خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 20
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات

پدر کودک ایزدی بعد مرگش رسید.

نامش 'عزیز' بود، پدر کودک گمنام ایزدی چهار ساعت پس از مرگ فرزندش به بالین او رسید. جلال بدر پیسو و همسرش هنگام فرار از دست داعش مجبور شده بودند عزیز، فرزند چهار ساله‌شان را که معلول بود، رها کنند.
      هنگامی که عکس و گزارش بی‌بی‌سی در باره عزیز در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، بستگان او پدرش را آگاه کردند. جلال به سوریه رفت و امیدوار بود که فرزندش را با خود به کردستان عراق ببرد. اما او دیر رسید. عزیز صبح زود همان روز فوت کرده بود.

هزاران ایزدی در حال فرار از کنار عزیز گذشتند و کسی او را با خود نبرد. نیروهای کرد سوریه سه هفته پیش عزیز را تنها در کوهستان سنجار یافتند. ساعت‌ها و شاید روزها زیر آفتاب سوزان قرنیه چشم او را خشکانده بود و چشمانش عفونت کرده بود. او به بیمارستانی در شهر دیریک در کردستان سوریه منتقل شد. آنجا بود که تیم بی‌بی‌سی برای اولین‌بار با او دیدار کرد.
      پزشکان و پرستاران نام او را "گمنام" گذاشته بودند. آنان تلاش زیادی برای نجات عزیز کردند. او شوکه شده بود و نمی‌توانست حتی پلکانش را به هم بزند. نمی‌توانست حرف بزند و ۲۴ ساعته چشمانش باز بود. گاهی قطره‌های اشک از گوشه چشمان سوخته‌اش جاری می‌شد.
      یوسف شکری، دکتر عزیز می‌گفت "او در کما بود. ما فقط از ضربان ضعیف قلبش فهمیدیم زنده است.

140819144541_iraq_boy_512x288_bbc_nocredit.jpg

پزشک او امیدوار بود بتواند کمی از بینایی کودک را حفظ کند.
      جلال بدر مامور پلیس در منطقه سنجار بود. او و همسرش با سه کودک خردسال نمی‌توانستند پیاده ادامه دهند. شبه‌نظامیان دولت اسلامی نزدیک شده بودند. آنها مجبور شدند یک انتخاب بسیار تلخ و دردناک کنند. پسر چهارساله‌شان را رها کردند تا فرزندان دیگرشان را نجات دهند.
      جلال آن لحظه دردناک را با اشک برای بی‌بی‌سی بازگو می‌کند: "یک کپر کنار جاده بود. او را داخل کپر گذاشتیم. دیگر توان حمل او را نداشتیم. خیلی سنگین بود. تصمیم بسیار دردناکی بود.
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      4 سالش بود.دارم دیوونه میشم.ولش کردن بمیره. بچه 4 سالشون رو.گذاشتن زنده زنده جون بده.لعنت به این آدم پست که اسم خودشو گذاشته پدر.از پسن ترین آدما هم پست تری

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقط یه حیوون بچشو ول میکنه بمیره تا خودشو نجات
      پس فرق انسان با بقیه موجودات چیه؟
      مادره بچه های دیگه رو میبرد پدره این بچه رو
      یا اصلا مگه وزنش چقدر بوده؟
      تو جنگ تحمیلی کم بوده رفیق ها حتی پیکر دوست شهدیشونو چندین کیلومتر حمل کردن
      این بچه زنده بوده
      زنده گذاشتنش که بیفته دسته اونا یا اینجور با عذاب بمیره؟
      الان ادعای پدری هم داره
      مادر بی رحم
      This time,this is my fight song
      Take -backe -my life Song
      Prove - I'm - alright Song
      My power's turned on
      Starting right now,i'll be strong

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      من داداشم 4 سالشه.دارم دیوونه میشم..ولش کردن بمیره.بیچاره افتاب چشماشو خورده.تو شوک رفته نمی تونسته چشاشو ببنده.نمی تونم پدر و مادری رو تصور کنم که به خاطر جون خودشون بچشون رو ول کنن تا بمیره
      ویرایش توسط Alfredo : 08 شهریور 1393 در ساعت 18:14

5. Top | #5
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تو رو خدا این چیزهارو نذارید به خدا اعصابم بهم ریخت.حالم از این زندگی بهم میخوره که یکسری سودجو با یک کشور و مردمش اینکارو میکنند و هیچکسی هم کمکشون نمیکنه.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ما خودمون تو اون شرایط قرار نگرفتیم معلوم نیس گه خود مام بودیم چیکار میکردیم مجبور بوده ولش کنه به خاطر اونیکی بچه هاش
      چقدر دوست داشتنی هستند...
      آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Leila نمایش پست ها
      ما خودمون تو اون شرایط قرار نگرفتیم معلوم نیس گه خود مام بودیم چیکار میکردیم مجبور بوده ولش کنه به خاطر اونیکی بچه هاش
      ادای روشن فکر ها رو در نیار..من حاضرم بیمرم خودم ولی داداشم یا بچمو محافظت کنم ازشون نه اینکه ولشون کنم زنده زنده بمیرن..مگه چقدر وزن داره؟ می تونسته کولش بگیره..سنگ دل بوده..گفته معلوله بزار بمیره

