دانشجو بدون لپ تاپ مانند چوپان بدون سگ است... بله..![]()
والا نمیدونم از رو چی صحبت میکنی
من داداشم دانشگاهای تهران و امیرکبیر و تربیت مدرس بوده خودم از نزدیک چندین بار از خوابگاه ها بازدید کردم
امیر کبیر و تهران کافی نت داشت تو یک طبقش و ماله همه بود ارشد و اینا هم نبود...
تلوزیون هم که فقط تو نمازخونه هست همه خوابگاه ها هم یکی داره .....تازه نداشته باشه هم میتونی پخش انلاین ببینی یا نرم افزار هست ارزون usb آنتن هست رو لب تابت تماشا کنی
گفتی لب تاب کاربرد درسی نداره .....عجیبه پس با چی میخای پروژه و مقاله ها رو بنویسی....
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
مطمئنی تهران اینجور بوده؟؟؟ والا من 3 سال خوابگاه زندگی کردم برادر. یک هفته هم خوابگاه دانشگاه تهران بودم.پروژه و مقاله؟ شما تا ترم آخر نیاز به پروژه و مقاله نداری.زیادی رفتی تو جو دانشگاه ها.لپ تاپ تنها استفادش دانلود شخصی و بازی و رزرو غذاست.تلویزیون بستگی ب نوع خوابگاه داره.واحدی باشه تو هر واحد یکی هست.سالنی باشه یه اتاق تلویزیون داره-
سایت برای کل دانشگاست و خود خوابگاه نداره.چند تا pc هم برای دانشجوی های ارشده اونم برای تحقیق درسی.
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
دوستانی که میگن حتما باید دانشجو لپ تاپ داشته باشه آقا اینجوری نیست.لپ تاپ استفاده درسی نداره تا چندین سال اول.پس نگران نباشین.آره کسی که دانشته باشه بهتره خب.ولی کسی که نداشته باشه هم مهم نیست و از نظر درسی هیچ چیز رو از دست نمیده
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
بینوایان-ویکتور هوگو
بینوایان-ویکتور هوگو
بینوایان-ویکتور هوگو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)