سلام دوستان
من سال آینده میرم سوم و رشتم تجربیه
تابستون تقریبا داره تموم میشه و متأسفانه من در تابستون هیچ درسی رو صد در صد و کامل نخوندم
زیست و شیمی رو دست و پا شکسته خوندم
خیلی میترسم که به ضررم تموم بشه این تابستون امسال!
چه کنم؟
سلام دوستان
من سال آینده میرم سوم و رشتم تجربیه
تابستون تقریبا داره تموم میشه و متأسفانه من در تابستون هیچ درسی رو صد در صد و کامل نخوندم
زیست و شیمی رو دست و پا شکسته خوندم
خیلی میترسم که به ضررم تموم بشه این تابستون امسال!
چه کنم؟
سلام.اصلا عجله نکن.شما یه فرصت بزرگ به اسم امتحان نهایی داری که با یکم درس خوندن و گرفتن نمره های متوسط میتونی رتبه کنکورتو کلی جا به جا کنی.
اگه تو سال تحصیلی با معلمت پیش بری و عمقی بخونی ان شا ا..... نتیجه عالی میشه.
همچين نوشتي تابستونم بر باد رفت فك كردم چهارمي
نگران نباش بابا
من ك تابستونه سال سوم لاي هيچ كتابي رو وا نكردم
حواست باشه تابستون چهارم رو از دست ندي
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
باریک الله .... کاش همه ما مثه شما بودیم ! .... قدر فرصت ها رو دونستن از سخت ترین کارهاست !!!by me :yahoo (94):
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
بیخیال داداش غمت نباشه.......میگم نباشه یعنی یه ذره هم نباشه .سال سوم درسهارو کاملا مفهومی بخون چون آخرسال تحصیلی باید بخشی ازکنکور رو امتحان بدی تابستون بعدی هم که هرچه سعیت بیش رتبت بهتر.....موفق و پیروز باشی
ترسوندیم بابااااااااااااا !!!!
سال سوم روزی 5 ساعت بخونی نهایی زیر 19 و نیم نمیاری
اون نیم نمره هم احتیاط !!!! خخخ چهارم هم بودی دیر نبود
من که پارسال همش تئاتر !!!!!
فقط در طول سال غافل نشو و جزوه ی نهاییای پارسال رو هم بخون
اما با توجه به سطح سوالات یکم سخت تر هم حل کنی خوبه هر سال
سخت تره
^______________________^
من که امسال میرم پیش تابستون فقط زیست و شیمی خوندم ولی مثل تو استرس ندارم:yahoo (4): نمیگم بی خیال باش، ولی آرامش داشتن خیلی مهمه
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
همه رو کامل بخونی؟جدی من واسه سال دوم دبیر زیست گفت عمرن بتونیم تموم کنیم.(البته درس های سال پیش روِ)
شما الان از بقیه تایستونت لذت ببر البته ی کمی هم درس هایی رو که فکر میکنید کم و کاستی کردین توش بخونید
به نظر من همین که سال تحصیلی شروع شه تو جو رقابت قرار میگیرین خود بخود و می خونین
*looking for..
**in niz bogzarad
Hesam
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)