آقا کودوم فصل ها از کودوم درسا رو ول کنیم؟؟؟
به نظرتون آمار و ول کنم؟
یا از گسسته کودوم فصلا رو ول کنکم؟؟؟
بعد؟
کدوم درسا
آقا کودوم فصل ها از کودوم درسا رو ول کنیم؟؟؟
به نظرتون آمار و ول کنم؟
یا از گسسته کودوم فصلا رو ول کنکم؟؟؟
بعد؟
کدوم درسا
ول کنی؟! نه ول نکن General خان! :yahoo (4): بورو از این کتاب کوچیکا حداقل بگیر برای اون درسا ، از هیچی بهتره. همین کتاب جیبی هایی که مهروماه داره (لقمه) یا اون قلم چی و گاج هم دارن از اونا بگیر:
کتاب های لقمه (جیبی) انتشارات مهروماه
کتاب جیبی - لوح و قلم - لوح و قلم
اینترنت ، همیار بزرگ و باسواد انسان!!! http://forum.konkur.in/images/smilie...20%2883%29.gif
از الان میگی کدوم درسا رو ول کنم؟ ایول بهتاین تفکر برای بعد عیده
بعدشم امار 2تا سوال اسون داره میزنی حدود600نفر جابه جا میکنه
امارو نمیخوای بخونی؟ طی سال با برنامه ازمونت بخون...
هیچ درسی سخت نیست:yahoo (3)::yahoo (4):
اون درسایی رو که روش ضعیفی یازیادکارکن یا بعده عید بی خیالش شو...
مثلا حرکت دوبعدیه فکر کنم(فصل 1 پیش)جز سوالات سخت و وقت گیر محسوب میشه اما وقتی بفهمیش راحت میتونی حلش کنی
شیمی خواستی حذف کنی اونم تازه اگه قصدت بود شیمیه ترم دوم پیشو حذف کن..اما بخونش شاید تونستی حلش کنی
به هرحال نزار این فکر شکستت بده..چون وقت داری خودتو قوی کنی من ازین فکرا داشتم که خودمو یه سال عقب انداختم:yahoo (3):
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
با سلام
این که میگی کدوم درسارو ول کنم شاید به عقیده بعضیا کار خیلی نامعقول و غیر منطقی ای باشه ولی به نظر من حتی خیلی هم تو بعضی موارد کار درستیه مثلا :
توی کنکور اگه خیلی توی زبان فارسی قوی نیستی باید مباحثی رو که شمارشی هستن رو ول کنی و ازشون رد شی مثل مبحت تکواژ و وابسته های وابسته و هر چیز سختی که گزینه هاش عددای بزرگی باشن چون هم ریسکش زیاده و هم وقت گیره
تو اون یکی درسا زیاد مطمئن نیستم چنین سوالایی بدن که به راحتی بشه ازش صرف نظر کرد و ولش کرد ولی شاید ول کردن مبحث نظریه اعداد گسسته هم کار بدی نباشه.
امید وارم موفق باشی ولی تا میتونی این فکر ول کردنو از سرت خارج کن البته به جز زبان فارسی.
اینکه می گی کدوم فصل ها رو ول کنم فکر خوبی نیست.
اما تو فیزیک مباحث نور و ترمودینامیک و حرکت شناسی و دینامیک و مدار و موج ها کم کمش 20 تا 25 تا سوال می آد.
معمولا توی رشته ریاضی از تحلیلی وگسسته خیلی میترسند ولی من کتاب گاج سفید را برای هر دو مناسب میدونم مخصوصا برای گسسته بیشتر دوستان اطرافم این درس را با خریدن کتاب گسسته خیلی سبز به خاطر وقت گیر بودنش ول کردن ولی این اشتباه را نکن من خودم وقت زیاذی روی گسسته نمیگذاشتم 2ساعت در هفته میخوندم توی بحث حرکت شناسی هم حرکت پرتابی خیلی دشواره ولی توصیه من اینه که درسی ول نکنی من خودم ترسناک ترین درس ها خوندم و به نظرم موفق شدم
حالا از آمار کدوم فصلا رو بخونم؟
آخه از گسسته میگن نظریه اعداد سخته واسه همین میگم اگه نمیشه سوالاتشو زد وقتمو رو دیفر معطوف کنم
آا در ضمن من از شیمی خیلی خوشم میاد باهاش حال میکنم معلممونم میگه زرنگم ولی تا حالا نشده بالا 10درصد تو گزینه دو بزنم هر کاری میکنم تو یه جایی از سوال اشتباه میکنم اینو چی کا کنم
ابته اینگونه که نگاه میکنید امتحان ساعت 8 شرو شده بود من 10.30 شروع کردم اول اختصاصی زدم تا عمومیام 100درصد شه
این فقط نمونه ای از شیمی است
اخه امارم چیزیه که بذاریش کنار؟دو تا سوال راحت.حیفه خببببببببببب.همه فصلاشو بخون برا امار. یکم بیشتر رو سوالای شیمی دقت کن.منم بعضی وقتا سوالو میخونم جوگیر میشم میبینم بلدم ولی بعد میفهمم عه یه نکته کوچیک داشته.تو محاسبات هم حواست باید خیلی جمع باشه
"When the going gets tough, the tough get going."
اگه رتبه خوب میخوای ک اصن حرف این ک چه درسیو ول کنی رو نزن
اگه رتبه معمولی میخوای میتونی هندسه پایه رو ول کنی
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
اگه تجربی بودی پیشنهادم این بود تو ریاضی مقاطع مخروطیو هندسرو بیخیال شی...فقط 1سوال مساحت و حجم اشکال فضایی رو تو هندسه بخونی و بزنی...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)