سلام لطفا یکم در مورد رشته دبیری زبان توضیح بدین این که با چه رتبه ای میشه قبول شد و ایا راسته که می گن ربیری زبان کم بر میدارن؟
سلام لطفا یکم در مورد رشته دبیری زبان توضیح بدین این که با چه رتبه ای میشه قبول شد و ایا راسته که می گن ربیری زبان کم بر میدارن؟
اره كم بر ميدارن در واقع قبوليش خيلي سخت تر از بقيه دبيري هاست
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
داداش با لیسانس مگر بری تربیت معلم که بتونی دبیر شی .باید حداقل ارشد بری.پس اگه هدفیت تدریسه فقط برو تربیت معلم که لازمه اش خوندن قران.حضور در مسجد و... میشه که با لیسانس بتونی کار گیرت بیاد ولی ارشد بخوای ادامه بدی چه مترجمی چه ادبیات چه دبیری باشی میتونی مقطع بالاتر یکی دیگه انتخاب کنی .کلا واس زبان فقط به لیسانس به بالا فک کن
بله دبیری زبان کمتر از بقیه دبیری هاست،نمرت باید بالای 6500 باشه من رتبم منطقه 3 شد 4300 ترازم 6557 قبول شدم مصاحبم رفتم دیگه بقیش بستگی به مصاحبه داره و چون کنکور زبان کمتر میدن یه کم شاید از این لحاظ بهتر باشه
پس شما قبول شدی؟ میشه درصد هاتو یگی؟ کدوم شهر قبول شدی
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
یکم واضح تر در مورد تربیت معلم توضیح بدین من که نفمیدم چی گفتین
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
یکم واضح تر در مورد تربیت معلم توضیح بدین من که نفمیدم چی گفتین
زبان تخصصی 2 درصد؟ سهمیه شاهد داری؟من که لای کتابو وا نکرده سوالای سال های قبلو از 50 تا 30 35 تا شو درست میزنم؟پس حتما قبول میشم؟ یه چیز دیگه تو نرم افزار انتخاب رشته کانون تنها دانشگاه دبیری زبانو پردیس بجنورد زده اون وقوت شما چطوری تو سمنان؟چند ساله می خونی؟ خودت اهل کدوم شهری؟
اقا جواد میشه منابعی رو که برای کنکور زبان خوندی معرفی کنی؟ در ضمن رشته خودت چی هست؟تو مصاحبه چه سوالایی رو می پرسن؟من حوصله ندارم دفترجه رو مطالعه کنم میشه بگی اون قسمتی که گفته کجا دبیری داره کدوم صفحه است یا عکسشو بزاری؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)