اگه میخوان بخاطر تخم لیموترش اخراجم کنن بذار بکننبه کلیه چپ جواد جونم
@AGHA JAVAD
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
ترمه یک من نماینده ی درس اصول سازمان و مدیریت بودم ، بعد شماره ی استادو من داشتم فقط . زنم بود استادمون .
خلاصه که درسش خیلی سخته . آخر ترم شدو استاد گفت باید کل کتابو واسه امتحان بخونید اونم امتحانه تستی . یعنی باید کلمه به کلمه کتابو حقظ میکردیم.
کتابشم سنگین و زیاد بود.
بعد متنش طوری بود که هرچی میخوندی نمیفمیدی.
آقا من تا حالا 100 بار به استاد پی ام داده بودم تو تلگرام دهنشو صاف کرده بودم . یه بار امتحان نیم ترم دو تا کلاسو من عقب انداختم.
این سری بچه ها گیر دادن که ببین کاره خودته که این سبک کنه کتابو و اینا .
بش پی ام دادم سه ساعت التماسو اینا ، نظرشو عوض نکرد .
بعد ورداشتم یه عکس پاندا فرستادم شبیه این که پانداعه افتاده بود به پای آدمه .
بالاشم نوشته بود استاد توروخدا
بعد اینو که دید کلی خندید گفت باشه بهتون سوال میدم اونارو بخونید.
خلاصه که اونارو خوندیمو . خودمم 20 شدم![]()
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
Hesam
20 هم میشی !
والا این ی تیکه از ی آهنگ بود نمیشد ب جای 20 ! 19 بزارم !
بچه بودیم دوس داشتیم بزرگ شیم ! حالا افسوس میخوریم از بزرگ شدن ( البته نه همه)
خاطرات دانشگاه !
تمام این سختی هایی میکشم واس رفتن ب این پیام نور لعنتی و انصراف دادنم ! کاش پام میشکست و نمیرفتم انصراف بدم
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
Hesam
پاتم میشکست با عصا میرفتی
غصه انصرافتو نخور چون ادم تو هر لحظه کاری رو میکنه ک فکر میکنه بهترینه-بد خودشو ک نمیخواد
پیام نور فقط حالتو عوض میکرد و هیچ اتفاق خاص دیگه ای نمیفتاد
نمیدونم چی قبول شدی ک رفتی انصراف دادی اما مطمئنا خوشت نمیومده از اون رشته-پس رفتن نرفتن فرقی نداره
بجاش برو ورزش همونقدر حالت عوض میشه
up![]()
خدا همیشه انلاینه ... کافیه دلت رو بروز رسانی کنی... اون موقع می بینی ک در تک تک لحظات کنارت بوده و هست و خواهد بود...
ویرایش توسط .MEHRAD. : 09 مهر 1396 در ساعت 14:40
سر کلاس تنظیم خانواده .. جلسه اول هم بود .... سر ظهر بود خیلی خابم میومد ..... اصلن نفهمیدم چی شد .... بعدش تا چشامو باز کردم دید استاد بالا سرمه..... ::: بعدش بچه ها گفتن یه ده دقیقه میشد استاد گفت هیچی نگین بزارین راحت بخابه
.................
اینم استادم : دکتر طباطبایی
خب سلام![]()
من هنوز کلاسامم شروع نشده ولی با توجه به اینکه خیلی فعالم تو همین یه هفته هم شهرُ زیر پام گذاشتم هم دانشگاهُ هم با نصف خوابگاه دوست شدم![]()
عرضم به حضورتون که برای سیر و سیاحت و رفت و آمد در دانشگاه ما باید مجهز به وسایل کوه نوردی اعم از کفش مناسب ، اون عصا مخصوصا و بطری آب و کمی خوراکی باشین
چون یه زمین صاف نیست![]()
یا سربالاییه یا سرپایینی
به قول دوستم باید تله کابین بزنن اونجا
یعنی هر بار که از ایستگاه سرویس دانشگاه به سلف میرسم همچنان که دارم نفس نفس میزنم و دستم رو زانوهامه میگم وای ..... هه ... خسته شدم ... هه ... بالاخره رسیدیم .... ههههههه( این هه ها نفس کشیدنه ها با خنده اشتباهش نگیرین )
روز اولم که رفتم دیدم برامون یه ستاد زدن ستاد استقبال
منم ذووووق مرگگگگ
روز اول نتونستم بشینم ولی روز دوم و سومش رفتم نشستم قشنگ عقده خالی کردم![]()
وقتی تو ستاد مینشستی باد خنک میخورد بهت کِیف میکردی
ولی حیف جَمِش کردن
اون روز اولم وقتی بعد از ۴-۵ ساعت دویدن ، برگه ی انتخاب واحدُ دادن دستم از خوشحالی طوری بلند ذوق کردم که مسئول ثبت نام و یه دانشجوی پسر اینطوری نگام کردن ://![]()
منم آروم خندیدم گفتم ببخشید
بچه های خوابگاه و ترم بالایی ها رو هم دوست دارم
بخصوص وقتایی که تو سرویسیم و یهو یه نفر میگه سلامتی اموات صلوات
و یکی دیگه از اون طرف میگه الله اکبر
خوابگاهمون یه پیشی هم دارهکه مادرزادی یه چشم نداره : )
دیروز وقتی کارام تو ایستگاه صلواتی خوابگاه تموم شد و داشتم برمیگشتم به اتاق دیدمش
بهش گفتم صبر کن الان میرم برات شیر میارم
وقتی برگشتم سر جاش نشسته بود : ))
براش شیر ریختم و نشستم دو متر اونورتَرِش و نگاهش میکردم[ از اون نگاها که حواسش نیست
]
دارم به این فکر میکنم که یه وقتایی که دلم میگیره برم پیداش کنم براش شیر بریزم و همینطوری که داره آروم میخوره براش درد و دل کنم و باهاش حرف بزنم : ))))
همین دیگه![]()
ببخشید زیاد شد ، امیدوارم اگر خوندینش لذت ببرین از خوندنش![]()
رها کن رئیس
ویرایش توسط Fatemehhhh : 16 مهر 1396 در ساعت 17:25
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)