خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

تعیین زمان تقریبی مباحث

اینه که میگن باسه هر حجمی که میخوای بخونی بگیر یه زمان تعیین کن . خب من الان اینجا مشکل دارم که من این مطلب رو که هنوز نخوندم و تازه میخوام شروع کنم . خب از کجا بدونم چقدر وقت میگیره ؟؟؟؟"

ممنون

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.h نمایش پست ها
      اینه که میگن باسه هر حجمی که میخوای بخونی بگیر یه زمان تعیین کن . خب من الان اینجا مشکل دارم که من این مطلب رو که هنوز نخوندم و تازه میخوام شروع کنم . خب از کجا بدونم چقدر وقت میگیره ؟؟؟؟"

ممنون
      خب روش ثابت و مشخصی وجود نداره! این برمیگرده به تجربه و سرعت خودت.
      مثلا ببین اون بحث چند صفحه هست. بعد با شناختی که از خودت داری یه زمان تعیین کن. البته همون جوری که خودت گفتی "تقریبی" هست. حتی ممکنه 2 ساعت بیشتر از اونی که فک میکنی طول بکشه یا بعضی وقتا کمتر.
      به مرور که این کارو کردی زمانی که تعیین میکنی دقیق تر میشه و بازم دقیق دقیق نیس.
      بعد یه راه موثر دیگه گوش کردن سر کلاس هست. اینجوری میفهمی بحث در چه حدی هست!

بیا اندازه بگیر. مثلا ببین یه درس از ادبیات چقدر طول میکشه که بخونی. ببین چند تا صفحه هست و چقدر مطلب داره. فعلا بحث تعیین کن بخون و اندازه بگیر (و بنویس). بعد از یک هفته زمان تقریبی رو تعیین کن و با زمان اصلی که طول کشیده مقایسه کن.
      آروم آروم دستت میاد.
      ولی اینا تقریبی هست، نمیخواد خیلی نگران باشی. آروم آروم خودت میفهمی!
      اینا همش یه تقریب هست که بتونی برای روز برنامه ربزی کنی وگرنه هیچ کسی نمیتونه دقیق مشخص کنه، نگران نباش!

یه چیز دیگه هم که هست اینه که خودت رو محدود به اون زمان نکنی! مثلا دیدی میشه زودتر مطلب رو خوند یه وقت سست نشی و خوندت رو آروم تر کنی!
      دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت

3. Top | #3
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      Up

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

up

4. Top | #4
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.h نمایش پست ها

ممنون
      به ساعت زیاد کار نداشته باش.
      سعی کن مطالبی که داری می خونی رو بفهمی. فهمیدن اون موضوع خیلی مهم. اگه برا خوندن یه مبحثی وقت خاصی رو قرار بدی درواقع میزان فهمیدم خودتو کاهش دادی چون با قرار دادن وقت هدفت فقط خوندن می شه.

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      این جمله واسه الان نیست ... یعنی واسه وقتی نیست که هنوز مطالب تفهیم کامل نشده ...

شما که هنوز چیزی رو نخوندی ....

واسه هر کس یه مطلب یه درجه سختی نداره ... ممکنه چیزی رو شما خوب بفهمی من دیر بفهمم .... زمان بندی الان معنی نداره ...

اون واسه ترم دوم به بعد نزدیک های عید هست ... وقتی که شما قشنگ مطالب رو دیدی و سختی هر کدوم رو میدونی ...

میدونی مثلا واسه شیمی چقد وقت بذاری که مرور کنی یا دوباره بخونی ... نمیدونم منظورم رو متوجه شدی یا نه ...

به هر حال الان زمان بندی معنی نداره ... اول شما مطلب رو خوب بفهم بعد واسه خوندنش هر چقدر که فک میکنی لازمه وقت تعیین کن ...

موفقیتـــــــ

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)