نادری خوبه اما حواست به خانوم دانشور باشه ! یکی از دلایل نیومدن عمارلو زمان ما همین خانوم دانشور بود حالا چرا و چطورش بماند
درمورد شیمی اطلاعی ندارم خودت یه تحقیق کن ببین کدوم بهتره
زیست که عالیه
ریاضیم عالی
ادبیات شاهین زاد خوبه ولی سبطی معروفتره. من جزوه های شاهین زاد رو داشتم خوب بودن. اما درنهایت خودت تصمیم بگیر بری سبطی یا شاهین زاد
شعاعی رو زمین دنبالش میگردن ولی تو زیرزمین پیداش میکنن :yahoo (4): شماره ای چیزی ازش ندارم اما فک کنم بتونم برات شمارشو گیر بیارم
اگه خواستی ندایی بده
یعنی شما میخواین بخاطر این دبیرا برین کرمان ؟ میتونم بپرسم خودتون کدوم شهر هستین ؟
منظورم اینه که اگه قراره بری یه شهره دیگه اکثر دبیرایی که گفتین فکر کنم مثلا تهرانم کلاس داشته باشن !
هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!
ادبیات:سبطی (شک نکن) دینی:کاغذی و کریمی هر دوخوبن فیزیک:نادری زیست:عمارلو(بهترین معلمه زیسته الان) بقیشو نمیشناسم
خانوم دکتر ... ببین اگه بخودت ایمان داشته باشی 100% دکتر میشی ....
فقط به این فکر کن که وقتی دکتر شدی همه میفهمن که شما چقدر تلاش کردین براش ...
در ضمن اگه هدف داری دیگه سرکوفت و اینجور چیزا چیه ؟؟؟؟ .... یه وقت خسته نشی ول کنیا !!!
به این فکر کن که یه روزی به مردم میتونی خدمت کنی و....
هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!
سلام دوستان من امسال میخاام برم کلاس کنکور،،فارغ التحصيل هستم ودر درسای تخصصی مشکل دارم، رشته م تجربی... بین 3تا.. آموزشگاه گیرم،، آموزشگاه مطهری :زیست عمارلو. شیمی ابوالقاسمی، ریاضی شرافتی، فیزیک سیفی آموزشگاه دانشوران:زیست آرام فر (البته قطعی نشده)، شیمی پور حسینی،، ریاضی خلیلی، فیزیک نادری نژاد گزینه دوم:زیست افضلي،، شیمی طایفه،، ریاضی بابک سادات، فیزیک مدرسه دوست توروخدا هرکدوم با استادا آشنایی دارین راهنماییم کنید، من از شهرستان میخاام بخاطر کلاس برم کرمان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)