده بودم!!!!!
در بیابان گر به شوق کعبه، خواهی زد قدم
سرزنشها گر کند خار مغیلان، غم مخور
اما با اینکه مسخرس
ولی خود ادم اینا رو ببینه از روز تولدش تا 18 سالگی ههه
من از شوق این شکلی میشدم
جونی نیست
انگار نوری نیست
بله از اونجایی که من بسیار کنجکاوم / حساب کردم اگه همین امروز 18 سالش باشه 6574 روز ( سال کبیسه نیز محاسبه شده ) عمر کرده و چون گفته <والدین سومان بانسال، از قبل از تولد او تاکنون، هر روز از او یک عکس گرفتهاند. سومان که تولد 18 سالگیاش را جشن میگیرد، بیش از 6575 عکس یکنفره دارد.>
این نشون میده که طبق اصل لانه کبوتر قطعا حداقل تو یه روز از عمرش بیشتر از یه عکس گرفته !
با بکار گیری از دانش و علم زندگی کنید ...
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
[QUOTE=sinabeskut;253523]بله از اونجایی که من بسیار کنجکاوم / حساب کردم اگه همین امروز 18 سالش باشه 6574 روز ( سال کبیسه نیز محاسبه شده ) عمر کرده و چون گفته <والدین سومان بانسال، از قبل از تولد او تاکنون، هر روز از او یک عکس گرفتهاند. سومان که تولد 18 سالگیاش را جشن میگیرد، بیش از 6575 عکس یکنفره دارد.>
این نشون میده که طبق اصل لانه کبوتر قطعا حداقل تو یه روز از عمرش بیشتر از یه عکس گرفته !
با بکار گیری از دانش و علم زندگی کنید ...[/QUOT
احسنت
بچه ها وقتی داشتم عکسارا میدیدم بعضی وقتا فک میکردم از یه نفر گرفته نشده و چند نفرن
شما این احساسو نداشتین؟
۹۳ کنکور دادم. یادش خوش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)