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pimimessi نمایش پست ها
      ادای روشن فکر ها رو در نیار..من حاضرم بیمرم خودم ولی داداشم یا بچمو محافظت کنم ازشون نه اینکه ولشون کنم زنده زنده بمیرن..مگه چقدر وزن داره؟ می تونسته کولش بگیره..سنگ دل بوده..گفته معلوله بزار بمیره
      تاریک فکر
      تو تو اون شرایط نیستی هیشکی نمیتونه درست حسابی تصمیم بگیره وقتی جون خودتو بچه هات تو خطرن و ترس همه وجودتو فراگرفته و میدونی اگه بچه رو ببری جون همتون به خطر میفته مجبوری بچه رو ول کنی
      درسته خیلی دردناکه ولی بعضی وقتا یه همچین تصمیمایی باید گرفت عمدا ولش نکرده که

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      تاریک فکر
      تو تو اون شرایط نیستی هیشکی نمیتونه درست حسابی تصمیم بگیره وقتی جون خودتو بچه هات تو خطرن و ترس همه وجودتو فراگرفته و میدونی اگه بچه رو ببری جون همتون به خطر میفته مجبوری بچه رو ول کنی
      درسته خیلی دردناکه ولی بعضی وقتا یه همچین تصمیمایی باید گرفت عمدا ولش نکرده که
      آهان یعنی مثلا اگه پس فردا یه شیری به تو خانوادت حمله کنه یا یه آدم کش بابات پرتت کنه جلو شیر یا اون آدم که تو بمیری و بقیه خانواده نجات پیدا کنن..وای عجب فداکاری بزرگی..دید تازه ای از فداکاری رو فهمیدم.
      نه عزیز من..این بچه اون قدر هام وزن نداشته ..می تونسته کولش کنه..داره بهانه میاره..من بر خلاف تو سعی می کنم خودم بمیرم تا اینکه بچمو بندازم تو آفتاب تا بمیره..به نظر من این کار حیوون هاست تا ادم ها

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آهان یعنی مثلا اگه پس فردا یه شیری به تو خانوادت حمله کنه یا یه آدم کش بابات پرتت کنه جلو شیر یا اون آدم که تو بمیری و بقیه خانواده نجات پیدا کنن..وای عجب فداکاری بزرگی..دید تازه ای از فداکاری رو فهمیدم.
      نه عزیز من..این بچه اون قدر هام وزن نداشته ..می تونسته کولش کنه..داره بهانه میاره..من بر خلاف تو سعی می کنم خودم بمیرم تا اینکه بچمو بندازم تو آفتاب تا بمیره..به نظر من این کار حیوون هاست تا ادم ها
      این دوتا خیلی فرق میکننا باهم باباهه بچه رو ول کرده نه اینکه با دستای خودش بکشتش
      اگه دوتا بچه بغلی داشته باشه یکیشو خودش ورمیداره یکیشم زنش خب میتونه اینو ببره دیگه اگه اونطوری ک تو فک میکنی باشه اونوق باید همشون بمونن بمیرن

ویرایش توسط raponzel : 08 شهریور 1393 در ساعت 21:26

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      این دوتا خیلی فرق میکننا باهم باباهه بچه رو ول کرده نه اینکه با دستای خودش بکشتش
      اه دوتا بچه بغلی داشته باشه یکیشو خودش ورمیداره یکیشم زنش خب میتونه اینو ببره دیگه اگه اونطوری ک تو فک میکنی باشه اونوق باید همشون بمونن بمیرن
      چه فرقی داره؟ اینکه بچشو ول کرده که خودش بمیره یا تروریست ها بکشنش از کشتن بدتره چون داره زجرکش می کنه بچه رو...نگو اینکه تو اون آفتاب بی غذا و بی هیچی بچه رو ول کنی مثال کشتن بچه نیست !!!!
      4 تا بچه داشته.هرکدوم یکی رو کول میکردن و یکی رو بغل می کرده..چرا یه بچه دیگه رو نزاشته بمیره؟ چرا اینو گذاشته؟؟اصلا چجوری تونسته بزاره؟؟؟اینا همه بهونه هستش..همش بهونه.. دارم تعجب می کنم ازت لیلا !!!

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      سارا خانم هم نظر منو لایک می زنه هم نظر لیلا رو..میشه بگین چند چندین؟ هم حرف منو قبول دارین هم لیلا رو؟یا صرفا از کل کل خوشتون میاد؟

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چه فرقی داره؟ اینکه بچشو ول کرده که خودش بمیره یا تروریست ها بکشنش از کشتن بدتره چون داره زجرکش می کنه بچه رو...نگو اینکه تو اون آفتاب بی غذا و بی هیچی بچه رو ول کنی مثال کشتن بچه نیست !!!!
      4 تا بچه داشته.هرکدوم یکی رو کول میکردن و یکی رو بغل می کرده..چرا یه بچه دیگه رو نزاشته بمیره؟ چرا اینو گذاشته؟؟اصلا چجوری تونسته بزاره؟؟؟اینا همه بهونه هستش..همش بهونه.. دارم تعجب می کنم ازت لیلا !!!
      3تا بچه داشته
      این معلول بوده حملش واسش سخت تر بوده
      پیمان هرچقد بگی تو تو اون شرایط نبودی ادم هول میکنه نمیتونه تصمیم بگیره قبول کن

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سارا خانم هم نظر منو لایک می زنه هم نظر لیلا رو..میشه بگین چند چندین؟ هم حرف منو قبول دارین هم لیلا رو؟یا صرفا از کل کل خوشتون میاد؟
      :yahoo (4)::yahoo (4)::yahoo (4)::yahoo (4)::yahoo (4):
      همینجوری دارم فقط لایک میکنم.همه رو دارم لایک میکنم...
      من 1-0 به نفع خودم
      بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      حرف منو قبول داره واسه اینکه تو ناراحت نشی تورم لایک میکنه خخخخ

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن