شنبه یا یکشنه
دوشنبه یا سه شنبه
چهارشنبه یا پنج شنبه
هفته اخر شهریور
الان این سیستم چیه ؟ دوستمون ناراحته یکمی ازش :دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس
کی بود میخواست من رو از انجمن اخراج کنه ؟ ممنون میشم اگر این کار رو بکنه ...
لحظات خوبی رو در این سایت بودم ...
خداحافظ همگی ...
سه شنبه 18 شهریور
23:00
براساس اعلام معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، روز دوشنبه 17 شهریور نتایج کارشناسی با آزمون و بدون آزمون، سه شنبه 18 شهریور نتایج دکتری، چهارشنبه 19 شهریور نتایج کارشناسی ارشد و پنج شنبه 20 شهریور نتایج آزمون پزشکی در دسترس داوطلبان قرار میگیرد.
میشه یکی به من توضیح بده یعنی چی ؟ آخه اخبار میگه باآزمون سه شنبه میاد ولی اینجا میگه دوشنبه. بعد یه سوال دارم علوم آزمایشگاهی گروه کارشناسی باآزمون حساب میشه یا گروه پزشکی؟ من که گیج شدم.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
براساس اعلام معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، روز دوشنبه 17 شهریور نتایج کارشناسی با آزمون و بدون آزمون، سه شنبه 18 شهریور نتایج دکتری، چهارشنبه 19 شهریور نتایج کارشناسی ارشد و پنج شنبه 20 شهریور نتایج آزمون پزشکی در دسترس داوطلبان قرار میگیرد.
میشه یکی به من توضیح بده یعنی چی ؟ آخه اخبار میگه باآزمون سه شنبه میاد ولی اینجا میگه دوشنبه. بعد یه سوال دارم علوم آزمایشگاهی گروه کارشناسی باآزمون حساب میشه یا گروه پزشکی؟ من که گیج شدم.
خداحافظ همگی ...
سه شنبه 18 شهریور
دوشنبه بدون ازمون ها میاد (امشب 11 به بعد)
سه شنبه اونایی که سراسری ثبت نام کردیم(فردا 11 شب به بعد)
پنج شنبه هم ازمون دکتری تخصصی که به ما ربطی نداره اون
خیلی ها چون پزشکی رو زدن فکر میکنند اون پنج شنبه هست
نه عزیزان اون پنج شنبه ای مخصوص ازمون دکتری هست که کارنامشم توی سایت ازمون موجود هست و تازه دادن
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
و این است گلستان
حالا اگه بری تو هیچی لود نمیشه بعد ی کادر کوچیک میاد فقط هیچی معلوم نیست
من به زور انتخاب واحد کردم برا یکی از دوستان![]()
دیشب تو اخبار گفت بدون ازمون ها کلهم اجمعین قبول شدن تازه گفت 700هزارتا صندلی خالی داریم برا همین دوباره بدون کنکور می گیریم
فک کنم تا چندسال دیگه دانشگاه ازاد قرعه کشی و جوایز ارزنده تعیین کنه برا کسایی که ثبت نام کنند![]()
خداحافظ همگی ...
سه شنبه 18 شهریور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)