خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

شخصي سازي برنامه كانون،كانونيا بيان تو

سلام
      چطوري برنامه ميريزيد كه توي دو هفته به برنامه كانون كاوون ميرسيد (و تراز خوب مياريد)
      اگه ممكنه عكس برنامتونو منظم اينجا بفرستيد ما ام ببينيم توي دو هفته چطور ميرسيد بخونيد و تست بزنيد
      منتظرما
      *بحث نا مربوط ممنوع!
      ممنون

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط muhammad نمایش پست ها
      خب این کاری نداره که دختر خوب!
      برنامه ی دوهفته ای کانون رو بیار جلو خودت ببین تو کدوم مباحث که قراره توی ازمون بیاد قوی هستی و کدوم ضعیفی. با توجه به این شناخت از روز شنبه ی هفته ی اول برنامه تو می ریزی. در ضمن باید توی دوره ی مطالعه ات مرور هم داشته باشی ؛ سعی کن 5 شنبه و جمعه ی هفته اول رو به مرور مباحثی که میخونی اختصاص بدی و هفته ی دوم هم نهایتش تا سه شنبه دیگه درسا رو باید تموم کنی. اگه تو بعضی ازمونا نتونستی تا این زمان تموم کنی اشکال نداره چون برخی مباحث توی ازمونا سنگینن مث حرکت شناسی فیزیک و یا دینامیک و نوسان و یا مثل فصل 8 زیست سوم یا فصل های اخر زیست پیش. فقط یه نکته رو بهت یادآوری کنم و اونم اینه که حتما یه دفترچه یادداشت رو تهیه کن و ساعت مطالعه ی هر درس رو در هر روز بنویس تا اخر هفته متوجه کیفیت و کمیت عملکردت بشی.
      --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      یه سوال(؟) : ببخشید شما مگه دانشجو نیستین، برنامه ریزی کانون رو میخواید چیکار؟ میخوای دوباره کنکور بدی؟؟؟
      خيلي ممنون از شما اينارو كه ميدونم خودمم،من ميخوام ببينم بچه ها چطوري درسهاشونو پخش كردن در واقع يكي مثل من كه اختصاصياش صفر مطلقه چجوري تو دو هفته برسونه خودشو به برنامه كانون؟ اخه حركت شناسي واقعا گسترده اس،ديناميك از اون بدتر! فيزيك پايه هم هيچي نميدونم ازش!شيمي سوم اصلا بلد نيستم!رياضي كه داغون! زيستم...!
      واس همين نميدونم چطور ميتونم به برنامه برسم،فك كنم برم سنجش دستم باز تره!
      و اما سوالتون : اره ميخوام درباره كنكور بدم اگه خدابخواد!

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      خيلي ممنون از شما اينارو كه ميدونم خودمم،من ميخوام ببينم بچه ها چطوري درسهاشونو پخش كردن در واقع يكي مثل من كه اختصاصياش صفر مطلقه چجوري تو دو هفته برسونه خودشو به برنامه كانون؟ اخه حركت شناسي واقعا گسترده اس،ديناميك از اون بدتر! فيزيك پايه هم هيچي نميدونم ازش!شيمي سوم اصلا بلد نيستم!رياضي كه داغون! زيستم...!
      واس همين نميدونم چطور ميتونم به برنامه برسم،فك كنم برم سنجش دستم باز تره!
      و اما سوالتون : اره ميخوام درباره كنكور بدم اگه خدابخواد!

ببین عزیزم قرار نیس توو دو هفته به همه اینا برسی که !

همینه که میگن تراز کسی که 4000 هزاره یهو با یه آزمون 7000 نمیشه! مگر اینکه پایه ی خیلی خیلی قوی ای داشته باشه!

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahsa TbT نمایش پست ها
      ببین عزیزم قرار نیس توو دو هفته به همه اینا برسی که !

همینه که میگن تراز کسی که 4000 هزاره یهو با یه آزمون 7000 نمیشه! مگر اینکه پایه ی خیلی خیلی قوی ای داشته باشه!
      خب مشكل همينجاس كه اگه اين ازمون اول من بشم ٤٠٠٠ ولي دفعه بعد بخوام جبرانش كنم ميره مبحث بعدي! و اونم نصفه ميمونه
      فك كنم كلا كانون با شرايط من نميخونه

5. Top | #5
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      اگه برین تو این لینک تا حدودی فک کنم مشکلتون حل بشه .

چگونه برای دو هفته برنامه‌ریزی کنیم؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن